kavurma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 aboww 0 - 2 den 4-2 kacın kacın fdsgsfdgfgsfdsg zaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Masquerade said: Koybasi da harikaymis. En iyi solbekmis hahaha. Bank Asyada 50 tane bulurum guntekin. dakika ver abi şunların geçen de yazdın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 iyide 2 golüde .okbert in kanadından yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 e hilbert'e de çok süper diyordunuz, tamam tekniği yok ama çok istikrarlı hızlı bekte güzel falan diyordunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 zaaaaaaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 OHA 4-2 OLMUŞ 2-0 dı en son baktığımda kapadım sıkıcı maç olur diye :( za hakedilmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Gönül ister ki Rra'yı kendi topicinde de görelim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Rewendor said: e hilbert'e de çok süper diyordunuz, tamam tekniği yok ama çok istikrarlı hızlı bekte güzel falan diyordunuz? Ben sevmiyorum hilbert i, adam bir kere sağ açık normalde ve buna rağmen ortaları rezalet. Orta yapamayan sağ açık mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Oha ne olmus.. Loled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 elmavotka ve futbol tanrısı rra nerde ya http://www.blogcdn.com/wow.joystiq.com/media/2009/02/vanished.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 yazık lan sdasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ev arkdaşı, bayramda ısparta'da kaldıydı, onu aradım şimdi noldu lan Beşiktaş'a diye, dün akşam kafasına esmiş Ankara'ya maça gitmiş, o kadar para verdik lan diyo zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 hurşuta hurşuut katmaya geldiiiiik gençlerden 4 tane yemeye geldikkkkk beşiktaş seninle kurbana girdiikkkk beşiktaaaaaaaaaşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ligtv'de pektemek'in kaçırdığı gol pozisyonuna yapılan yorum: gol'ü atarsın kaçırırsın ona birşey dediğimiz yok ama bizim yandığımız nokta şu gol nasıl kaçar arkadaş ya ?? beşiktaş'ın forvetisin sen nasıl gol atman gerektiğini biz mi söyleceğiz be mustafa sana ??? çek sola at boş kaleye kaleci zaten çökmüş dizleri üstüne hayret birşey arkadaş ya .. iyiki bişi demememişsin be arkadaş asdfsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 kardes golu atarsin kacirirsin ona bisi dedigimiz yok da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bu takım adamı kanser eder la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 2-0 dan 4-2 yenilmek cok kotuymus, allah dusmanima gostermesin. gecmis olsun llama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 vaaay kendi evinde mersini yenemeyenler akıp hırsını bu topicden çıkarmış. P.S: Self zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bir de seneye avrupa kupalarına kalma başarısı gösterirseniz 3 günde 1 maç yapma temposuyla karşılaşınca QQ gölünüzde yüzmeye geleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Haklısın Wispy, ne Fener ne Galatasaray hayatında hiç 3 günde 1 maç yapmadı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bahaneler bahaneler gfdhjıdfgh. 2-0 dan 4-2 ye getirtmissin 35-40 dakikada maci. ben olsam vanisde bekler ilk galatasaray maglubiyetinde cheap shot ile acardim wispy. gfgfd. futbolun rekabetin olayi bu. nasil dun 0-0 a gulup eglendiniz, sivasin 2-0 ina zaaaladik buna da zaalanacak. terbiyesizlik yapmadikca isin, olayin dogasi bu. ben rra ve elmavodkayi bekliyorum ama onlar cikmicak gibi vanisden. rra yorumlasin ustun futbol bilgisiyle su maci mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Senin takımın da 2 hafta önce kendi evinde 4 yedi. Lolün dibine vurmuşunuz bizden 1 puan yukarıdasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 kıyamam wispy. aghagfghaıkdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar