Artariel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ciddi ciddi düşününce acil bir durumda yakınımda olabilecek, dert anlatabilecek veya benimle aynı kafada olabilecek bir eşimin dostumun olmadığını fark ettim. ailem hariç tabi. ne yapmalıyım, gerçek dostluk nasıl oluşur belli bir yaşı geçtikten sonra ? lvl100 forever alone olarak mı kalacam hep öneri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 sevgilin var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bu saatten sonra cok zor, lise ve unide bulunuyo o arkadasliklar genelde bundan sonra sana sarilcak olan insan ya evin icin ya araban icin yada ismarlayacagin iki bira icin. ha olmaz demiyorum ama zor bence, unide falansan daha kolay tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 kasarsan olmaz o dedigin. sosyofobik ve pasif olma, azcik atilgan ol falan. zamanla karsina güzel insanlar ciktikca olur. istedigin zaman olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 tabi ayni cins kanka arkadasligindan bahsediyorum sevgili bulursan o baska tabi o daha kolay digerine gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 her kuşu şey ettik bir leylek kaldı. bu durumda bir sevgilinin baş ağrısı yapacağını düşünüyorum. ki zaten türk kızları da normal kız gibi değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 http://www.seyvet.com/resim/61d0779675.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 baş ağrısı abi daha önce de denedim. ya da doğru insan değildi bilemem tabi. ama ciddi anlamda dost eksikliği var. çevremdeki arkadaşların da kendi aralarında sıkı dostluğu var. kümenin dışında kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 kötü bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 lisedeki gibi olmuyo mümkünse daha eskisi hatta. millet yavşak baya günümüzde. nadir denk geliyosun bir belki iki insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 kac yasindasin bilmiyorun da uni bittiyse cok zor.is ortamindan hele sakin deneme bir gun g.t gibi kalma ihtimalin cok yuksek. yalnizsan yalnizsin.ac eksisozlukten yalniz yasayacaklara tavsiyeler gibi bi kac konu var, onlari oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bi insanın üniden liseden nasıl arkadaşı olmaz ya. Evden mi çıkmadınız hiç naptınız abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 yalnizlik benim eski sevgilim yalnizlik benim en vefali yarim ben onu kimler icin terkettim o beni birakmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 sözlük iyimiş said: -telefon çalarsa annemdir mesajsa turkcell'dir diyorsanız, -telefon rehberine bakıp, aramaya değecek kimseyi bulamıyorsanız, yalnızsınızdır. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 valla tanımlar birebir uyuyor ya. cidden yalnızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 sıkıntı sendedir abi o zaman. kasma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bu saatten sonra olmaz zaaten. ne kadar çabuk alışırsan o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 tencereden makarna yiyip tv izlemektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 abi insanın istemese bile olması lzm naptın senelerce ben mahallede veletken top oynadıgım 20 senelik arkadaşlarımla gorusuyorum hala sdf bunun ilkokulu var ortaokulu lisesi unisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AJOmncYACwg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Red said: abi insanın istemese bile olması lzm naptın senelerce ben mahallede veletken top oynadıgım 20 senelik arkadaşlarımla gorusuyorum hala sdf bunun ilkokulu var ortaokulu lisesi unisi sen arkadastan bahsediyosun.adam gercek bi dostum yok, hep normal siradan arkadaslarim var demis yanlis anlamadiysam. gerci ben en iyi 2 dostumdan birini uniden 1 sene kadar sonra tanidim.bazen olabiliyo boyle ama 30 undan sonra imkansiz olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 3 gündür kardeşimle kalıyom, yarım gün akrabalarla takıldım yalnızlık en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 şimdi yalnızlık var yalnızlık var arada yalnız kalmak güzeldir ama yalnızlık allaha mahsustur demi... öyledir yani... bence böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 sevgili bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar