Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 şimcik bu film serisine başlayım diyorum da nasıl izlicem 1. Star Wars (1977) 2. Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980) 3. Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983) 4. Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999) 5. Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) 6. "Star Wars: Clone Wars" (2003) 7. Empire of Dreams: The Story of the Star Wars Trilogy (2004) 8. Star Wars: Revelations (2005) 9. Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) 10. 'Star Wars': Feel the Force (2005) 11. Star Wars: The Clone Wars (2008) 12. "Star Wars: The Clone Wars" (2008) seri böylemi gidiyor.. tarihlerle episodelerin sırası farklı kafamı karıştırdı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 4-5-6-1-2-3 en mantıklısı hatta 4-5-6-3 izle 1 ve 2 izlemsende olur çok dandikler.4-5-6 mükemmel adamlar 80 lerde ne film yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ulan hepsi var elimde ama bi türlü oturup izleyesim gelmiyor, bikez niyetlendim ondada ilk filmin yarısında uyumuşum sdadadaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bu zamana kadar merak edip de izlemediyseniz zorlamayın abi zaten, zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 star wars izlememiş olmak çok garip lan, keşke ben de 0 dan izlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ciktigi sirayla izlicen iste, cok gizemli bsiey degil. insanlar bunu neden kavrayamiyo anlamis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 yani bi kicindan bi basindan izleyince daha iyi olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 1-2 diye baslanirsa "ulan bu muymus" diyip birakabilirler ama iste. 1 ve 2 cok kotu. Baya kotu yani. Hangisi daha kotu karar veremiyoruz o kadar kotuler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 en son tuto yapıp, sticky olarak en üste koyacam ya asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ayrıca yeni üçleme de star wars ruhunu en iyi yansıtan, taşıyan filmi 1. filmdir yapmayın etmeyin, 2 ve özellikle 3. filmde olay tamamen CGI'a kaydı. Işın kılıçlarının ahenkli dansına orgazm olan adamların filmi oldu 2-3, 3 yine iyi gerçi de 2 kötü birde sadfas Episode 1 Star Wars ruhunu çok iyi yansıtıyor, ben çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 star wars ruhu ne ki? Ne olursa olsun en iyi film 1.si olamaz bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 gerçi en iyi olarak değil de ilk 3 filmin kurgusal tarzı olarak bakarsak dediğin doğru olabilir, benzerlik açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 en iyi demedim zaten, yeni üçlemenin dedim adfdas Şu serinin en iyi filmi tartışmasız beşinci filmdir. Aksini söyleyen varsa gelsin kavga edelim. AÇIK ADRES ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Bu arada Clone wars 2 ve 3 arasında geçiyo. 3 e başlamadan clone wars ı izle.Bence spoiler yememek için 4-5-6 yerine 1 den başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 1-2-3-4-5-6 ben böyle seyrediyorum her yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 5. filmde uyuman olası, uyudum ve diğerleri de uyudular. cw ise 2 ile 3 'ün arası diye biliyorum. bence clone wars'u karıştırmadan filmleri ister 123456 ister 456123 izle sonra arada clone wars'a devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 kronolojik sırayla izle. 1-2-3-4-5-6. hatta 1-2-Clone Wars-3-4-5-6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 4-6-5-2-1-3 en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 -Deno- said: kronolojik sırayla izle. 1-2-3-4-5-6. hatta 1-2-Clone Wars-3-4-5-6. off o kadar bilmiyosun ki deno hahha ya olm çıktığı sırayla izleyin bunun tarışması bile gereksiz. yeni seride(1-2-3) de eski seriye çok gönderme var. Anlamıyosunuz eski seriyi izlemeden. 2. filmde adam DEATH STAR planınının hologramını gösterirken sen death starı bilmiosan bakiosun öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ben ? bilmiyorum ? gökhan-kun, please. lucas benim kadar bilmiyordur. gerçi her sene 2-3 kere açılıyor bu konudan, hep aynı fikri savunmaktan da yoruldum. gelecekte ne olacak acaba diye merak ediyorsanız, şu şu karaktere ne olacak, şu olay nasıl sonuçlanacak gibi kafalardaysanız kronolojik sırayla izleyin. yok ben geçmişi merak etmek istiyorum, tarihçi adamım maziyi merak ederim diyorsanız da 4-5-6, 1-2-3 diye izleyin. ayrıca death star argument'ın o kadar invalid ki. hadi gönderme kısmını geçtim iki triloji arasında, death star zaten 3'ün sonunda kabak gibi ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 abi PLOT TWİST var eğer 1-2-3 diye izlersen, öbür türlü 6. filmdens onra direk soğursun zaten star wars konseptinden, ne kadar geç 6 o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 clone wars derken, animasyon olan var bitane, bu son yaptıkları değil bildiğin çizgi film onu seyret, diğerleri tırt baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 izleme overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar