Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ilahi levent abi, guzel sesinden duymak isterdim gercekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Razorun sayısı az gibi durmuyor mu? 20 den az sanırım linklediğiniz killerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Razor'un sayısı zaten hiç fazla olmadıki... Onlar sadece diplomasi ve nakit akışını sağlıyor. İçindeki belli gruplarda pvp yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 back in the tribute, 60-80 kişilik alliance fleetleri yaparlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 O savaşta az kişi denk gelmiştir. Yoksa CTA falan olunca en az 100 kişi çıkıyodur. Birde NC dağılana kadar Razorda ortalama 2bin kişi vardı hep. Diplomasi ve para akışı için 1500 kişi lazım değildir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Benim bildiğim razor hiç 500+ sayı ile savaşa girmedi bu zamana kadar. Hep diğer alliancelar daha fazla olmuştur. 2k adamın yarısı hikaye idi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Benim bildiğim 500+ ile savaşa giren alliance yok zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Yok öyle değil mesela goonlarda bir günde rahat 500+ adam çıkıyor pvp yapan eve haritasında farklı noktalarda da olsa ama razor hep sayı olarak savaş alanında genellikle ortalamadan az adamla katılmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Adamlar 7 bin kişi, onlar eve'in geneline göre istisnai bir alliance. Ya demek istediğini anlıyorum, o ortalamanın altında sayı çıkartması NC döneminde gelen rahatlıkla gelen bir şeydi. MMde aynı şekildeydi. 2Bin kişilik fleet organize eder, kendi 100 kişi anca sokardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Heh işte anladın sen onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 hahaha hüseyin abi nin mesajlardan gaza geldim 20 lik bir char alıp geri mi sönem eve e eski razor günlerini özledim şimdi görünce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 GokTuRK said: hahaha hüseyin abi nin mesajlardan gaza geldim 20 lik bir char alıp geri mi sönem eve e eski razor günlerini özledim şimdi görünce :D Artık davalarda primary savunma avukatı , jump to sonraki dava felan dersin ala uykulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ahahaha ya zaten en büyük engelim zaman ya yoksa harbiden çok özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 enidan lost seni soruyor gelde bi selam ver adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 balta ve corp liderligi sabrinin calim atmaya calismasi gibi bisey >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Görünen o ki oldukça başarılı çok kısa bir süre içinde Razor ana corpları arasına girmeleri bunun göstergesi. Tabiki hepsi baltanın marifeti değil ekip işi bu ancak sorunsuz kesin çizgileri olan bir yönetim ile başarılabilecek işler bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Balta geldik yakinlariniza blobsuz gel karsima : ))) Saka bi yana ewok ve nc de geldi cumbus olacak gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Sethlor said: balta ve corp liderligi sabrinin calim atmaya calismasi gibi bisey >:D< Liderlik konusunda cok büyük bir iddiam yok görünen lider ben olabilirim ama bu iş bütünü ile takım oyunu oldu,iki ayda razorda trialden full member corp konumuna gelen başka bir corp yok kaldi ki sayımız sadece 36 ( altlar dahil ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Moss said: Balta geldik yakinlariniza blobsuz gel karsima : ))) Saka bi yana ewok ve nc de geldi cumbus olacak gene Aldığım duyuma göre ; Raiden bir işinde kullanmak üzere RA'nın can düşmanı INIT'i kiralar ve bu yüzden RA ile Raiden arasında soğuk rüzgarlar esmektedir.. Raiden aynı işi Ewok'a verecek iken adamlara çalım atmaları Ev0ke'yi çok kızdırmış ve araları açılmış Raiden BoB zamanındaki gibi davranıyor alli'lerine ve bu yüzden başı belada.Yakında haritadan silinirlerse şaşırmayın X( Yakınlaştık derken başkanım bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 N0 Destination hakkinda bilgi vermeye devam edelim :) Corpumuzda toplamda 1 Ceo, 4 Director ve 2 Recruitment Officer mevcut an itibari ile. The baltaci su ana kadar CEO luk görevini fazlasi ile yerine getirmektedir, Alliance'de de agirligi bulundugu icin bu görevi kendi istegi ile terk edene kadar elinde bulunduracaktir. Onun haricinde Drtosun, tosbikiwi, penth3sileia ve ben Officerlik görevlerinde bulunmaktayiz. Recruitment Officerlerimiz ise de Karacabey ve Mimas KKhan bulunmaktadir. Corpumuza kabul edilecek arkadaslar ve alinacak kararlar yapilan oylamalar sonucu belirlenmektedir. Normal bir Corpa göre daha az görevlendirme yaptik bunun sebebi ise, gereksiz agirlik yapmamak ve arkadaslarimiza minimum yük yükleyip PVP ye şevk etmekti. Kuruldugumuz günden bugüne kadar cok zaman gecmemesine ragmen koydugumuz hedefler dogrultusunda sapma yapmadan ilerleyebildigimize göre de yaptigimiz islerin dogrulugu su götürmez bir gercektir. Kat edilen bunca yolun ardindan bakinca soylenebilecek tek sey, bu kadar özverili insani ben daha once bir arada görmedim olacaktir. Yukarida isimini saydigim arkadaslarimin haricindeki bütün Corp arkadaslarim ellerinden geleni degil cok cok daha fazlasini yaptiklarini görmekteyiz. Herkes elini tasin altin sokmustur ve bunlari daha cok para kazanmak üzere, cikarlarimiz adina yapmadik. NO Destination Corpundaki herkes bunu bilir ve hedeflerimize ulasmak adina yapabilecegi her yardimi yapar, maddi ve manevi olarak. Bizde Corp yönetimi olarak bunu her zaman ödüllendirdik ve devam edecegiz. PVP bizim isimiz demiyoruz, diyemeyiz. Oyunda maximum zevki almak icin elimizden geleni yapiyoruz, insanlarin hakkini yemiyoruz, emegin karsiligini vermeye calisiyoruz ve en önemlisi arkadasliklarimizi daha da cogaltmaya büyütmeye calisiyoruz. Saygilar Capt.Logar Hasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 sakamisiniz ya bi anda brukrat uslubunuzu takindiniz baltadan bahsediyoruz burda 10 senedir ayni balta :D iyidir turk corpu razorda bile olsa devam bence gittigi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 brukratini yiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ilk okul terk maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ilkokula nasil almislar lan hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 sistemin hatasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar