xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Sparkcaster said: oyun havuzu hala kötü oyun havuzunu ben belirlemiyorum abi, patronu değilim ben partinin. Ne oynamak istersek oynıcaz işte, ilk defa geliyorsunuz sanki. Holy said: adeks bilgisayarları upgrade etmediyse bf3 yalan olur yalnız. lowda kör oluruz hepimiz. Ben zaten low'da oynuyorum, antremanlı dövücem seni.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 BF3 diyorum, onca kişi diyorum, landan nasıl atılacak diyorum?
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Apis said: Şimdi 10 Aralık diyoruz o zaman? Evet. Yeterli sayıya ulasamazsak ertelenir. @axefaggot: Battlelog? Normalde oynadıgımız gibi oynıcaz işte. mike mike alacaksın oyunu, gelmeden 30 lira ver al işte, fakir misin?
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Adeksin bilgisayarları kötüydü en son. Upgrade olmadıysa lowda bile kasar oynayamayız keyif almayız.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Sanırım insanlar ciddi manada farkında değil topigin, sordugum zaman gelirim deniyor ama topicte post falan yok. 20 kişi çıkar sanırım, ona göre bir arayayım ben yarın fiyatı falan veririm. Bi Rune çekeyim, götürürüm yüklesinler. Tarihi 10 aralık, programınızı yapın sonra üzülmeyin.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bi liste çıkart o zaman insanlar görsün
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Kaede Cuce Sexdice Xunn Deno Joscelin Deacon Revangelis Senarius Xenocide Tyrannus Sezcük the seregelin Sparkcaster Gwindon Kenshin Himura Holy Unuttuklarım kesinlikle var, ismini listede görmeyenler dürtsün. Özellikle BF3 tayfasından baya eksik var şurada. Yetin. Hatta yeni topic acalım kitlesin bunu zaugna
Öne çıkan mesajlar