huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 oyman'ın dediği gibi sadece 6 pool değil o adamın yaptığı. 6 pool ile rakibin öldürebildiği kadar amelesini öldürüp aynı zamanda mining time çalmaya amaçlıyor. 6 pool açayım, kazandım kazandım değil herhalde o kadar uzun mesajda anlatmaya çalıştığı :D ilginç analize benziyor ama boş bir vakitte detaylıca inceleyeceğim.
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 late gamede sürekli yeniliyorum abi terrana. adam marine thor basmıştı son oyunda mesela. infesto roach ultralisk falan derken yine alamadım yani. steampacki basıp basıp mikro yapıyor herif, engelleyemiyorum da infestorlar da biryere kadar.
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 _ILuVaTaR_ said: normal o, terran op çünkü.
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 hacı ozaman cheese yapıcan late game uzamıcak oyun hazır millet bane bust taktini unutmusken, sömürücen suan tam bane bust zamanı mesela, terrana nefes aldırmıcan hadi goriym seni noob kartal
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Ligde 1.yim de çıkamadım birtürlü üst lige ya, hep bu terranlar yüzünden yemin ediyorum. şu noob kardeşinize bir işe yarar taktik veren de çıkmıyor ya biz de paticik dedik kadim sc cileri barındırır dedik güvendik başlık açtık, meğer hepsi yalanmış. tl'de replaylere falan bakıyorum şimdi. şu oyun baya güzelmiş http://www.sc2replayed.com/replays/140681-1v1-terran-zerg-xelnaga-caverns
baybety Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Untouchapple said: Larva injectin yolu ilk önce o sahane islevi olan her base e atlama tusunun blizzardın neden backspace e atadıgını düsüne duruyoruz daha sonra aynı blizzardın bize verdiği imkanı kullanarak backspace tusunu bize en uygun olan tusla degistiriyoruz (bende w'dur kendisi) sonra tüm queenlerimizi seciyorum v click w v click w v click ... diyoruz sonra elimizde yüzbirmilyoncuk larvacık oluyor zerg op ... Ty so much :) protossun Warp ı ile çakışıyo ama evet oldu şimdi yaa oh beeee :D
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 konsol tusuna alsaydin ya push to talk kimse kullanmiyo zaten =p
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 baybety said: Untouchapple said: Larva injectin yolu ilk önce o sahane islevi olan her base e atlama tusunun blizzardın neden backspace e atadıgını düsüne duruyoruz daha sonra aynı blizzardın bize verdiği imkanı kullanarak backspace tusunu bize en uygun olan tusla degistiriyoruz (bende w'dur kendisi) sonra tüm queenlerimizi seciyorum v click w v click w v click ... diyoruz sonra elimizde yüzbirmilyoncuk larvacık oluyor zerg op ... Ty so much :) protossun Warp ı ile çakışıyo ama evet oldu şimdi yaa oh beeee :D Geçen sayfalara bak o kadar video attıp tutolu anlatım yolladım sözüm dinlenmedi ühühühühühühü T_T
Uliking Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Myshkin said: Ligde 1.yim de çıkamadım birtürlü üst lige ya, hep bu terranlar yüzünden yemin ediyorum. şu noob kardeşinize bir işe yarar taktik veren de çıkmıyor ya biz de paticik dedik kadim sc cileri barındırır dedik güvendik başlık açtık, meğer hepsi yalanmış. tl'de replaylere falan bakıyorum şimdi. şu oyun baya güzelmiş http://www.sc2replayed.com/replays/140681-1v1-terran-zerg-xelnaga-caverns Dostum bu oyunun taktiği yok öyle yani bir şey öğrenince oynayış stilin ya da ne kadar iyi oynadığın gelişmiyor al sana en iyi strateji daha iyi makro yap minerali az tut işçi sayın optimal seviyelerde olsun harass'le zaten bunun gibi en temel şeyleri yapman önemli yoksa öyle kompleks stratejiler master'dan falan sonra kullanılabilir ancak. Zaten o zamana kadar bu temel elementlerinde kesinlikle eksiklikler vardır.
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Myshkin toss oynuyosun sanırım .. sana tavsiyem youtube dan Nexsicness sc2 yaz videoları izle .. Bayağı yardımcı olur ..
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 zerge döndüm. teşekkürler yine de. Şuanda en büyük sorunum late gamede terrana karşı. tlden bakınacam biraz o konuda.
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 http://blip.tv/learn-from-the-pros-with-mr-b/12-weeks-with-the-pros-fighting-mech-with-darkforce-4887624 15. dakka gibi başlıyor oyun. gözümden yaş geldi gülmekten sdfasdsdfsdf
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 silver lige geçtim ilk 8e oynuyorum şuanda. Ama hala 3. base i zamanında alamıyorum, rakibi yeterince gözlemleyemiyorum, oyun late game e giderken neler yapacağım konusunda kararsız kalıyorum.
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bol bol replay izle oyuncuların late game'de neler yaptıklarını gözlemle streamlerde faydalı olur.
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Öyle yapmaya çalışıyorum ya tl nin zeg başlıklarındaki oyunları izliyorum paso mlgde izlemediğim bir iki maç vardı onları izledim bugün.
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 sezon bitmiş, yeni sezon başlamış. 2. sıradaydım şimdi bir deneme maçı yaptım son sıradan başlattı beni ligde =/ Bu arada paso age of2 atıyorduk arkadaşlarla, ondan sonra dinamikler çok çok farklı geldi yalnız, çok değişik bir duygu =)
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Uzun bir aradan sonra tekrar oynamaya başladım ,terrandan zerg'e geçtim ,ciddi sıkıntılarım var ,rica etsem zamanı olan şu replaya bi baksın zaten 16 dk. Toss fast exp +1 wep oldugunda all in yapıyor ne var ne yoksa ki burda all in bile değil ,onu bile tutamadım :S Çok hatam vardır muhtemelen ,yavaşım vs ama genel olarak şunu nasıl tutabilirim ,neyi yanlış yaptım,biri şeyederse sevinirim. http://drop.sc/168977
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 hehe daha spesifik tavsiyelere ihtiyacım var :)
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 mac 3.30da bitmiş zaten. forge expand giden toss'a hatch first değil poolhatch atman lazımki cannon rush yemiyesin. sonrasında stargate yok twilight yok neden spore attın o kadar erken? detection içinse daha öne atman lazımki dtler yukarı kacmasın. zaten overseerda cıkmıssın. 1 base geridesin, ya all in yapıcaksın o saatten sonra baneling bust falan, hadi yallah diyip laira gecmeden thirdünü alıcaksın bakalım nolcak diceksin.
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 overseer +2 spore tamamen toss'a karşı tükendiğim için scoutsuz önlemlerdi ,evet gereksiz oldu haliyle aşırı refleks vermişim. yani o cannonlardan ve adamın yaptığı ilk pushtan sonra macroya dönüp dronelamam kaybettirdi sanırım,gerçi hiç birbirimizi dürtmeden forge expand yapan toss u yine tutamıyorum orası da ayrı :)
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=320038 bak bu cok guzel bi yazı bi bak istersen. yanı olan olmsu artık, ya tümüyle macroya dönükcesin yada 2 base all'ine dönüceksin. ikisinin arasında kalmıssın
Öne çıkan mesajlar