Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ALAC --> open source

Kharon

Öne çıkan mesajlar

Sonuclar;
1. Hicbir apple cihaz zaten flac desteklemiyordu.
2. Artik tum mobil cihazlar alac destekleyecek.

olasi senaryo;
1. Insanlar lossless format hakkinda bilgi sahibi olacak, flac yayginlasicak, formatlar daha iyisini yapabildigi icin cihazlar da sivrilebilmek icin daha iyi dac ve internallar kullanmaya baslayacak.
2. insanlar aradaki farki anlamamaya devam edicek, flac yok olmaya baslayacak, apple dac larini degistirmeyecegi icin cihazlar yerinde sayacak.
3. hic birsey olmayacak, apple hater lar flac kullanmaya devam edicek, apple kullananlar ise alac cok yer kapliyor fts diyerek lossy format kullanmaya devam edicek.

/discuss
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
FLAC kullanmaya devam edeceğim ben. Genelde 320kbps mp3 dinliyorum zaten MOG'dan ama güzel albümleri 7digital'dan FLAC alıyorum ya da fiziksel alıp FLAC yapıyorum. iTunes Store kullanmak gibi bir planım yok hiç, zaten bir sürü aldığım albümle 7digital'e bağlanmış durumdayım, ALAC kullanmak için de neden yok o yüzden.

Ama ALAC açık kaynak olduysa yeni çıkan her cihaz bence de destekler kendisini ve Apple FLAC desteklemediği için yavaş yavaş ALAC hakim olur piyasaya. Pek değişen bir şey olmaz ama bence.
Sosyal ağlarda paylaş

acikcasi ben cogu zaman arsivimde cogunluk olan musepack ve flac lar yuzunden mobil cihaz library lerimde kafayi yiyorum.

flaclari iphone a gecirmek isteyip, itunes flac lari convert edemiyor diye vazgecmek,
flaclari tamamen alac a diger mobil cihazlarim alac desteklemiyor diye vazgecmek.
tum arsivi 320cbr ye cevirmeye niyetlenmek fakat flaclari silmeye kiyamayip inanilmaz bi yer kaybi oldugu icin sonra donusturmekten vazgecmek. vb vb
resmen kaliteli formati istenilen medium da dinlemek eziyet.

APPLE, Y U NO SUPPORT FLAC?, diye bagirasim var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...