Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Tonaj olayı vardı commander serisinde onu yaparlarsa denge sorunu ortadan kalkar. Haritasına göre max tonaj atarlar o limiti istersen 20 light mech le doldur ister 10-12 med ister 8 heavy istersen 5-6 tane assault ile stratejisine kalmış artık takımların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 spawn rate ve spawn sayısını azaltırsın tonaj arttıkca. yoksa hiç bir mantığı yok zaten atlas yerine madcat kullanmanın. hos atlasta en civi civi ve odaksız assault mech ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Spawn diye bir sey yok. Her macta tek hayatin var. Takim halinde girilince mechler maksimum bir tonaji dolduracak sekilde secilebilir tabii. Ama insanlarin buyuk kismi tek bir takim halinde girmeyecekleri icin, mechlerin tonajinin matchmaking sisteminde otomatik ayarlanmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 işte o kötü bişi zaten. spawn olsa, tonaja gore can olsa, ufak mechlerin bi espirisi olur. boyle imkanı yok. sonucta o yolu bi kez gidiceksin, o manevrayı bi kez yapıcaksın. 50km ilemiş yapmıssın 80 lemi bir alemi yok. spawn olsa, reinforcement'ın manevra kabiliyetinin esprisi olur. wot'tan gördükki tek canla olmuyor. dediğim sistem mesela x-wing vs tie fighterlarda vardıki sahane işliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Hiz olayina sadece haritada seyahat etme acisindan bakma. Mechlerle kapisirken de hiz cok onemli bir faktor. Hizli olan mech yavas olandan kacar, yakalar, daha zor hedef olur. Beta forumlarinda epey tartisma var, Jenner ve Commando nasil indirilir diye. World of Tanks'dakine gore cok daha hareketli oluyor bu oyundaki catismalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 yok, önceki mw multi tecrublerimden soyledim onu ben. ordada pek bi alemi olmuyordu heavy altı mechlerin. kıymetli kılabilmişlerse ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 beta gelmiş bana. dling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 aynen yarına iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Beta gelmeye başladı. Hayırlısı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ya aksiyon vs oke de, full customization versinler. WoT gibi sınırlı deilde, böle eve gibi uğraşayım kendim custom paintjob yapayım, uğraşayım mechimle modifiye şu bu rig mig. olsun bunnar yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ole zatende haritalar iyi değil gibi. bide patlayında 3-4 maclık repair parası geliyo orasını anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 bi ss falan koysanıza ne kadar kapsamlı fitleme olayı mmmppfff ağzım sulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 en az mw3 kadar, bazı konularda daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 betasını oynuyorum çıktığından beri çok zevkli... şiddetle tavsiye ediyorum herşey düşünülmüş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 beta access nasil oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 daha önceden beta başvurusunda bulunup seçilmiş olman gerekiyor ama sen yinede siteden başvur bi tekrar closed beta için devam ediyor sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 pcgamer galiba bu ay ki sayilarinda beta access veriyordu, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 dün hesap açtım, beta formunu doldurdum bugün onaylanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 oynayan var mı ben betasını oynuyorum biraz baya gerçekçi yapmışlar heat overload bütük problem sdf yalnız ilerde para işinin boku çıkacak gibi. yanlış anlamadıysam mechiniz çok zarar gördüğün tamir ettirmek için para vermek gerekiyor. ama savaşarak da para kazanabiliyorsunuz yavaş da olsa falan gibi. bilmiyorum iyi dengelemişler mi ama yani repair için para işi baya tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 light meclerin espirisi radar açması bi de tabi first spot bonusları da fena değil nerdese kill kadar bonus veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 overheat olayı abartı bıraz evet. para işide karısık ya, bazen ole bi repair geliyoduki imkanı yok cıkmaz yanı. encasesiz ammo kullanmamak sart sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 işte trial mechlerle anca yoksa yavaş yavaş c-bill kasman lazım. en ağır repair işi için kaç c-bill gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hatırlamıyorudma şimdi, bi med mech'e ac 20 bi iki lazer takıp takılıyodum, 3. macta ammo patladı, bütün mech duman oldu, nerdeyse %80'i kadar bütün mechin repair ödedim. encase baya azaltıyomus ama ammo patlaması olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hmm herşeye encase takmak gerekiyor mu? bir de aldığın mechlere encase beraber geliyor mu? gelmiyorsa mech aldıktan sonra encase de alana kadar triallarla devam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bi de alliancea nasıl giriyorsun? alliancea girersen sadece allianceınla beraber mi savaşıyorsun? sonuçta random maç abi gayet dandik bir takıma da düşebiliyorsun herkes bir yere dağılıyor falan. öyle bir durumda direk exit match daha iyi o zaman tek başına yakalanıp gb yemektense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar