Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 çocuk yapmasını biliyorsan 16 saat "doğum travmasını" da çekmesini bileceksin. sırf senin paşa gönlünün keyfine zararlı olması ihtimaline rağmen bir bebeği ameliyatla doğurmaya hakkın yok. aynı şekilde bir doktorun da bunu yapmaya hakkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Yani özet geçiyorum: bu ülkede prensip falan diye bir şey yok. Herkes rahat derdinde, başka bir şey değil. Kalan her şey bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bu topicte küfür serbest olsun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 gebe kadın adına karar vermek iddialı olur. biz de vajinal doğumu öneriyoruz ama illaha bunu yapcaksın deme hakkımız bizim bile yok. neyse niye türkiyede sezeryan bu kadar pik yaptı, sebeplerini saydım daha fazla off topic olmasın evet 11.11.11 sevdası mallık (back to topic :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Niyet de yok belli ki. bak yukarıda ne güzel yazmışsın " hem doktorun hem hastanın işine geliyor " geliyor diye. Ne demişim bak bahane bunlar hep işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Wispy said: survival of the fittest uğruna sezeryan olmayan bir dünyada eşinin 9 ay karnında taşıdığı çocuk kordon dolanmasından ölürse sen de doğal seleksiyonun canı sağolsun der misin. Kozmetik ve retard nedenlerden yapılmaması konusunda katılıyorum tabi Şu konuda en yüzeysel ama bir yandan da en can alıcı ikilem de zaten şu senin sorduğun. Kordon dolanması falan fasa fiso işler, asıl normal doğuma katlanamayacak bebeklerin sezaryen ile doğurtulması ve kısırlık tedavisi yokolmuş olması gereken birçok hastalığın ileriki nesillere taşınması nedeniyle baya sıkıntılı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bilmiyom karşlılıklı laf dalaşına mı çevirmek istiyosun da bir paragrafın tamamını okuyup anlayacak kapasitede olduğunun düşünüyorum "ikincisi bol kepçeden atmak kolay. avrupanın 10'da biri kadar kadın doğum uzmanı ve avrupanın 10 katı kadar üreme hızımız var. Kimse de ebe tarafında doğurtulmak istemiyor herkes doktor girsin isteyince doğal olarak 16 saatlik vajinal doğum yerine sezeryan da hem doktorun hem hastanın işine geliyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Wispy said: Neyse 1 sene kaldı 2013'te kurtuluyoruz bu retardlıklardan 2012 son değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 işte 1 sene daha olacak sonra yok 131313 he marduk diyorsan onu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 beyler psikoya bağlamayın. her can çok kıymetli, eğer tıp imkanları yetiyorsa onu doğuracak aranızda şeker hastası var mı bilmiyorum ama 100 yıl önce şeker hastaları kısırdı. şu an onlarında çocuk olma şansları var ve evet toplumda şeker hastası olma oranını yükseltiyorlar yine de tedavi gördükleri sürece yaşama şansları var. Bunların geni bozuk kısır kalsınlar demek biraz "nazileşmek" gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 eet maya demek istedim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Myshkin said: Niyet de yok belli ki. bak yukarıda ne güzel yazmışsın " hem doktorun hem hastanın işine geliyor " geliyor diye. Ne demişim bak bahane bunlar hep işte. cocuk senin mi sen mi yaptin hem sanane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ne gereksiz işler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ÖF 11:11'DE UYANCAKTIM BEN YAA :/ Artık dileklerim hiç gerçekleşmicek :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Saeros said: bu topicte küfür serbest olsun..... gel ozelden bana et icinde kalmasin kiyamam :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 111111de doktora gittim hayatta unutmam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 napae said: ÖF 11:11'DE UYANCAKTIM BEN YAA :/ Artık dileklerim hiç gerçekleşmicek :'( olsun msj saati 14:14 gözüküo bende fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 12.12.12 vzr daha üzülmeyin şansınızı deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 size de çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 abi 11.11.1111 olsa anlıcamda 2011 lan o baştaki 20 yi niye atıyoruz devlet bahçeli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar