cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 13 Kasım 2011 19:00 - 20:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) adam başı 8TL !! haraç sistemi geri döndü bozuk para getirsin herkes, 10 TL verenlerden 1TL daha fazla verenlerden 2 TL kesinti yapıcam para üstü verme derdini kaldırıyoruz ortadan, paralar biriksin=p yoklama başlasın belki gelirim diyenler perşembe akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onlar yok sayılacaklar. yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 şehir dışından 1 kişilik misafir var tora-hill-tolga-dracos-baki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Misafir forumdan, Reyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Ben de geliyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Gelicem defansın göbeğine koyun beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ulen kıprısa yerleşmesem gelicem de ah ulen çok özledm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 geliyorum mert de gelebilir yer olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Tora oldukça uzun bi süre yok,9 ay falan minumum,bağları koptu Bende ayaktan bi operasyon geçirdim 1,5 ay civarı olmıcam,heralde önümüzdeki haftadan sonraki maçları izlemeye gelirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 topunuza gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 abi neler oldu öyle, büyük geçmiş olsun ikinize de. tora'nın durumuna özellikle üzüldüm, umarım çabuk toparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 tolga said: Tora oldukça uzun bi süre yok,9 ay falan minumum,bağları koptu Bende ayaktan bi operasyon geçirdim 1,5 ay civarı olmıcam,heralde önümüzdeki haftadan sonraki maçları izlemeye gelirim ama cok gecmis olsun yaa uzuldum duyunca. ama kendinize iyi bakin yetisin benim gelmeme, seviselim sahada tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Beyler çok geçmiş olsun, dikkatli edin. Dönüşünüzde kutlamalarla karşılarız sizleri. Bende yokum bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Oy oy çok geçmiş olsun, bu aralar da bağları kopan kopana. Ön çaprazlar hatalı mı çıkmış bizim serinin nedir? Ben iyileşiyorum yavaştan 1 aya düz koşulara başlarım, 3-4 ay sonra da dönerim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ben "inşallah" diyeyim yine cumayı cumartesiye bağlayan gecenin sabahına kadar mesai yaparsam pazar günü yattara olurum.. cuma 22:00 de belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 amerikan karasularında olacağımdan yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 fena hastaydım 2 gündür, yüksek ateşten kendimi kaybetmişim, bakamadım buraya ama maça kadar iyileşirim diye umuyorum bu arada viseroy-spidee-kenshin geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 tek tek dökülüyoruz ya bu aralar noluyo bize tolgayla tora da sakatlanmış=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Aralıksız maç trafiği yaşlılara dokunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bi haftalık ara dokundu bence, alna kurban kanı sürüp maça çıkmayınca fena nazar değdi ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 gelmek isterdim cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 yok adam çıkartırız ya sanmıyorum eksik kalcağımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 gecmis olsun cava reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 saol abi, benim o kadar fena değil ya havale geçirdim geçti bitti toranın durum fenaymış=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 tolga said: Tora oldukça uzun bi süre yok,9 ay falan minumum,bağları koptu hayda... adam kimseyi sakatlayamadan kendini sakatladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar