lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bu 370 bin satmaya başladı diyollardı. Hürriyet'in falan etekleri tutuştu diyollardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Normaldir, AKP kendi fanatik düşmanını yarattı son 4-5 yılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ahmedinejad said: http://sozcu.com.tr/2013/gundem/koskten-fotografa-sansur-365736/ işte habercilik bu. kadınların frikiklerini niye göstermiyorsunuz arkadaşım? ne yetersiz bir sataşma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 rakamları bilmiyorum ama son bi altı aydır deli gibi sözcü görüyorum etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 suBzer0 said: yalnız sansürlenen fotodaki bacaklar daha güzel :P Benimde dikkatimi çekti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bacaklar aynen duruyor sataşmak için sataşılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ayip lan kadina, sunu haber yapmislar bi de gorunen fotoyu koyup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 İkisi farklı resim, birinde flaş patlamış, diğeri daha karanlık... Sözcü de ağır sıçıyor bazen, böyle şeyler yapmasa keşke :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 aquila said: ayip lan kadina, sunu haber yapmislar bi de gorunen fotoyu koyup. O da kilot giymeseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 yalnız rsimlerin birinde sağ arkada tıfıl bi herif var takım lacivert ötekinde bildiğin koyu gri çıkmış. ortadaki uzun abinin de açısı farklı yani biri solda biri sağdan çekilmiş iki farklı resim. goygoyun dibine vuruyo sözcü de bazen :D ben de alıyorum ama katkımız olsunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar