cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 sanssizsansli said: beyler bugün doğum günü nedeniyle account alımı açıldı. invite koda BITGAMER yazarak üyelik alabilirsiniz. acele edin de sonra üzülmeyin. teşekkürler. 5-6 yıllık hesabım banlandıktan sonra sudan çıkmış balık gibiydim. sayende tekrar okyanusa geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Sagol kapanmisti benimki sayende aldim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bundan 4-5 tane alıp nadasa yatırsak noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 inactive diye banlanıyor. nadas yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 arkadaş bana da alsana dedi. şimdi denedim. Aynı Ipden almaya calıstıgımdan double account alıyorsun. loglandı bu hareketin diye msaj geldi. Ban yermiyim hemen simdi. hazır acıkken ikinci account u mu alsam banlancaksam :D kullanamadan ban yemiyim simdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ip değiştir sonra chromeun incognitosundan yeni hesap al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 hala açık üyelik,2 nci denemede aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ya beyler bi tip verin, upload işini çözemedim bi türlü. 3 tane torrent seedliyorum ama sürekli 0.1 kb ile falan seedliyor ona rağmen azimle açık tutuyorum utorrenti, 3-4 haftadır açık anca 700 mb ul yapabilmişim. bu şekilde ratio düzenlenmez, sahte upload olayına da girmek istemiyorum. bi yol yordam gösterin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 gir sahte uploada davetiyelerin varsa at kendi maillerine sonra yeni hesaplarlada sahte seed atarsın rahat ol şerefsiz bu herifler batsın istediğim kadar seedler istediğim kadar leechlerim benim özgürlüğüm şerefsiz köpekler siz para kazanacaksınız,hem korsancılık yapıp adamları sömürüp hemde kullananı sömüreceksin hadi lan ordan piratebaydan şaşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 fake upload fazla abanmazsanız anlamıyorlar veya sallamıyorlar bilmiyorum, Ratio: 0.725 UL: 79.71 GB DL: 109.89 GB. 80gb'ın 80i de fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tek tek incelemezler herhalde fazla abartmazsanız bşey olmaz 0.8-1 arası dayayın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tamamnerd said: gir sahte uploada davetiyelerin varsa at kendi maillerine sonra yeni hesaplarlada sahte seed atarsın rahat ol şerefsiz bu herifler batsın istediğim kadar seedler istediğim kadar leechlerim benim özgürlüğüm şerefsiz köpekler siz para kazanacaksınız,hem korsancılık yapıp adamları sömürüp hemde kullananı sömüreceksin hadi lan ordan piratebaydan şaşmam adam çok sinirli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Xenocide said: ya beyler bi tip verin, upload işini çözemedim bi türlü. 3 tane torrent seedliyorum ama sürekli 0.1 kb ile falan seedliyor ona rağmen azimle açık tutuyorum utorrenti, 3-4 haftadır açık anca 700 mb ul yapabilmişim. bu şekilde ratio düzenlenmez, sahte upload olayına da girmek istemiyorum. bi yol yordam gösterin :( hocam torrentleech de ratio tutturmak için ya iyi upload hızın olacak ya seedbox ın olacak. ikisi de yok diyorsan cross-seed olayına girebilirsin. public trackerlardan indirdiğin bir dosyayı tl'de seed edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Xenocide said: ya beyler bi tip verin, upload işini çözemedim bi türlü. 3 tane torrent seedliyorum ama sürekli 0.1 kb ile falan seedliyor ona rağmen azimle açık tutuyorum utorrenti, 3-4 haftadır açık anca 700 mb ul yapabilmişim. bu şekilde ratio düzenlenmez, sahte upload olayına da girmek istemiyorum. bi yol yordam gösterin :( partial seeding yap. seeder az leech fazla olan torrent bul, 14,3 mb lık ziplerden sadece 1-2 tanesini yükle. onları seed et. public trackerdan, torrent leech te olan torrentin 1:1 aynsını bulup yükle. sonra torrent leech ten yüklemekte olduğun torrentin içeriğinin olduğu klasöre c/p le, onu seed et. (power user olmadan 24 saat beklettiği torrentlerede yapabilirsin bunu) para harcayaacaksan vip status yada seedbox kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Silphatos said: fake upload fazla abanmazsanız anlamıyorlar veya sallamıyorlar bilmiyorum, Ratio: 0.725 UL: 79.71 GB DL: 109.89 GB. 80gb'ın 80i de fake fake upload ne kötü şey. adam gibi seed edin aaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 TL gereksiz prim yapan bir yer olmanin zirvesinde artik. Ha batmaz ama cidden gereksiz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 maxigenous said: Silphatos said: fake upload fazla abanmazsanız anlamıyorlar veya sallamıyorlar bilmiyorum, Ratio: 0.725 UL: 79.71 GB DL: 109.89 GB. 80gb'ın 80i de fake fake upload ne kötü şey. adam gibi seed edin aaa.. lan pmden attığınla burası farklıymış seni küçük haylaz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 cabiria said: Xenocide said: ya beyler bi tip verin, upload işini çözemedim bi türlü. 3 tane torrent seedliyorum ama sürekli 0.1 kb ile falan seedliyor ona rağmen azimle açık tutuyorum utorrenti, 3-4 haftadır açık anca 700 mb ul yapabilmişim. bu şekilde ratio düzenlenmez, sahte upload olayına da girmek istemiyorum. bi yol yordam gösterin :( hocam torrentleech de ratio tutturmak için ya iyi upload hızın olacak ya seedbox ın olacak. ikisi de yok diyorsan cross-seed olayına girebilirsin. public trackerlardan indirdiğin bir dosyayı tl'de seed edebilirsin. ya iyi bi upload hızım yok da 1 mbit var işte ama onu da kullanmıyor ki. 0.1 kb/s ediyor ya. 10 kb ile bile etse bana yetecek resmen. bi de zaten şu anda seed ettiğim 3 torrent de public trackerlardan indirip TL'ye seed ettiklerim. ama 0.1 kb işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Valla 6 yıllık tl accountum var kimse ratioyu normal yoldan tutturmaya çalışmasın boşuna. Ben bunca yıldır fake atıyorum ama abartmiyorum asla, ratioyu hiç 0,8 in üstüne çıkarmadim. Dokunmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Bende 1 senedir fake atıyorum. Ratio hep 2'nin üzerinde kimse demedi sen fakesin diye. Bu arada 2 tane invite var. İsteyene atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Şu an galiba invite sistemi bozuk 2 kişi istedi ama atamadım. Bi ara tekrar deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 invite yollanmıyordu epeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ban yedim sonunda dsfds şimdi yepyeni bi sayfa açıp güzel ratinglerde tekrar dolaşmak için invite istiyorum, var mı elinde olan ?:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 yoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar