Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni God of War geliyor

mascio

Öne çıkan mesajlar

peslik birşey yok

gow3 ve pes serisi ps3 alma sebebimdir.pes gibi gow3 te beklentmi karşılayamayan iki oyun oldu

benim için seri gow2>gow1>gow3

görüntülerin daha güzel olması beni oyuna bağlayan etken olmadı.

ha gow3 tek başına belki iyi bir oyun ama.seride zayıf

daha öncede demiştim.darksider oyunu bi buttunsmash oyunu olarak gow3 ten daha çok beğendiğim bir oyun oldu.bulmacalarıyla kousuyla vs
Sosyal ağlarda paylaş

god of war 3'ün seriye getirdiği görselliği bir kenara koyalım, oyun dünyasına kattıkları kesinlikle yadsınamaz.

seri açısından bakarsak, god of war 2'yi de 3'ü de çok sevdim. 1 eh'tir benim için. God of War 3'ü oynadıktan sonra HD Collection'ı oynamayı denediysen eğer, ne demek istediğimi anlarsın aslında.

olmuyor yani. GoW 3'te gördüklerimden sonra, eski oyunlar saçma sapan geliyor gözüme her şekilde. ben çok başarılı buluyorum sen beğenmemiş olabilirsin tabii. zevkler renkler falan fişmekan.
Sosyal ağlarda paylaş

god of war 3 teknik olarak kusursuza yakın olmasına rağmen cidden beni de tatmin etmedi.

Hani tatmin etmemesinin sebebi de iki oyundur sürekli hayran kaldığım şu bulmaca destekli adventure yayınının hiç olmayışıydı.

Oyun sadece önüne çıkanları öldür, finale doğru koş oyunuydu. Sadece Hera'nın bahçesi mi ne vardı bulmaca ki o da çok çok basitti.

God of War 2 öylemiydi oysa, daha oyunun başında benim 20 dakika düşünmeme yol açan bir bulmaca vardı. Aksiyon yerindeydi, hikaye sürekli kendini takip ettiriyordu. Mekanlar çok çok iyiydi.

God of War 3'te çok çok güzel oyun fakat benim sıralamam da GOW2 > GOW1 > GOW3 şeklinde oluyor.

Yalnız serinin en kötüsü dediğime bakılmasın, yine bir 90/100 çıkar benden adsf
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

god of war 3 teknik olarak kusursuza yakın olmasına rağmen cidden beni de tatmin etmedi.

Vizyon'da film elestirir gibi cinematic elestirmissindir kesin.

DarKRideR said:

Yalnız serinin en kötüsü dediğime bakılmasın, yine bir 90/100 çıkar benden adsf

ADAM OL CANIMI YE!! asdsad

Ayrica su konuda GOW kotu demek, en dindar muslumana Allah kitap sovmek gibi bir sey.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

DarKRideR said:

Vizyon'da film elestirir gibi cinematic elestirmissindir kesin.

asdfsda

ya pre-rendered teknolojisini bu kadar kral bir şekillde kullanmaları bile harika birşey bence, hani zaten olayın teknik yönünü kusursuzlaştıran bu,

oyunun başından sonuna kadar, sinematikler dahil bir kere bile yükleme yapmıyor ve tek bir map üzerinde bütün oyunu oynuyorsun. Daha kralı var mı asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

3-4 günde gow1-2-3 bitirdim yazın.

gow3 inanılmaz iyi bir oyun muhteşem epik falan. 1-2'nin allah belasını versin yapan ölsün

Niye lan ? Onlar da gayet iyi ? Once 3 oynarsan o kadar iyi gelmiyor tabi.

Bir de GoW'larin hepsi maksimum 8-9 saatlik oyunlar. O yonu cok can sikici. Gunlerce baglanip, bikana kadar oynayamiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...