Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik bozuldu

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Offf niye koydunuz ya sabahtan beri iş yerinde oturmuş arşiv topiklerini okuyorum, "Lamer Fallen Crowslar" kavgası mı istersiniz, Vasmussen'in Glow panayırı mı, Horselords'un bölünmesi mi yoksa server çöktü kavgaları mı...

Greenleaf, Hush, Stranger falan...

Vay anasını neler neler vardı ha unutmuş kalmışım...
Sosyal ağlarda paylaş

Kendimi seviyorum lan !

Bazılarınız soruyordu nickin niye Ölümbıçağı diye, alın yazmışım WOT'umu ahahahahaha.

http://www.oynasana.com/forum/m56229

said:
Deathblade, 18 Mart 2001 14:07
Konu: özür dilerim(gelecek hayatımdan...)

Özür dilerim dostlarım,
Şunu bilmenizi isterim bazılarınız beni oyunda hiç görmedi,bazılarınız beni sadece forumlarda gördü.Bu server'a ultima online açıldığında ilk yaptığım iş nickimi değiştirmek oldu.Soylu bir şövalye'ye yakışacak bir isim "DEATHBLADE". Sturm Brightblade gibi soylu bir şövalye'den aldığım bu isimle daha nickimi değiştirdiğim ilk gün yazımı yazmıştım. Kısaca bu yazıda server için savaşacağım ve iyilerin yanında olacağım yazıyordu.Bazılarınız sadece gülmekle yetindi,bazılarınızda çok zor iş dedi.Ama ben yılmadım onurumla savaşmaya yemin ettim.Şövalyelerle beraber "Est Sularus oth Mithas" dedim.Ama çok üzgünüm dostlarım çok... Bilmenizi isterim ben bu Dünya'dan değilim,benim ayit olduğum Dünya Ansalon kıtası yani DragonLance.Ilk göz ağrım Raistlin'di.O zamanlar yani ilk o Dünya'ya inişim de ne zaman br Fireball atıcam diye bekleyip dururdum.Raistlin'in söylediği sözleri dinler onunla uyurdum.O bana bir tanrı gibi gelirdi.Sonunun ne olacağını bilmesemde...
Fakat bir ara Solamniya Şövalyeleri'ne ilgim arttı.Sturm Brightblade adlı şerefli şövalye belki de benim örnek almam gereken kişiydi ve onu seçtim.İsmimi onun için Deathblade koydum.Fakat son günlerde artık içime bir büyücülük ruhu girmeye başladı.Son iki gün içinde nasıl olur diye düşündüm.Soylu bir şövalye nasıl bir büyücü olur diye düşündüm. Sizlere ne diyeceğimi düşündüm. Size o kadar şerefli yaşayın dedim, nutuk attım hepinize,ama bu duruma düşeceğim aklıma gelmedi. Bundan sonra nasıl şövalyeliği bırakıp bir büyücü,kara cübbeli bir büyücü olacağım aklıma gelmedi.Bu yazıyı yazarken çok zorlanıyorum.Nasıl böyle yaptım diye...
Bilin ki Deathblade'in beyni ölmeyecek hep içimde olacak gene şerefli bir şövalye olacağım fakat bir şey dışında artık bir büyücüyüm,kara cübbeli bir büyücü.Yalnız kara cübbeli olunca yanlış anlamayın bir player killer olmayacağım gene iyi fakat hemde kötü.Bunu ultima online anlatmaya yetmiyor.
Buradan Karagül Şövalyelerinin lordu olan fakat bir türlü göremediğim BlackRose, Sürekli rp yaparak oyunu tat katan Vasmussen, Kendisi bu server'ın en iyi guild'i olup en zor günlerini yaşayan fakat üstesinden gelecek olan LordSteel'a , Sevgili dostum,büyücü arkadaşım olan,sonsuz desteğini hiç çevirmeyen Thaesin'e ve sayamadığım onlarca kişiye;
Hepinizden özür diliyorum.
Hepinizin desteğine ihtiyacım var ne derseniz diyin gerekirse şerefime laf edin ama ben artık bir büyücüyüm hemde kara cübbeli bir büyücü.
Saygılarımla...

Devamı

said:
RAISTLIN'IN VEDASI
Caramon,tanrılar dünyayı kandırdı
Yoklukla,armağanlarla ve biz hepimiz
Onların zalimliklerine hapsolduk.Aklı,
Bize miras olan aklı,bana yerleştirdiler,
Farklılıkları görebileceğim kadar:Işık
Gözlerinde beliren Tika'nın etrafa baktığında,
Tanis'e konuşyuğunda Laurana'nın sesinde
Beliren titreşim,o zarif savruluş
Nehiryeli yaklaşırken Altınay'ın saçındaki.
Onlar bana bakıyor ve senin aklınla dahi
Ben farkı ayırt ediyorum.Burada oturuyorum,
Kuş kemikleri kadar narin bedenimle

Karşılığında,
Tanrılar bize merhameti,bize şefkati öğretiyor,
Telafisi için.Bazen başarıyorlar,
Çünkü ben,ister sevgiden ister çıkardan,kardeşleriyle
Savaşamayacak kadar zayıf olanlardan geri dönen adaletsizliğin
Sıcak çisentisini hissettim ve bu hisle
Acı azaldı ve bir şevke kadar küçüldü,
Sen acırken,ben acıdım ve bununla
En zayıf karışıklığı üzerine yükseldim.

Sen kardeşim,düşüncesiz merhametin içinde
İhtirasın çılgın kavisini döndüren kılıcı tutan kolların
Ve gözün kusursuz yön verdiği
Kusursuz elin o özel dünyasında
Beni izleyemezsin,ruhun kırılmış aynalarındaki
Manzaraları özümseyemezsin,
El çabukluğundaki acı veren boşluğu.

Yine de beni seviyorsun,körü körüne karışmış kanımızın
Akışı gibi,dengesi gibi sadece,
Ya da kar içinde yay çizen sıcak bir kılıç gibi:
Senin aklını karıştıran karşılıklı ihtiyaç,
Damarlarda yerleşen derin müşkülat.
Savaş dansınla çıldırmış dururken
Kardeşim önünde bir kalkan gibi,işte o zaman
Senin gıdan tam göbeğinden geliyor
Tüm benim zayıflılarımın.

Ben gittiğinde,
Kanının kemalini nereden bulacaksın?
Ynie kalbin gürültülü tünellerinde mi?

Ben duydum,
Kraliçe'nin yumuşak ninnisini,O'nun serenadını,
Ve geceye karışmış savaş çağrısını;
Bu müzik beni sessiz tahtına çağırıyor
O'nun anlamsız krallığının derinliklerinde bulunan.

Ejderha Yüceefendiler,
Karanlığı ışığa çıkarmayı düşünmüştü,
Onu sabahlarla,aylarla bozmayı...
Dengede bütün saflık mahvolur,
Ancak şehvetli karanlıkta yatar gerçek,
Nihai,zarif dans.

Ama senin için değil:
Sen beni gecenin içine kadar izleyemezsin,
Tatlılığın labirentine.Çünkü sen
Güneşin kucağında,katı toprakta duruyorsun,
Hiçbir şey ummadan,yol konuşulmaz olmadan
Yolunu kaybetmişsin zaten

Bu,izahın çok gerisinde ve sözler
Ayağına dolanır.Tanis senin dostun,
Minik öksüzüm,ve o sana anlatacaktır
Gölgenin yolunda gözüne takılanları,
Çünkü o Kitiara'yı biliyor ve karanlık ayın
Kit'in en kara saçları üzerinde parlayışını,
Yine de tehdit edemez çünkü gece
Islak yüzüme nemli bir rüzgar olarak üfler.

said:
Hayır dostlarım benim geçişim güçlü olmak değil "Geçmişin ve bugünün efendisi olmak." Benim ilk umudum bir büyücü olmaktı son anda bir karar değişikliği ile şövalyeliğe adım attım fakat her savaşta büyücülere imrenerek baktım her fire elemantal yaratışlarında biraz daha büyücü olma eğilimim artıyordu. Kırmızı değilim ama artık Kara Cübbeliyim. Ve de büyücüyüm.
Solamniya Şövalyelerinden özür diliyorum onurlarını sarstığım için fakat ben bunun için yaratıldım büyücü olmak için...

said:
En yakın zamanda ismimi değiştirmek istiyorum. Eski anılarımı hatırlamamak için... İsmimi değişirdiğimde herkesi haberdar edicem.
Üzgünüm

said:
Bu arada bir büyücü bir orduyu dağıtamaz tabi ki mage gm değilse,ayrıca ben tekrar hatırlatayım güçlü olmak için değil,ruhum istediği için büyücü olacağım

Seviyorum kendimi ahahahahahaha.

Edit : güçlü olmak için değil, ruhum istediği için büyücü olacağım, u mad ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...