Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rusçu Tutosu [Req.]


Sorieno

Öne çıkan mesajlar

"Alışveriş nasıl yapacağız" sorusu yok ortada. 15 yaşında olsaydım buna mukabil l2r derdim, geçiyorum.

Olay sadece alışverişle, aktivasyonla sınırlı değil. Birden fazla altbaşlık var, language pack zorunlu mu, hadi Origin'de sorun çıkarmadı BF3'çüler için Steam için sıkıntı yaratır mı, patch'ler ve DLC'ler için uyumsuzluk olur mu, account termination'a gider mi vb. sorular var. Sadece benim değil, almayı düşünen bir çok kişi için mevcut sorular olduğu için "bab nasıl alıyoruz yea" diye bir bilene sormak yerine tecrübeli olanların ileride de kullanılabilecek bir şekilde malumatlarını paylaşmasının hayırlara vesile olma ihtimali yüksek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/call-of-duty-modern-warfare-3-steam-cdkey-cd-key-47489412

bu ne?

said:
2. SATIN ALMA İŞLEMİ SONRASINDA STEAM KULLANICI ADI VE ŞİFRESİNİ BiZE ÖZEL MESAJLA YOLLAMALISINIZ. STEAM GUARDI KAPATIRSANIZ STEAMİ AÇIP AKTİF ETMEMİZ DAHA HIZLI OLACAKTIR. STEAM GUARD FARKLI PCDE AÇILMASINI ENGELLEYEN BİR GÜVENLİKSİSTEMİDİR STEAM GUARD AÇIKSA MAİL ADRESİNİZE GELEN KODU BİZE MESAJLA VERMELİSİNİZ.


bu sanıyorum ki bu işlem için gerekli olmayan bir şey. gittigidiyor nasıl bu tarz adamlara izin veriyor hayret. eğer gerekliyse de çok saçma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lan olm Rusçu tutosu diyince ben de Rusçunun keyleri aldığı yer olan olan Plati.ru sitesini çözdünüz sandım heyecanlandım lol

Rusçudan cdkey almakta bir olay yok işte Gittigidiyor üzerinden alıyosun normal şekilde.
Bikaç dosyayı değiştirerek İng yapıyorsun ama her yeni yamada Rusçaya dönüyor oyun ve yine İng'ye çeviriyorsun.

He VPN gerektiren aktifleştirmeler sakat olabilü diyenler var yani ilerde account ban falan gibi ama daha kimseye bişi olmamış sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...