kozalak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 lan gece sarja koymayi unuttum telefonu ya.beyse sdf yarin deneriz artik.ama farkettirdi gercekten, pil daha uzun gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 sabah 8 de sarjdan cektim.su an %65 . 9dan beri radyo acik,3g acik ve internette gezindim normal sıklıkta. ise yaramis gibi ama custom rom sart gorunuyo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 perflock disable etmeyi unutmusum sdf, o yuzden 768 yerine 1024 e cikiyomus alet.yarin bi test daha yaparim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 HTC bloat çok ama. Yine Cyanogen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 cyanogeni de yapicam ya, bu aksam yapabilirim belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Benim telefon vaktinin %80'ini 245, %15'ini 368, %5'ini de 768'de geçiriyor. Conservative olmayınca o %15'i kaybediyorsun, fark o. Daha açıklayıcı olur böyle. Cyanogen bu sorunu çözüyorsa bundan da faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 muhtemelen cozecektir.cyanogen yuklerken kerneli de flashliyor mu bilmiyorum ama conservative mod gelmezse kerneli de flashliycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Kernel de değişiyor ama kernel'e tam emin olmadan dokunma derim kendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 flashlayacagim zaman arastiririm ya.backuplarimi aldim.eve gecince basicam formati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Telefonu ekran kapalıyken 122mhz-245mhz ondemand yaptım, performans kaybı sıfır. Ekran kapalıyken yaptığım tek iş download ve müzik zaten. Baktım şimdi sabahtan beri normal kullanımla %25 pil gitmiş; %78 122mhz, %14 245mhz, %6'da 768mhz çalışmış. Pil ömrünü 3-4 güne çıkardım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ben smartassv2 takiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 GERGE said: Telefonu ekran kapalıyken 122mhz-245mhz ondemand yaptım, performans kaybı sıfır. Ekran kapalıyken yaptığım tek iş download ve müzik zaten. Baktım şimdi sabahtan beri normal kullanımla %25 pil gitmiş; %78 122mhz, %14 245mhz, %6'da 768mhz çalışmış. Pil ömrünü 3-4 güne çıkardım yine. su "normal" kullanim kismini acsana bi tam olarak ne yapiyosun, neler acik vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Günde 4-5 saat MOG ile müzik, gerektikçe Wikipedia, saatte 5-10 dakika internet, bazen Evernote, QuickOffice kullanıyorum bir de arada sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ben fm radio dinledigimden pil biraz hizli gidebiliyor, ufak bi mp3 player alicam ya hehalde sadece radyo icin.onun disinda baya iyi gidiyo benim de root ve setcpu olayindan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 2G de çok götürüyormuş. 36 saat oldu pilde 2G kapalıyken, daha %73'de. Normalde %50 filan olması gerekti. Ekran kapalıyken 122Mhz yapmaya çekinmeyin bu arada, sorun çıkarır diyordum ama 2 aydır öyle kullanıyorum daha sorun yok, pil ömrü de epey epey arttı yukardan gördüğünüz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 root'lamak ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 BÖylece telefonun her bir haltını kurcalayabiliyorsun, sistem dosyalarına girebiliyorsun, idetiğini silebilir kaldırabilirsin gibi birşey olması lazım. http://www.androidturkiye.net/2010/09/03/anlatim-root-nedir-root-erisimi-ve-yararlari/ Tam anlatmış eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Ben bunu Galaxy Note ile kullanıcam ama ekran kapalı iken normalde kaç mhzde duruyorki nasıl biliyoruz? Ekranı açınca normal olsun fln gibi bir ayarı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 var o ayarlar.ekran kapaliysa su mhz de, aciksa su mhz de calis diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ya şimdi bunun profillerde screen on var bide screen uclock var bu ikisi aynı şeymi?ben ekran kapalıyken pili harcamasın düz dursun ekran açıkkende son hız çalışsın istiyorum..ekran kapalıyken conservative mi yapiyim yoksa powersavemi hangisi pili daha çok korur..ekran açıkken son hız bide performance yapıyorum ztn..bide userspace var o ne?bide noop ve deadline nedir?sorularım bukadar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar