Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzon - cska Moscow 21.45

DoubleW

Öne çıkan mesajlar

gelecek maç lille evinde bunları delik deşik eder. UEFA'ya bile gidemez Trabzon,

Şu CSKA'ya karşı iki maçta 1 puan alabildi ya...

Normal şartlarda şu takımın iki maçta min 4 puan alması gerekiyordu. CSKA beş para etmez bir takım forvet hattı dışında, hiçbir olayı yok. Bunları yenemiyorsan deplasmanda Lille'i yenemezsin. Hadi beraberlik çıkardın diyelim, Lille asıldı mı CSKA'ya her şekil koyar. Inter'den rövanşta puan alabileceğini de sanmıyorum TS'nın,

TS'nın olay burada bitti bence, şu maçtan galibiyet şarttı.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

gelecek maç lille evinde bunları delik deşik eder. UEFA'ya bile gidemez Trabzon,

Şu CSKA'ya karşı iki maçta 1 puan alabildi ya...

Normal şartlarda şu takımın iki maçta min 4 puan alması gerekiyordu. CSKA beş para etmez bir takım forvet hattı dışında, hiçbir olayı yok. Bunları yenemiyorsan deplasmanda Lille'i yenemezsin. Hadi beraberlik çıkardın diyelim, Lille asıldı mı CSKA'ya her şekil koyar. Inter'den rövanşta puan alabileceğini de sanmıyorum TS'nın,

TS'nın olay burada bitti bence, şu maçtan galibiyet şarttı.
trbzn kac para ediyor hocam ucmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

cska ikili averajda önde.lille eğer trabzonu yenerse onlarda ikili averajda öne geçecek.ben trabzon'un lille ve inter maçlarından puan alacağını sanmıyorum yani sonuncu olurlar.

ama bir ihtimal var.lille cskaya yenilirse son maçta uefa için hevesli olmayabilirler ve trabzon puan alabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...