cetintas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Depremin ilk 3-4 günü "sonra bunları tartışalım arkadaşlar" dediğim tartışmayı başlatıyorum. Bu depremde hep birlikte bir kez daha gördüğümüz hükümetin deprem konusunda yaptığı hiçbir hazırlık yok. Deprem için toplanan vergilerin de depremin "d"sine harcanmadığı bir kez daha ortada. Hala sıkılmadan hükümet çeşitli banka hesap numaralası adres göstererek para topluyor depremzedeler için, o kadar abuk bir durum yani. Koordinasyonsuzluk var ve hem de çok berbat bir koordinasyonsuzluk var. Düşünebiliyor musunuz? Depremden birkaç saat sonra acil yapılması gereken yardımları bile valilik, belediyeler, kaymakamlıklar uygun biçimde dağıtamıyor, çünkü kendi aralarında uyum yok, deprem için bir ön çalışma, bir tatbikat, bir uygulama yapmamışlar. Kardeşim, o koltukları dolduran seçilmişi-atanmışı sadece resmi törenlerde koltuk doldurmak mıdır sizin işiniz? Ya da seçilmiş olan belediye başkanları, sadece pekakalıların propagandasını yapmak mıdır sizin seçilmişlikten anladığınız? Bunun için mi seçildiniz? Bunun için mi oy istediniz o bölgenin halkından? Bence deprem sırasında ilk anda ve sonrasında yapılan bir başka saçmalık da yine değerli hükümetimize ait. Olayın ilk birkaç saatinde deprem için arama-kurtarma yardımı öneren 10larca ülkeyi reddetmek ne demek? Bakın, 108inci saatte yani depremin üzerinden tam 4.5 gün geçmesine rağmen enkaz altından 2 insan sağ olarak kurtarıldı. Ülkelerin önerdiği arama kurtarma ekiplerinin hepsi uzaman ekipler, bu durumda "biz büyük devletiz, yardıma ihtiyacımız yok" yaklaşımını hangi akepe'li seçmen-kafa mantıklı bir şekilde izah edebilir? Depremin hemen ardından Ankara'ya ulaşan İspanyol arama kurtarma ekibini günlerce Ankara'da tutup bölgeye göndermemek nasıl bir kafanın eseridir? Ben buradan 100% emin olarak iddia ediyorum. Eğer İsrail dahil yapılan yardım önerilerini anında kabule tseydi hükümet kurtarılan insan sayısı kesinlikle daha fazla olurdu. Şu 3. ve 4. gün canlı kurtarılan vatandaşlarımız bunun en büyük delilidir. Çünkü Van merkezde değil ama Erciş'te ve köylerde 2 gün kimsenin uğramadığı yerler olduğunu haberlerden izledik, okuduk. Sizin görüşlerinizi de okuyayım. Daha devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 anket koymayı unutmuşsun ? yeni konu açmanın sebebi nedir yani şu gibi şeyler tartışıldı yazıldı 10 tane konu var oralarda ilgi çekemedin herhalde tartışmmak için sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 terbiyesizlik yapma, tartışılan konu başlıklarını oku, anlamıyorsan gel buraya "anlamadım abi" de, ben o zaman tek tek sana hangi konu başlığının açılma amacı ve anlamı ne, anlatayım. sabah sabah zıplatma sinirlerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 pardon ya.konuyu açana bakmamıştım.çetintaş açtı sandım yukarda yazan herşey tartışıldığı ve hala tartışılıyor oldugu halde,hükümete giydirmelik malzeme oldugu için bunun üzerinden gereksiz tartışma ve prim niyetinde açılmış bir konu sandım.öyle değil ama yanıldım. konu açmak yasak değil özgürce yapılan bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Ulkelerin yardim taleplerinin reddedilmesini cok sacma bulmuyorum ben. Arama kurtarma ekiplerimiz yeterli sayidaydi bu deprem icin. Depremin siddeti buyuktu ama gunduz oldugu icin etkisi siddetiyle orantili olmadi. Cadir ve diger yardim malzemeleri de yetersizlikten degil kordinasyon eksikliginden verimli kullanilamadi ki diger ulkelerden de yardim gelse ayni durum yasanirdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 red nubluk yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 red abi şimdi dışardan bakınca sen dikkat çekmek istiyormuşsun gibi gözüküyor... Ya bu sırada hangi aklı başında türk vatandaşı vergilerin deprem hazırlık için harcanmadığını biliyordu sanki. Hayır benim canımı sıkan konu Kadir Topbaşın çıkıp "2 milyon ev yıkılmalı" demesi... Be abi yaklaşık 10 senedir istanbul'un belediye başkanı sensin şimdi neden böyle bir demeç veriyorsun, neden daha önce yapmıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ayrıca "madem vergiyi de topluyodunuz, o parayı kullanarak 2 milyon evi yıkmaya kalkın." da derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Akpyi çetintaşdan daha çok sevdiğim söylenemez ; ama adamın aylardır gün aşırı açtığı antiakepe topiklerinden akpye sempati duymaya başladım.Evet hükümet depremde zaafiyet gösterdi hatta ilk 8 saat sadece bdpli belediyeler yardım göndermiş diyor anf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 böyle konular depremden sonra değil önce tartışılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 depremden sonra neler daha iyi yapilir tartismasi yerine, hükümet sunu yanlis yapti, bu konuda zaten cok kötüydüler, vs vs diye gidiyor buraya cevap yazacaklarin dikkatine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Seele said: depremden sonra neler daha iyi yapilir tartismasi yerine, hükümet sunu yanlis yapti, bu konuda zaten cok kötüydüler, vs vs diye gidiyor buraya cevap yazacaklarin dikkatine. Hani can yücel'in kendisine duygu asenaya sarfettiği laflar için bir dava açılmıştı da, denenlere göre o davada yaptığı bir savunma vardır. Onu hatırladım birden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bu topik "DEPREM AKP'NİN YÜZÜNDEN OLDU" topikine dönüşecek bir iki sayfaya kalmadan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 öeh saçmalama abi... Deprem kimse yüzünden olmadı. Ama insanların çektiği sefalet, koordinasyonsuzluk için bişeyler denebilir. Böyle abartı laflar söyleyipte konuyu sapıttırmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 deprem akpnin yüzünden oldu diyen neyse de silah öldürmez kurşun öldürür diye bişey var deprem doğal bi olay, depreme önlem almamak gerizekalılıktır yağmur da doğal bi olay mesela, önlem alınmayınca ne oluyor ankaranın son haline bakıp görebilirsiniz deprem hep olur, ama önlemini alırsan depremden 1000 küsür insan ölmez. deprem abi doğal afet abi napabiliriz diyerek, allahın takdiri diyen akp kafasına yaklaşıyosunuz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 vandaki deprem için kimse birşey yapamaz insanlar kendileri için birşeyler yapabilir.Devlet insanları bilinçlendirmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 abi şu tabloda önce devlet biraz bilinçlenmeli gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 silivriden bir kadin 5000 tl unutmus battaniyenin arasinda, yardim olarak yolladigi, sonra pesinden kosmuslar kadikoye ama tirlar yola cikmis coktan, bir bardak soguk su icip geri donduk diyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ABİ AMA İSTİKRAR VAR ÜLKEDE; BİDE VESAYET KALKTI DEMOKRASİ GELDİ ARTIK KİMSE GÖRÜŞLERİNDEN DOLAYI İÇERİ GİRMİYO CEHAPE DÖNEMİNDEKİ GİBİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 O paralarla duple yol yapildi, bakan soyliyo bunu daha ne konusuyosunuzki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ya ne nankörsünüz, duble yol yapıldı artık kazalar olmuyo, sonra sağlık sistemine gitti o paralar, özel hastanelere gidebiliyor vatandaş artık, ota boka anjiyo mr felan yaptırabiliyor özel hastaneler parasını da biz veriyoruz, nankörler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 off topic oldu bu Kalp pili taktırmamız gerekti arkadaşın babasına, memur emeklisi sözde sağlık güvencesi var 20 küsür bin para istemişler. Nası bi güvence ki o dedim ^_^ Biz büyük devlet değiliz ki yardım teklifini geri çevirme lüksümüz olsun. Büyük devlet olsak bile 'bir elin nesi var iki elin sesi var' diye sözlerimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Başta AKP değil CHP olsaydı hatta BDP olsaydı o vergiler gene başka lüzümsuz şeylere harcanmış olurdu. Biraz kültür ve sistemsizlikle alakası var bunun partilerden çok. Arada kendini yetiştirebilmiş kaliteli adamlar çıkıyorlar bir yerlere geliyorlar (bknz: eskişehir belediyesi) ama genelleme yapılırsa fenayız toplumca bir çok konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bizim mahellede bir amca taktirmisti. kahvenin önünden gecerken kahvedekiler "naber lan pilli bebek" derlerdi buda böyle bir animdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 max 6 ay sonra herşey eskisi gibi devam eder, bir sonraki depremde kaldığımız yerden sağ kalırsak 6 aylık tekrar konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar