Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TCG

thebaltaci

Öne çıkan mesajlar

Sethlor said:

balta ve corp liderligi sabrinin calim atmaya calismasi gibi bisey >:D<

Liderlik konusunda cok büyük bir iddiam yok görünen lider ben olabilirim ama bu iş bütünü ile takım oyunu oldu,iki ayda razorda trialden full member corp konumuna gelen başka bir corp yok kaldi ki sayımız sadece 36 ( altlar dahil )
Sosyal ağlarda paylaş

Moss said:

Balta geldik yakinlariniza blobsuz gel karsima : )))

Saka bi yana ewok ve nc de geldi cumbus olacak gene

Aldığım duyuma göre ;

Raiden bir işinde kullanmak üzere RA'nın can düşmanı INIT'i kiralar ve bu yüzden RA ile Raiden arasında soğuk rüzgarlar esmektedir..

Raiden aynı işi Ewok'a verecek iken adamlara çalım atmaları Ev0ke'yi çok kızdırmış ve araları açılmış

Raiden BoB zamanındaki gibi davranıyor alli'lerine ve bu yüzden başı belada.Yakında haritadan silinirlerse şaşırmayın X(

Yakınlaştık derken başkanım bu arada?
Sosyal ağlarda paylaş

N0 Destination hakkinda bilgi vermeye devam edelim :)

Corpumuzda toplamda 1 Ceo, 4 Director ve 2 Recruitment Officer mevcut an itibari ile. The baltaci su ana kadar CEO luk görevini fazlasi ile yerine getirmektedir, Alliance'de de agirligi bulundugu icin bu görevi kendi istegi ile terk edene kadar elinde bulunduracaktir. Onun haricinde Drtosun, tosbikiwi, penth3sileia ve ben Officerlik görevlerinde bulunmaktayiz. Recruitment Officerlerimiz ise de Karacabey ve Mimas KKhan bulunmaktadir. Corpumuza kabul edilecek arkadaslar ve alinacak kararlar yapilan oylamalar sonucu belirlenmektedir.

Normal bir Corpa göre daha az görevlendirme yaptik bunun sebebi ise, gereksiz agirlik yapmamak ve arkadaslarimiza minimum yük yükleyip PVP ye şevk etmekti.
Kuruldugumuz günden bugüne kadar cok zaman gecmemesine ragmen koydugumuz hedefler dogrultusunda sapma yapmadan ilerleyebildigimize göre de yaptigimiz islerin dogrulugu su götürmez bir gercektir.

Kat edilen bunca yolun ardindan bakinca soylenebilecek tek sey, bu kadar özverili insani ben daha once bir arada görmedim olacaktir. Yukarida isimini saydigim arkadaslarimin haricindeki bütün Corp arkadaslarim ellerinden geleni degil cok cok daha fazlasini yaptiklarini görmekteyiz. Herkes elini tasin altin sokmustur ve bunlari daha cok para kazanmak üzere, cikarlarimiz adina yapmadik.

NO Destination Corpundaki herkes bunu bilir ve hedeflerimize ulasmak adina yapabilecegi her yardimi yapar, maddi ve manevi olarak. Bizde Corp yönetimi olarak bunu her zaman ödüllendirdik ve devam edecegiz.

PVP bizim isimiz demiyoruz, diyemeyiz. Oyunda maximum zevki almak icin elimizden geleni yapiyoruz, insanlarin hakkini yemiyoruz, emegin karsiligini vermeye calisiyoruz ve en önemlisi arkadasliklarimizi daha da cogaltmaya büyütmeye calisiyoruz.

Saygilar
Capt.Logar
Hasan
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...