Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yalnızlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ciddi ciddi düşününce acil bir durumda yakınımda olabilecek, dert anlatabilecek veya benimle aynı kafada olabilecek bir eşimin dostumun olmadığını fark ettim. ailem hariç tabi. ne yapmalıyım, gerçek dostluk nasıl oluşur belli bir yaşı geçtikten sonra ? lvl100 forever alone olarak mı kalacam hep öneri lazım.
Mesaj tarihi:
bu saatten sonra cok zor,

lise ve unide bulunuyo o arkadasliklar genelde

bundan sonra sana sarilcak olan insan ya evin icin ya araban icin yada ismarlayacagin iki bira icin.

ha olmaz demiyorum ama zor bence, unide falansan daha kolay tabi.
Mesaj tarihi:
her kuşu şey ettik bir leylek kaldı. bu durumda bir sevgilinin baş ağrısı yapacağını düşünüyorum. ki zaten türk kızları da normal kız gibi değil ki.
Mesaj tarihi:
baş ağrısı abi daha önce de denedim. ya da doğru insan değildi bilemem tabi. ama ciddi anlamda dost eksikliği var. çevremdeki arkadaşların da kendi aralarında sıkı dostluğu var. kümenin dışında kaldım
Mesaj tarihi:
kac yasindasin bilmiyorun da uni bittiyse cok zor.is ortamindan hele sakin deneme bir gun g.t gibi kalma ihtimalin cok yuksek.
yalnizsan yalnizsin.ac eksisozlukten yalniz yasayacaklara tavsiyeler gibi bi kac konu var, onlari oku.
Mesaj tarihi:
abi insanın istemese bile olması lzm naptın senelerce

ben mahallede veletken top oynadıgım 20 senelik arkadaşlarımla gorusuyorum hala sdf

bunun ilkokulu var ortaokulu lisesi unisi
Mesaj tarihi:
Red said:

abi insanın istemese bile olması lzm naptın senelerce

ben mahallede veletken top oynadıgım 20 senelik arkadaşlarımla gorusuyorum hala sdf

bunun ilkokulu var ortaokulu lisesi unisi

sen arkadastan bahsediyosun.adam gercek bi dostum yok, hep normal siradan arkadaslarim var demis yanlis anlamadiysam.
gerci ben en iyi 2 dostumdan birini uniden 1 sene kadar sonra tanidim.bazen olabiliyo boyle ama 30 undan sonra imkansiz olur herhalde.
  • Yeni Oluştur...