Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ahahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 beyin loblarimin simetrisi bozuldu bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Gobekmi diyeydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 karın de abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 mahmut de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 abi asjkdhAKSJHDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Lord_Argos said: Şu başlıktan yola çıkarak paticikteki çoğu adamın fat nerd olduğunu anlamış bulunmaktım (: evet mr. unibrow lord argos, pati tarafından alay konusu olduktan sonra "hepiniz şişko nerdlersiniz hahaha, ama ben ise süperim." cevabını verenlerin kulübüne katılmış bulunmaktasın. Bu kulübe girenlerin şunları yapması gerekiyor; - Başlıklara girip ilgi çekmeye yönelik davranışlarda bulunmak - İlgi değil de tepki görürsen, cool davranıp "haha sizin şöyle yaptığınızı görünce çok eğleniyorum :)))" veya türevleri cümleler sarfetmek - "Hiçbiriniz umrumda değilsiniz ki hahaha" şeklinde coolluğun tavanına vurmak gördüğün gibi yapman gerekenler aslında kulübe girmek için yaptığından farksız. cool sandığın cümleler sarfet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 aklima gelmedi nan karin, ayrica baslikta karin kasiymis , meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Aluriel said: abi ilk foto asdfasd öz güven budur işte. takdir ettim. Fotoğrafta karın kaslarım bile gözükmüyor bariz trolletilmek için olduğunu anlamanız lazımdı ama bazı mallar gerçekten ciddiye alıp yorum yapmışlar homo eractus diyenler, beyin hücreleri ölenler, kürt diyen bile çıkmış l0l 1- Kürt değilim. Selanikliyim. 2- İstanbul-Yeşilköyde oturuyorum. 3- 9 senedir Waterpolo oynuyorum. 4- Şakanın b*kunu çıkarmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 "afedersiniz kürt bile demişler" e getirmiş sanorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 waterpolo oynadıgını belirtmen iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 waterpolo bildigin sutopu degil mi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 geçen yeşilköye gittim yoktun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Ahuahahu adam ne bulmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Iggy said: Eski su topu oyuncusuyum, inanın bu görüntü yapılanların yanında hiçbir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Hangi takımda oynuyorsun takım kaçıncı ligde antrenörün kim 5 dkn var cevaplamak için, test edelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 garbagedan daha eğlenceliymiş yahu bu bölüm=) nasıl eğlendim ilk sayfadan itibaren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 AHMET SULU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 sipeyskeyk said: Iggy said: Eski su topu oyuncusuyum, inanın bu görüntü yapılanların yanında hiçbir şey. su topu abi işte. yani, anladın mı. su topu. oralar suyun içinde, doğal olarak oynanma hakkı var. ANLADIN MIAAA ? ;););););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 EHEHEEHEHEHEHEHHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bizim antrenör nasıl TUTUP SIKARSAK rakibi daha çok oyundan düşürürüz onu öğretiyordu. düşün ailen seni spor yapıyorsun zannediyor, sen elaleminkini tutup sıkmayı öğreniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 iyi alışkanlık yapmamış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Herkesin tuttugu kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 arttırıyorum. tuttugun altın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar