cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 kermit said: fenerbahçe cumhuriyeti olarak bu maçı saymıyoruz ve devam yenilmezliğe hala lideriz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 27 maçta 1 falan oluyo işte napalım ya. arada olur dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 kermit said: fenerbahçe cumhuriyeti olarak bu maçı saymıyoruz ve devam yenilmezliğe hala lideriz hahasrfasgfsadgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 testi kırılmadan önlemi alalım tahrik etmeyin/tahrik olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 hadi gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 SİVASAAAZZAAAA OLMADI LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 bi kere yenilmeye başladı fener.durduramazlar artık. arka arkaya maglubiyet serisi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 `Alex yokken Alex yaratmak Alex'in annesinin babasının işi. Cristianla, Sezerle olmaz.` Rıdvan Dilmen gdfhjfghgfjkluut547h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Alex'in annesi ve babası da bir alex değil sonuçta. Nasıl olmuş şimdi bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 fenerbahce cok kotu takim korcanın eksikligi hissedildi sivas fenere battaniye oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 rıdvanın lafı tam imzalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Fenerbahçe cumhuriyeti artık anlamalı alex olmadan bir hiç olduklarını he he he... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 yalnız fenerin kaleye ilk şutu 88de mi geldi yoksa ben başka mac mı izledim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 maç başında pozisyonları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 pozisyon dedigin ceza sahasına girmeleri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 rıza sanslı gunumuz deydik dedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 @esh sen ilk şut dedin ben de var dedim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 2 ekmek aldım kadıköye dönüyorum 1i sagdan 1i soldan 2 ekmek aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 bu sezon skorların oyunun hiç bir anlamı yok.futbolunda tadı yok. sadece sarı lacivert var. http://antu.com/AntuGorsel.aspx?ID=659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 olm takım demeyin şuna ya. alex de souza sk diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 http://maratonalmaty.blogspot.com/2010/10/fenerbahce-degil-baska-bir-sey-olduk.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 bu sene fener sampiyon olcak, sike davasini kaybedicek. fener gassaraya 6 attigi zaman gassarayin lan siz gidin once turkiye kupasi alin uefa alin olayina donucek. bundan 15 yil sonra cocuklarimiz aynen bunun kavgasini yapacaklar, yok sizin takim sikeciydi dicek, digerilan lan sike davasi surerken sampiyon olduk dicek. bla bla daha dogmamis cocuklarin tartisma konulari hazir lan olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ne sinir edici bir parca lan. golu yemisin bir de bunu caliyorlar utanmadan. http://www.youtube.com/watch?v=X_Jkya1O_Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Yine bir FB başlığı, yine diğer tüm takım taraftarı daha fazla konuşuyor :). Ne acıdır birader bitemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 herkes fener düşmanı rörörörörörööööööö :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar