Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fit 2 fat 2 fit

Iggy

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Az once ufak bir hesap yaptim. Baslikta yazilanlara bakiyordum 30kg almis denmis. Yani ortalama 7000kcal x 30 kadar. 210k yapar. 6ay ise 180 gun. Hergun BMI + 1660kcal gibi birsey yemis yani. Normal yediklerinin ustune sadece hergun buyuk bir hamburger menusu, kfc kovasi veya buyuk pizza menusu ile yapilabilir. 1600kcal ekstra almal cok kolay. Findik fistik yiyip bile alirsin.

Demek istedigim su ki, depresyona falan girsek 6ay suursuzca beslensek cok kolay yag ficisi olabiliriz. Lanet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

O şeyle alakalı abi
çocukluğundada zayıfsan yağ hücrelerinin sayısı çok fazla değil. Belirli bir yaşa kadar üretebiliyorsun bir süre sonra sayısı artamıyor zaten. Onun için istesende yağ hücrelerinin sayısı düşük olduğu için belirli bir noktaya kadar yağ stoklayabiliyorsun. Mesela ben çocukken şişmandım dolayısıyla yağ stok etme kapasitem yüksek. Bu yaştan sonrada düşmez. En fazla stok ettiğim yağları yağ hücrelerimden çıkartıp dolaşıma enerji olarak kullanması için verebilirim bunu çok iyi bir şekilde yapıp çok uzun süre yaptım ve süper yağ yaktım diyelim fakat yağ hücreleri sayım hiçbir zaman değişmeyeceği için Perfect in dediği gibi uzun süreli kötü beslenme durumları özellikle benim gibi çocukken şişman olanlar için daha çok tehlikeli.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

said:
Normal yediklerinin ustune sadece hergun buyuk bir hamburger menusu, kfc kovasi veya buyuk pizza menusu ile yapilabilir. 1600kcal ekstra almal cok kolay. Findik fistik yiyip bile alirsin.

nası lan?
öküz gibi yerim. kilo alamam hiç.

Vucudunda anabolizma yaratacak tetikleyici bir aktiviteye girip, paralelde yuksek kalorili bir beslenme yaparsan alirsin. Onemli olan kaliteli sekilde almak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...