Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 http://img.blogcu.com/uploads/skywork_skywork_reklam_balon.JPG balon said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Yani iskenderin İstanbul'daki leşliğinden dem vurdum ben, bir iki yerde ağza alınır. Bursa için de öyle. Diğerleri iğrenç. Benim damak tadım böyle, kültürüm böyle. başkası beğenmeyebilir. Doğum günün kutlu olsun Tahacım brom nice senelere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 abi çoğunuz no-lifersınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 hala en iyi pati memelerinden. kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Günaydın, çok böyyük teşekkür ediyorum çok naziksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Günaydın sana da. Doğum günün kutlu olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bi esnaf lokantasinda kutlayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 caddebostan'da olcaz ama yer ismi vermem çok gizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 BENDE GELİYOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 tebrikler cok tatava bir dogum olmus. hepi börsssdey *alman aksaniyla* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Doğum günümde trafik kazası yaptım :) Ah şu taksiciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Doğum günün kutlu olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Tekrar hepinize teşekkürler, saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ahahha su post efsane hakkat gratz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 aha yine yükliyim madem, gerçi gözükmicek dimi. http://i.imgur.com/R7Owg.jpg http://imgur.com/R7Owg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar