Harir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 lille çakacak orda.Ondan uefa da yalan gibi.Şöyle fırsatı kaçırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 lille'in puanı 1değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 gelecek maç lille evinde bunları delik deşik eder. UEFA'ya bile gidemez Trabzon, Şu CSKA'ya karşı iki maçta 1 puan alabildi ya... Normal şartlarda şu takımın iki maçta min 4 puan alması gerekiyordu. CSKA beş para etmez bir takım forvet hattı dışında, hiçbir olayı yok. Bunları yenemiyorsan deplasmanda Lille'i yenemezsin. Hadi beraberlik çıkardın diyelim, Lille asıldı mı CSKA'ya her şekil koyar. Inter'den rövanşta puan alabileceğini de sanmıyorum TS'nın, TS'nın olay burada bitti bence, şu maçtan galibiyet şarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 CthuLhu said: lille'in puanı 1değil miydi? 2 puanı var lille'in, hatta şuan ki sonuçlarla birlikte yanılmıyorsam, Inter 7 puan CSKA 5 puan Trabzon 5 puan Lille 2 puan olarak kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 inter 9 oldu.Diğerleri doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 DarKRideR said: gelecek maç lille evinde bunları delik deşik eder. UEFA'ya bile gidemez Trabzon, Şu CSKA'ya karşı iki maçta 1 puan alabildi ya... Normal şartlarda şu takımın iki maçta min 4 puan alması gerekiyordu. CSKA beş para etmez bir takım forvet hattı dışında, hiçbir olayı yok. Bunları yenemiyorsan deplasmanda Lille'i yenemezsin. Hadi beraberlik çıkardın diyelim, Lille asıldı mı CSKA'ya her şekil koyar. Inter'den rövanşta puan alabileceğini de sanmıyorum TS'nın, TS'nın olay burada bitti bence, şu maçtan galibiyet şarttı.trbzn kac para ediyor hocam ucmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 lille macindan 1 puan alirsa cikar ts. inter ezer cskayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 en dandik grup trabzonun grubu yanlız bu gruptan cıkan takımlar ilk turda 90% patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Giray maçın adamı seçildi, maçın sonunda da çoğu futbolcudan iyi bi konuşma yaptı. ama en son dediği "inter'i inter'de yendik" olayıyla bozdu olayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 cska ikili averajda önde.lille eğer trabzonu yenerse onlarda ikili averajda öne geçecek.ben trabzon'un lille ve inter maçlarından puan alacağını sanmıyorum yani sonuncu olurlar. ama bir ihtimal var.lille cskaya yenilirse son maçta uefa için hevesli olmayabilirler ve trabzon puan alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 trabzon sansa bala interden paun alır cska llile yener uefa yolu acılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 CthuLhu said: dumbia gitti daha iyi oldu Adam mac boyunca sahaya tukurup durdu, hakem olsam o dakikaya kadar beklemezdim bile :). Bir de farkettiniz mi bilmiyorum ama geri pasi hakem tam o anda yere dustugu icin gormedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 DoruK said: Giray maçın adamı seçildi, maçın sonunda da çoğu futbolcudan iyi bi konuşma yaptı. ama en son dediği "inter'i inter'de yendik" olayıyla bozdu olayı :( ahahahah ümit özat detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 sparta prag'ı spartada yenmek daha zor interi interde yanmekten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar