Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrentleech account alımı

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

sanssizsansli said:

beyler bugün doğum günü nedeniyle account alımı açıldı.
invite koda BITGAMER yazarak üyelik alabilirsiniz.
acele edin de sonra üzülmeyin.

teşekkürler. 5-6 yıllık hesabım banlandıktan sonra sudan çıkmış balık gibiydim. sayende tekrar okyanusa geri döndüm.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş bana da alsana dedi. şimdi denedim. Aynı Ipden almaya calıstıgımdan double account alıyorsun. loglandı bu hareketin diye msaj geldi. Ban yermiyim hemen simdi. hazır acıkken ikinci account u mu alsam banlancaksam :D kullanamadan ban yemiyim simdi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ya beyler bi tip verin, upload işini çözemedim bi türlü. 3 tane torrent seedliyorum ama sürekli 0.1 kb ile falan seedliyor ona rağmen azimle açık tutuyorum utorrenti, 3-4 haftadır açık anca 700 mb ul yapabilmişim. bu şekilde ratio düzenlenmez, sahte upload olayına da girmek istemiyorum. bi yol yordam gösterin :(
Sosyal ağlarda paylaş

gir sahte uploada davetiyelerin varsa at kendi maillerine sonra yeni hesaplarlada sahte seed atarsın rahat ol şerefsiz bu herifler batsın istediğim kadar seedler istediğim kadar leechlerim benim özgürlüğüm şerefsiz köpekler siz para kazanacaksınız,hem korsancılık yapıp adamları sömürüp hemde kullananı sömüreceksin hadi lan ordan
piratebaydan şaşmam
Sosyal ağlarda paylaş

tamamnerd said:

gir sahte uploada davetiyelerin varsa at kendi maillerine sonra yeni hesaplarlada sahte seed atarsın rahat ol şerefsiz bu herifler batsın istediğim kadar seedler istediğim kadar leechlerim benim özgürlüğüm şerefsiz köpekler siz para kazanacaksınız,hem korsancılık yapıp adamları sömürüp hemde kullananı sömüreceksin hadi lan ordan
piratebaydan şaşmam

adam çok sinirli.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

ya beyler bi tip verin, upload işini çözemedim bi türlü. 3 tane torrent seedliyorum ama sürekli 0.1 kb ile falan seedliyor ona rağmen azimle açık tutuyorum utorrenti, 3-4 haftadır açık anca 700 mb ul yapabilmişim. bu şekilde ratio düzenlenmez, sahte upload olayına da girmek istemiyorum. bi yol yordam gösterin :(

hocam torrentleech de ratio tutturmak için ya iyi upload hızın olacak ya seedbox ın olacak.
ikisi de yok diyorsan cross-seed olayına girebilirsin. public trackerlardan indirdiğin bir dosyayı tl'de seed edebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

partial seeding yap. seeder az leech fazla olan torrent bul, 14,3 mb lık ziplerden sadece 1-2 tanesini yükle. onları seed et.

public trackerdan, torrent leech te olan torrentin 1:1 aynsını bulup yükle. sonra torrent leech ten yüklemekte olduğun torrentin içeriğinin olduğu klasöre c/p le, onu seed et.
(power user olmadan 24 saat beklettiği torrentlerede yapabilirsin bunu)

para harcayaacaksan vip status yada seedbox kullanabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

cabiria said:

Xenocide said:

hocam torrentleech de ratio tutturmak için ya iyi upload hızın olacak ya seedbox ın olacak.
ikisi de yok diyorsan cross-seed olayına girebilirsin. public trackerlardan indirdiğin bir dosyayı tl'de seed edebilirsin.

ya iyi bi upload hızım yok da 1 mbit var işte ama onu da kullanmıyor ki. 0.1 kb/s ediyor ya. 10 kb ile bile etse bana yetecek resmen.

bi de zaten şu anda seed ettiğim 3 torrent de public trackerlardan indirip TL'ye seed ettiklerim. ama 0.1 kb işte sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...