Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S. Lig 9. Hafta | Beşiktaş JK -Sivasspor 30 Ekim - 19:00

oldun

Öne çıkan mesajlar

Ya işte ben Beşiktaş'lı arkadaşlardaki bu kafayı anlıyamıyorum, Bebe geldiğinde süper oynayacağına nasıl kanaat getiriyorsunuz...
Hayatınızda kaç maçını izlediniz şu adamın, zaten toplamda 10 maç oynamış üstüne sezon kapatan sakatlık yaşadı geri döndüğünde futbol oynayabileceği şüpheli bi adam...
Hakikaten çok enteresan kafalar yaşıyosunuz, Ersan için dersiniz geri döndüğünde defans sorunumuz çözülücek geleceğe yatırım yaptık diye hadi bi anlamı olur da Bebe için şu cümleyi kurmak için Polyannanın hayalperest çocuğu falan olmak lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

bebe'nin de genç yeteneklik bi durumu yok da, sercan'a da genç yetenek demek çok aşırı bi ifade oluyo ya :) Bursa'da oynarken 2-3 sene önce çok fazla şişirildi, zaten geçen sene de dahil baya balonu sönmüştü. Her sene kötü yetiştirme sonucu dağılan/satılan gs altyapı oyuncularından çok daha kötü bi oyuncudur herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Pardon doğru doğru Bebe ile karşılaştıralım geleceğin yıldızı oydu dimi öyle diyodunuz ;)

Bebe 8 resmi maç 2 gol :)

Sercan da Sercan işte :D :D

Gerçekten süpersiniz.

Bebeyle karşılaştır demedim ki? sen istediğin 2 adamı karşılaştırıp sizin takım çok kötü diyosun ben bu yaptığın salaklığı anlatmaya çalıştım, ama anlayamayacağını tahmin etmem gerekirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo ben orda Sercan geleceği parlak cümlesiyle dalga geçildiği için yazdım onu...

Sercan gayet de potansiyelli bi adam ayrıca şunu inkar etmek için hakkaten şuursuzluğa geçiş yapmak lazım... Ha toparlar yıldız olur veya Okan Koç gibi erir gider bunların ikisi de mümkün...

Ha baktık hiçbişey olmuyor Mendes'in cebine 3 kuruş sıkıştırır düdükleriz Beşiktaş'a.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya işte garip olduğunuz nokta bu ben bizim aldığımız adama şımarırsa patlar adam olursa yıldız olur diyebiliyorum.
Sizin aldığınız Pektemek'i takımımda görmek isterdim de diyebiliyorum.
Ama siz siyah beyaz forma giyen öküz görseniz yıldız diyip başınızın üstüne koyucaksınız, sarı kırmızı formayı messi giyse kısa bu diyip futbolcu değil falan diyeceksiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Ya işte garip olduğunuz nokta bu ben bizim aldığımız adama şımarırsa patlar adam olursa yıldız olur diyebiliyorum.
Sizin aldığınız Pektemek'i takımımda görmek isterdim de diyebiliyorum.
Ama siz siyah beyaz forma giyen öküz görseniz yıldız diyip başınızın üstüne koyucaksınız, sarı kırmızı formayı messi giyse kısa bu diyip futbolcu değil falan diyeceksiniz...

biz demiyoruz en azından ben bi beşiktaşlının dediğini duymuyorum en fazla kasap diyoruz.. öküz gibi girenlere
al bi tane kasabıda biz aldık misal.

bi gökhan gönüle bi alexe imrene bakan taraftarlar biliyorum o kadar fanatik yok burda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...