Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Takım'ın Hırvatistan maçlarının aday kadrosu açıklandı

mokoko

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

senin için demedim zaten, cantona'ya dedim.

Hani bana kalırsa Çağlar, İsmail'den de Hakan Balta'dan da potansiyelli bir adam ki GS onu harcıyor. Harcamayı bırak yok etti zaten,

adam denizlispor'daki performansıyla milli takıma kadar yükselmişti, düşen takımdan yükselmişti.

Geldiğinde kötü değildi, ama Hakan Balta sevdası yüzünden o adamı da harcadılar.

Gerçi o dönem Hakan Balta'da çok iyiydi adsfasd 2008'deki gibi olsa tabii ki tartışmasız ülkenin en iyi solbeki olurdu ama yok, o zmaan ki performansının %10'u yok.

galatasaray öyle potansiyelli türk oyuncu harcamaz.Çağları da harcadığı yok. Anca culioyu misimiovici nondayı harcar. Fnerle beşiktaşın harcadğı batuhanlar buraklarla karıştırma. o yüzden herzaman milli takım galatasaray temeline dayanarak kuruluyor yıllardır
Sosyal ağlarda paylaş

gsliler hariç herkes taraftar gözüyle yorumluyor bütün haberleri,kadroları,form grafiklerine filan falan aklınıza ne gelirse.sadece gsliler objektif geri kalan herkes gerizekalı hater ve cahil bilgisiz.

tanrı gslileri korusun,yüceltmesine gerek yok onlar zaten yüce cCc
Sosyal ağlarda paylaş

10 senedir hem Galatasaray hem de Milli takımda çatır çatır top oynuyor adam beğenseniz de beğenmeseniz de 10'dan fazla teknik direktör beğendi ki oynattı bu adamı...
Ha ama siz Türk'sünüz tabi, kimse yaptığı işi bilmez sizin kadar... Hiddink adam değil,gerizekalı. Terim egoist aptal, Rijkaard mal zaten...
Siz çok biliyosunuz biz trollüyoruz evet...
Sosyal ağlarda paylaş

tecrübe milli maçlarda kazanılmıyorsa, bu adamlar hiç milli olamicaklar :(

İsmail, Hakan Balta'dan daha çok milli olmuş. Bu durumda İsmail daha mı milli takım tecrübesi olan biri?

İsmail milli takımda ilk 11 çıksın diye demiyorum. Mantığınız sakat.

Asıl olay alt milli takımlarda birlikte oynayan kişilerin üzerinde durmak. Dünya kupası 3. lüğü ve uefa şampiyonluğu gibi başarıların altında yatan kaynaklardan biri de bu. Çoğunluğu aynı takımda olunca, o takımda haliyle coşuyor.

Normal zamanlarda Cenk'in yerine Mert'i almasını ancak buna bağlayabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

tecrübe milli maçlarda kazanılmıyorsa, bu adamlar hiç milli olamicaklar :(

İsmail, Hakan Balta'dan daha çok milli olmuş. Bu durumda İsmail daha mı milli takım tecrübesi olan biri?

İsmail milli takımda ilk 11 çıksın diye demiyorum. Mantığınız sakat.

Asıl olay alt milli takımlarda birlikte oynayan kişilerin üzerinde durmak. Dünya kupası 3. lüğü ve uefa şampiyonluğu gibi başarıların altında yatan kaynaklardan biri de bu. Çoğunluğu aynı takımda olunca, o takımda haliyle coşuyor.

Normal zamanlarda Cenk'in yerine Mert'i almasını ancak buna bağlayabilirim.

Ne alakası var, gitsin kendi takımında tecrübe kazansın, İsmail banko oynasın Beşiktaş'ta, şöyle istikrarlı bi çizgi koysun ortaya diyelim ki tamam İsmail oynasın milli takımda.
Daha bu hafta 2 tane hatası gol oldu Beşiktaş kalesinde, Hırvatistan karşısında nasıl alıcaksın bu riski?
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

S-H said:

haklı,adam sakatlanmıyor ve yıllardır berbat oynuyor.gayet istikrarlı.

Oynadığı her maçta en kritik noktada 2-3 top kaybını da ekleyelim lütfen, ha bi de Gs'ye her sene bi füzesi var asddasasd

Bu doğal bi izlenim ama, Trabzon'lu birkaç tanıdık bana Bobo TRnin en iyi forveti derdi mesela, her maç Bobo Tabzon'a attığı için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...