benjani Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 http://www.facebook.com/photo.php?v=184674718278950 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ibret barım fullendi eyvallah gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 dünya siyaset sahnesinde adnan hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ibret al'ına tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Titredim ve kendime geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 davşan daga kusmus dagın haberı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 kadın çok güzel ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 abi mavi gözlü kadın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 geçen hafta interneyşınıl haspitılda doktora gittim.yanımda eşim vardı.bizimle beraber bekleyen kadın çok dikkat çekiciydi.en az 1.80 m. boyu vardı,simsiyah giyinmişti ve uzun boyuna rağmen topuklu siyah ayakkabılar giymişti.kafasında da üzerinde gümüş ay yıldız işlemeler olan bir türbanı vardı. yüzü güzeldi ama silikon dudakları da bir o kadar iğrençti. neyse... dün kanalları gezerken eşim görmüş,bu adnan hocanın kanalında ki spiker kadınlardan biriymiş hatun. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 serin hikaye çetin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bu adam çok kral ya, çok güzel hatunlar çıkarıyo programa seviyorum izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 "nutella yerim" said: davşan daga kusmus dagın haberı yok ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 sübhanallah kardeş, ibretlik bir paylaşım. titredim ve kendime geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 adnan su dakka he dese hepinize kari var gelin. su patiden katilacak rahat 2k adam cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 oksijen israfı şu adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 cetintas said: geçen hafta interneyşınıl haspitılda doktora gittim.yanımda eşim vardı.bizimle beraber bekleyen kadın çok dikkat çekiciydi.en az 1.80 m. boyu vardı,simsiyah giyinmişti ve uzun boyuna rağmen topuklu siyah ayakkabılar giymişti.kafasında da üzerinde gümüş ay yıldız işlemeler olan bir türbanı vardı. yüzü güzeldi ama silikon dudakları da bir o kadar iğrençti. neyse... dün kanalları gezerken eşim görmüş,bu adnan hocanın kanalında ki spiker kadınlardan biriymiş hatun. B)- http://4.bp.blogspot.com/_Afk4-d9XS2A/TIV4R-HJQCI/AAAAAAAAADE/_ur8gvS4zAM/s1600/2282.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar