Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 aboww 0 - 2 den 4-2 kacın kacın fdsgsfdgfgsfdsg zaaaaaaaaaaaaa
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Masquerade said: Koybasi da harikaymis. En iyi solbekmis hahaha. Bank Asyada 50 tane bulurum guntekin. dakika ver abi şunların geçen de yazdın sdf
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 iyide 2 golüde .okbert in kanadından yedik.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 e hilbert'e de çok süper diyordunuz, tamam tekniği yok ama çok istikrarlı hızlı bekte güzel falan diyordunuz?
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 OHA 4-2 OLMUŞ 2-0 dı en son baktığımda kapadım sıkıcı maç olur diye :( za hakedilmiş ama
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Gönül ister ki Rra'yı kendi topicinde de görelim =))
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Rewendor said: e hilbert'e de çok süper diyordunuz, tamam tekniği yok ama çok istikrarlı hızlı bekte güzel falan diyordunuz? Ben sevmiyorum hilbert i, adam bir kere sağ açık normalde ve buna rağmen ortaları rezalet. Orta yapamayan sağ açık mı olur.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 elmavotka ve futbol tanrısı rra nerde ya http://www.blogcdn.com/wow.joystiq.com/media/2009/02/vanished.jpg
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ev arkdaşı, bayramda ısparta'da kaldıydı, onu aradım şimdi noldu lan Beşiktaş'a diye, dün akşam kafasına esmiş Ankara'ya maça gitmiş, o kadar para verdik lan diyo zaaaaa
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 hurşuta hurşuut katmaya geldiiiiik gençlerden 4 tane yemeye geldikkkkk beşiktaş seninle kurbana girdiikkkk beşiktaaaaaaaaaşşşş
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ligtv'de pektemek'in kaçırdığı gol pozisyonuna yapılan yorum: gol'ü atarsın kaçırırsın ona birşey dediğimiz yok ama bizim yandığımız nokta şu gol nasıl kaçar arkadaş ya ?? beşiktaş'ın forvetisin sen nasıl gol atman gerektiğini biz mi söyleceğiz be mustafa sana ??? çek sola at boş kaleye kaleci zaten çökmüş dizleri üstüne hayret birşey arkadaş ya .. iyiki bişi demememişsin be arkadaş asdfsadsa
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 kardes golu atarsin kacirirsin ona bisi dedigimiz yok da
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 2-0 dan 4-2 yenilmek cok kotuymus, allah dusmanima gostermesin. gecmis olsun llama.
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 vaaay kendi evinde mersini yenemeyenler akıp hırsını bu topicden çıkarmış. P.S: Self zaa
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bir de seneye avrupa kupalarına kalma başarısı gösterirseniz 3 günde 1 maç yapma temposuyla karşılaşınca QQ gölünüzde yüzmeye geleceğiz.
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Haklısın Wispy, ne Fener ne Galatasaray hayatında hiç 3 günde 1 maç yapmadı çünkü.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bahaneler bahaneler gfdhjıdfgh. 2-0 dan 4-2 ye getirtmissin 35-40 dakikada maci. ben olsam vanisde bekler ilk galatasaray maglubiyetinde cheap shot ile acardim wispy. gfgfd. futbolun rekabetin olayi bu. nasil dun 0-0 a gulup eglendiniz, sivasin 2-0 ina zaaaladik buna da zaalanacak. terbiyesizlik yapmadikca isin, olayin dogasi bu. ben rra ve elmavodkayi bekliyorum ama onlar cikmicak gibi vanisden. rra yorumlasin ustun futbol bilgisiyle su maci mesela.
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Senin takımın da 2 hafta önce kendi evinde 4 yedi. Lolün dibine vurmuşunuz bizden 1 puan yukarıdasınız.
Öne çıkan mesajlar