Karasakal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Sevgili romalılar ve patidaşlar, biriyle iddiaya girdik, siz forum ahalisinin yorumunu almak istiyorum. 1-2 saat önce bir arkadaşla içtik, kafaları çektik, konu sevgili meselesine geldi ve arkadaşın "aşk" hayatından konuşmaya başladık. özet geç güzel insan diyenler için; "friends with benefits" lafının benefits kısmı ana olarak cinsel ilişkiyi mi çağrıştırıyor, duygusal bir şeyi mi? ben duygusal değil cinsel çağrıştırıyor dedikçe karşı taraf inkar etmeye ve biz ölee değiliz senin ingilizcen kötü diye üste çıkmaya başladı zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 manası seks ve türevleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 S E X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 cinsel olsa en iyi dostum elim olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Gayet fakbadi durumunun öncesi bana sorarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 duygusalin ne benefiti olucak asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Hatta öncesi değil kibarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Ayrıca duygusal dıyenler kesin kızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 yalnız hikaye çok pathetic lan :p "SEVİŞME YOK AMA FRİENDS WİTH BENEFİTİM VAR SONUÇTA BENİM HACI" "GEÇEN GÜN HİÇ HESAPTA YOKKEN SABAHA KADAR.............. MSNDE CHATLEŞTİK" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 hayir neden bu kadar yazi yazip foruma sordun ki, google it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 konuştuğumuz herif patidendi zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 hah 5 sayfa kım o muhabbeti dondurelım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 tın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 sex içer(e)meyenine meriç deniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Bende dedim aslında kız seni kullanıyor diye ama o hala takılmış ağırdan alıyoruz, ilişkinin adını koymamayı tercih ediyoruz falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Arkadaşına söyle, kızı dağa kaldırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 sicarim boyle benefite diye girissin kiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 benefit dedigin ele gelecek yigen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bu kadarmı zor sevişip sevgili olmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 fuckbuddynin kibarı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 aquila said: duygusalin ne benefiti olucak asdf.bu. tam bunu yazacaktım, belki sonuna asdf koymazdım falan o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 seks cağrıstırmıyo, direk sex. duygusal kısmı friends kısmı işte zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 arkadasina cinsellige giris kitabi hediye et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 fayda analiz maliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar