ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Nereden alayım, hangi modelden alayım, alırken nelere dikkat edeyim, aldıktan sonra korsan oyunlarımı online oynayabilecek miyim? xbox live'ın avantajı nedir? Online oynamak için gerekiyor mu? Firmware'li almazsam daha sonra firmware nerede yaptırabilirim? Garantiyi bozar mı? Destek verin bakalım, konsol piyasasına dair hiçbir bilgim yok şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ps3 ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 alacaksan donanimhaberden ikinci el akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Nereden alayım, Tahtakale esnafindan alman daha mantikli. Alete FW yaparken ici acilacagindan dolayi, garanti gidecektir bu yuzden teknosa vb gibi yerlerden fahis fiyata almana gerek yok. hangi modelden alayım, en son hangi modeller vardi bilmiyorum ama tavsiyem hard diskli olan bir modeli al. oyunlari cd'den hard diske yukleyerek cok daha rahat bi sekilde oynuyosun. ayrica xbox 360'larin romlari tam kapasite calistimi ucak motoru gibi ses cikariyo. alırken nelere dikkat edeyim, alacagin yerde direkt fw'li al derim. cunku bazi modellerdeki romlar henuz flashlanamiyo. o yuzden tavsiyem hazir flashli bi makina alman aldıktan sonra korsan oyunlarımı online oynayabilecek miyim? oyunlari online oynayabilmek icin abgx, verified, ve stealth patch keywordlerini veriyorum. gerisini yazarsam edit yer post viktor faşistinden. xbox live'ın avantajı nedir? Online oynamak için gerekiyor mu? xbox live bence psn'den daha guzel bir platform ancak tabi bu zevkler ve renkler meselesi. psn ile arasindaki en buyuk fark, online oynamak icin xbox live golt member olman. aylik 4$ gibi bir fiyati var. Firmware'li almazsam daha sonra firmware nerede yaptırabilirim? Garantiyi bozar mı? Istanbulda yasiyosan tahtakale de zaza is haninda 5. katta bi dukkan var, icinde dunyalar iyisi uc eleman calisiyo. eger fw'lenebilir modelse 2-3 saate hallederler. zaten feza gibi yerlerde toplayip bu adamlara goturuyor. garanti isine gelirsek en tepede cevapladim. edit: kesinlikle ikinci el tavsiye etmiyorum. xbl banlanmis olabilir, 3 kirmizi yiyip lehimle gecici olarak onarilmis olabilir, rom yavas yavas bozuluyo olabilir. xbox'a duzgun bakmazsan cok sorunlu alet, o yuzden tavsiyem sifir alman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 xbox'a düzenli bakarsan da sorunlu alet adsf doğubank'ta prenses var. Onlarda bayağı iyi yapıyor Xbox satış ve sonrası desteğini fakat o adamlara bir türlü güvenemedim ben adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 disappear'ın yanıtları bana da faydalı oldu, ben ikinci el almıştım xbox'umu. Sana benim önerim kinect ile beraber alman. Eş/kız arkadaş oyuna katılıyor çok eğlenceli oluyor. Ben fw'lamadım, düşünmüyorum da. Gitti gidiyordan alıyorum oyunları ve korsanla ayni değil inan. Spor paketi alıcaksın mesela içinde çekeceğin lastik, havlu v.b. herşeyi bulunan paket çıkıyor. Bir kod kartı var bir sürü DLC'yi parasız indiriyorsun. Öyle çok bi ekonomi yaratmaz yani bana sorarsan. Şimdi elimde bissürü daha ELLENMEMİŞ oyunbirikti, mass effect-2 ve DLC'leri halen izin vermiyor yeni oyuna geçmemi. Batman arkham'ı da sadece 1 kere bitirdim. Marvel Ultimate alliance 2'de dar zamanlı eğlencelerimde TEKRAR tekrar kendine yer buluyor. Rafta daha orange box var follout 3 var, forza 3 var... Her oyunu 1-2- saat oynayıp sıkılanlardansan FW, yok benim gibi dibine kadar oynayanlardansan gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 DarKRideR said: xbox'a düzenli bakarsan da sorunlu alet adsf doğubank'ta prenses var. Onlarda bayağı iyi yapıyor Xbox satış ve sonrası desteğini fakat o adamlara bir türlü güvenemedim ben adsf iki xbox patlatmis, ucuncuyu kullanan biri olarak gonul rahatligiyla jasper boardlu makinalar olmus diyebilirim. eskiden uc kirmizi gercekten ciddi bi tehlike idi, artik kalkti ama o, 10 saat non stop oynadigimi bilirim xbox ile hic bir sikinti olmadan. bi de yukarda bahsettigim gibi, 3k verse bile lehim vs gibi seylerle 1 sene da gider hale getiriyolar cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 slim kasa, ister dik kullan ister yatık hiç sıkıntısız. Ben abarttım 4-5 gün kapatmadan bıraktığım oldu. Hem de yaz sıcağında İzmir'de. Hiçbişey olmadı. Yaşadığım tek sıkıntı bir kere oyun oynarken Kuzey (yaş 2, erkek, yaramaz) Kucaklayıp konsolu götürmeye kalktı ve yere düşürüdü. Düşerken HDMI çıktı power gergin kalıp alet köşesinden yere çakıldı. Sonuç: Oyun dondu, power butonu çalışmadı, fişini çekerek kapatabildim. Açtıktan sonra tray'de CD yoktu!! Google search bi sayfa buldum, bişeyler yazıyordu, adım adım uyguladım, tekrar tekrar aç kapa tray ile CD'yi aldım ama CD çizik içinde kaldı ve çöp oldu, konsola hiçbişey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 sostizm said: slim kasa, ister dik kullan ister yatık hiç sıkıntısız. Ben abarttım 4-5 gün kapatmadan bıraktığım oldu. Hem de yaz sıcağında İzmir'de. Hiçbişey olmadı. Yaşadığım tek sıkıntı bir kere oyun oynarken Kuzey (yaş 2, erkek, yaramaz) Kucaklayıp konsolu götürmeye kalktı ve yere düşürüdü. Düşerken HDMI çıktı power gergin kalıp alet köşesinden yere çakıldı. Sonuç: Oyun dondu, power butonu çalışmadı, fişini çekerek kapatabildim. Açtıktan sonra tray'de CD yoktu!! Google search bi sayfa buldum, bişeyler yazıyordu, adım adım uyguladım, tekrar tekrar aç kapa tray ile CD'yi aldım ama CD çizik içinde kaldı ve çöp oldu, konsola hiçbişey olmadı. abi su olayı googleda aratırken ne diye arattın cok merak ettim cidden xbox ate my dvd? felan diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 şöyle http://www.google.com.tr/search?rlz=1C1LAVA_enTR341TR341&aq=0&oq=xbox+cd+tr&gcx=w&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=xbox+cd+tray+won't+open :) farklı şekillerde de denedim de yukardaki ile cevabı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 xbox'in olayi live direk. bikac aydir sonbahar release'inin beta testindeyim, ruh hastasi seyler geliyor ozellikle xbox + kinect icin. bazilari sadece belli marketlere acilir ama tahminen. xboxin en buyuk eksisi de tr destegi olmamasi ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 napsak nerelere yazsak da açtırsak türkiye pazarını. Şu saçma sapan vergilerden dolayı gelmiyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Vergiyi Sony'de veriyor, sebep o değil korsan üst düzey olduğundan oyun satamayacaklarını biliyorlar. Girmek için bir sebepleri yok. Bu firmalar konsol satışından değil oyun satışından kâr sağlıyorlar. Ki zaten konsol bazında ABD dışında hiçbir yerde PS3'ü geçebilmiş bir alet değil Xbox 360. Çıkıpta korsanın olduğu Avrupa ülkelerine millet mutlu olsun diye iş getirmez Microsoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Yahu çok da bi iş getirmiyecek ki? Live üyeliği, TL üzerinden microsoft point satışı v.b. için burada büro açması bile gerekmiyor ki? Hem dediğin gibi olsa neden office ve windows satıyo bu ülkede? Korsan cenneti ülkede heryerde orijinal office bulabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Bir işyeri veya şirkette lisanslı office ve windows ürünleri kullanmak zorundasın, onların satışı zoraki gibi diyeyim. Satan şeyler, satın alınması mecburi şeylerden bazı koşullarda, ama xbox öyle değil, konsol satarsın belki ama gerisinde hiçbirşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 kafam karıştı şu anda. önümüzdeki 1.5 sene için, oyun fiyatları, online imkanlar ve eğlence potansiyeli açısından ps3 mü dersiniz xbox mı? kinect önemli bir faktör elbette ama tek başına yeterli değil, üstteki faktörleri de değerlendirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 xbox ve kinect derim. ama ben kinecti sadece sdk'sı ve potansiyeli için istiyorum, oyunları pek umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ne xboxu abi yapcagın şey ps3 alıp ne kadar exclusive varsa alıp oynamak bide fifa 12 alıyosun online için tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 online oynicam diyosan ps3. single bana yeter diyosan xbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 kiz arkadasimla eglenecem diyorsan da wii. kinect degil. tatava kinect mi alinir wii varken. http://www.youtube.com/watch?v=liy-hy5RPYw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar