Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 olur. oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 kas hafızası var cidden. onun dışında bir de neyi nasıl yapman gerektiğini biliyosun, acemilerden daha hızlı ilerliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 aynen yıllar sonra bile çalışsan inanılmaz hızlı ilerliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 solarium'a girmeyide kesmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bide adamın göğsünden göbeğinden kıl fışkırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 trasi da kesmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Kanuni said: nefismis bu arada ilk foto.abi yapma allah askina, kahretsin karin kaslarim asimetrik topicinde bile bukadar asimetrik kas yok. adamın ne omzu ne gogsu ne karnı simetrik. butcher gibi bişey olmuş herif. http://www.asakapa.net/wp-content/uploads/2008/03/pudge-butcher-papercraft-fresh-meat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 abartma bre, abs in asimetrik olusu genetik oluyor genelde adam ne yapsin , bazisinda 4 tane cikiyor sanirim arnoldda oyleydi sallamiyorsam. cok begendim ben adamin vucudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 cok nadir insanda full simetrik oluyo diye biliyorum zaten ben. egzersizle ilgil ideil gnetik bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 aynen cüce nin dediği gibi. arnold abimiz o yüzden öle olaylı bir gençti zamanında diye biliyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 altında bütün kasları duruyodur onun bu arada be, iki hop hop yapsaortaya cıkarlar geri zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 yagi aticak iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 2 ay icinde kaybetmis adam baklavalari zaten.. vay be, 2 ay yatsan tatil yapsan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 31. gun sinavlara girmis 200e yakin.. ahah anasini aglatacak devaminda o kadar gobek yapmis ama onden.. yandan simitler cikmamis hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Adam o kadar kilo almış ama hala yapılı vücudu belli oluyor. Trapezlere baksanıza hala eşek gibi kas var altında. Edik: Adamda tek değişmeyen ölçü biceps. Nası şişirmişse artık maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 lan bide forumda kilo alamamaktan yakinan adamlar var, onlarda adamin ilk 6 ayini incelesin feyz alsinlar biraz huahuahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 oha lan. direk motive oldum şu an.net. haziranda 1.80cm - 93kg dım gaza gelip yazın 2.5 ay falan spor + diyet 82 ye inmiştim dün tartıldım 83 olmuşum. yarın başlıyorum bu abinin meal plan ile kendim gene p90/p90x kırması, 75 olayım bari. olayım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Basarmis adam helal olsun. Meh bi biz yapamadik. 2 senedir ugrasiyoruz. Yagi veremiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 http://fit2fat2fit.com/Uploads/129841227722311172_Week_52_pic_v2.jpg?h=575 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Eger acidan veya pozdan degil ise omuz ve trisepste farkedilir kas kaybi var. Ilk fotograf ise direk sahip olmak isteyecegim kutle. Ne eksik ne fazla. Helal olsun valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Az once ufak bir hesap yaptim. Baslikta yazilanlara bakiyordum 30kg almis denmis. Yani ortalama 7000kcal x 30 kadar. 210k yapar. 6ay ise 180 gun. Hergun BMI + 1660kcal gibi birsey yemis yani. Normal yediklerinin ustune sadece hergun buyuk bir hamburger menusu, kfc kovasi veya buyuk pizza menusu ile yapilabilir. 1600kcal ekstra almal cok kolay. Findik fistik yiyip bile alirsin. Demek istedigim su ki, depresyona falan girsek 6ay suursuzca beslensek cok kolay yag ficisi olabiliriz. Lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 O sürede sporu da tamamen bırakman lazım ama. Gerçi bırakmasan da yağ fıçısı olursun ama en azından yani sportif goril moduna girersin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 said: Normal yediklerinin ustune sadece hergun buyuk bir hamburger menusu, kfc kovasi veya buyuk pizza menusu ile yapilabilir. 1600kcal ekstra almal cok kolay. Findik fistik yiyip bile alirsin. nası lan? öküz gibi yerim. kilo alamam hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 O şeyle alakalı abi çocukluğundada zayıfsan yağ hücrelerinin sayısı çok fazla değil. Belirli bir yaşa kadar üretebiliyorsun bir süre sonra sayısı artamıyor zaten. Onun için istesende yağ hücrelerinin sayısı düşük olduğu için belirli bir noktaya kadar yağ stoklayabiliyorsun. Mesela ben çocukken şişmandım dolayısıyla yağ stok etme kapasitem yüksek. Bu yaştan sonrada düşmez. En fazla stok ettiğim yağları yağ hücrelerimden çıkartıp dolaşıma enerji olarak kullanması için verebilirim bunu çok iyi bir şekilde yapıp çok uzun süre yaptım ve süper yağ yaktım diyelim fakat yağ hücreleri sayım hiçbir zaman değişmeyeceği için Perfect in dediği gibi uzun süreli kötü beslenme durumları özellikle benim gibi çocukken şişman olanlar için daha çok tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 dasaaa said: said: Normal yediklerinin ustune sadece hergun buyuk bir hamburger menusu, kfc kovasi veya buyuk pizza menusu ile yapilabilir. 1600kcal ekstra almal cok kolay. Findik fistik yiyip bile alirsin. nası lan? öküz gibi yerim. kilo alamam hiç. Vucudunda anabolizma yaratacak tetikleyici bir aktiviteye girip, paralelde yuksek kalorili bir beslenme yaparsan alirsin. Onemli olan kaliteli sekilde almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar