qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Bugün şenlik günüdür ağalar! Bugün şenlik günüdür dostlar!
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Sebebini merak ettim. Eğer siyasi görüşü ve inancından banlanmadıysa büyütülecek birşey yok. :P Forumdakilerin eğlence kaynağı gitti bana göre de... Ciddiye alıp hala rage'e giren varsa artık ona diyebileceğim birşey yok...
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 cok heyecanlanmayin, bugun ona yarin size.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 üzüldüm. Hiç küfrettiğini, aşırılık yaptığını görmemiştim. Düşüncelerinden rahatsızlık duyduğum oldu ama benim düşüncelerim de onu rahatsız etmiştir, banlanan neden o olsun ki? Çoğunluk haklıdır yaklaşımı tehlikelidir.
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Desenize forumda siyaseti yasaklamışlar yine
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bir gün modlar napolyon için geldiği gün sesimizi çıkarmamıştık, sonra bir başkası içn geldiğnde de sesimizi çıkarmadık en sonunda baktık ki yalnız kalmışız.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?13,5976952,5978804,page=8#msg-5978804
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 siyaseti konuşmasını bilene sıkıntı yok burada en usturuplu ve tutarlı şekilde herhangi bir partiyi savunan kişiyi "sen ne diyorsun?" diye banlamıyorlar üslup var bir de üslupçuk var
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 kavurma said: bir gün modlar napolyon için geldiği gün sesimizi çıkarmamıştık, sonra bir başkası içn geldiğnde de sesimizi çıkarmadık en sonunda baktık ki yalnız kalmışız. öyle değil işte o iş. ben de tartışıyorum din, siyaset, spor. bi kere bile banlenmedim daha. napolyonnun bu 3. falan heralde. neden acaba? he yalan olmasın futboldan 1 ay banlenmiştim fener maçında yalan gol haberi verdim diye ama onda da kuralları bilmediğim için sırf asdfs
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 oglum ciddi ciddi tartışıyor musunuz bunu adam troldu ahaha
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Odun dedi banlandı ne olum ? Çetintaşın zilyon kere banlanması gerekiyordu bu kadar kibar bir forumsak.Adil olmak herkese eşit davranmak değildir ki herkese kendi şartlarına göre davranmaktır.Boktan boktan sidik yarışlarına sosyal linç yapılıyorsa orda da karşı tarafın psikolojisini ayrı muhakeme etmek gerekir. Napolyonun siyasi görüşlerini savunduğumdan bunu demiyorum , sadece biraz sağgörülü olmaya çalışıyorum
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bu aada bu forumda bazılarının daha eşit olduğu gerçeğini göz ardı etmeyin demokratik kongo cumhuriyeti değil burası ha istenmediği yerde duran kişinin önce "ben neden istennmiyorum" u sonrasında da "istenmek için ne yapmalıyım" ı soruşturması lazım.. ha zerre umurunda değilse işi yüzsüzlüğe vurup burada kalıyorlar sonra bazılarımız onlara prim veriyor, her ne kadar vermeyin desek de böyle
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 hedehodohop said: Odun dedi banlandı ne olum ? Çetintaşın zilyon kere banlanması gerekiyordu bu kadar kibar bir forumsak.Adil olmak herkese eşit davranmak değildir ki herkese kendi şartlarına göre davranmaktır.Boktan boktan sidik yarışlarına sosyal linç yapılıyorsa orda da karşı tarafın psikolojisini ayrı muhakeme etmek gerekir. Napolyonun siyasi görüşlerini savunduğumdan bunu demiyorum , sadece biraz sağgörülü olmaya çalışıyorum imzan herseyi anlatıyo aslında
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 hedehodohop haklı bence, sırf odun lafından dolayı banlandıysa saçma bir durum. Eleştirdiğiniz zihniyete benziyorsunuz.
Öne çıkan mesajlar