Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 http://www.gamekeystore.net 'ten alışveriş yapılıyor, anlaşılan daha da yapacağız. Konuyla ilgili tecrübeli kişiler etraflıca anlatabilirlerse süreci, bir çok kişiye faydası dokunabileceği kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 parayi veriyosun, keyi aliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 l2r açıklamasını yapıyor her oyun için nasıl aktif hale getirilecek vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 "Alışveriş nasıl yapacağız" sorusu yok ortada. 15 yaşında olsaydım buna mukabil l2r derdim, geçiyorum. Olay sadece alışverişle, aktivasyonla sınırlı değil. Birden fazla altbaşlık var, language pack zorunlu mu, hadi Origin'de sorun çıkarmadı BF3'çüler için Steam için sıkıntı yaratır mı, patch'ler ve DLC'ler için uyumsuzluk olur mu, account termination'a gider mi vb. sorular var. Sadece benim değil, almayı düşünen bir çok kişi için mevcut sorular olduğu için "bab nasıl alıyoruz yea" diye bir bilene sormak yerine tecrübeli olanların ileride de kullanılabilecek bir şekilde malumatlarını paylaşmasının hayırlara vesile olma ihtimali yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 knox said: l2r açıklamasını yapıyor her oyun için nasıl aktif hale getirilecek vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 nuclear dan almıyor musunuz.adam herşeyi söylüyor yolluyor ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 o değil de http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/call-of-duty-modern-warfare-3-steam-cdkey-cd-key-47489412 bu ne? said: 2. SATIN ALMA İŞLEMİ SONRASINDA STEAM KULLANICI ADI VE ŞİFRESİNİ BiZE ÖZEL MESAJLA YOLLAMALISINIZ. STEAM GUARDI KAPATIRSANIZ STEAMİ AÇIP AKTİF ETMEMİZ DAHA HIZLI OLACAKTIR. STEAM GUARD FARKLI PCDE AÇILMASINI ENGELLEYEN BİR GÜVENLİKSİSTEMİDİR STEAM GUARD AÇIKSA MAİL ADRESİNİZE GELEN KODU BİZE MESAJLA VERMELİSİNİZ. bu sanıyorum ki bu işlem için gerekli olmayan bir şey. gittigidiyor nasıl bu tarz adamlara izin veriyor hayret. eğer gerekliyse de çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ahuahhahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 İşte Steam sıkıntı, benim aklımı kurcalayan bölüm orası ekseriyetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ne vercem şifremi yahu, göndersin keyi vpn bulur aktive ederim ben çok saçma. gider 20 30 daha fazla verir diğer adamdan alırım ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 yalnız adama şifresini vs verip hallettiren bir sürü adam var orda.hiç sorun yaşanmadıgına göre güvenilir herhalde.ama bende vermem tabi şifre fd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Lan olm Rusçu tutosu diyince ben de Rusçunun keyleri aldığı yer olan olan Plati.ru sitesini çözdünüz sandım heyecanlandım lol Rusçudan cdkey almakta bir olay yok işte Gittigidiyor üzerinden alıyosun normal şekilde. Bikaç dosyayı değiştirerek İng yapıyorsun ama her yeni yamada Rusçaya dönüyor oyun ve yine İng'ye çeviriyorsun. He VPN gerektiren aktifleştirmeler sakat olabilü diyenler var yani ilerde account ban falan gibi ama daha kimseye bişi olmamış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 şöyle bir şey bekliyodum ben de http://www.youtube.com/watch?v=fW61lR9RLlo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar