Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galaxy note

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

o kadar delayın olması normal yahu.

değil abi androidin en hızlı şekilde dokunma delayini çözmesi lazım... Android side da sorun var sanırım... iphone ile karşılaştırınca çok kötü kalıyor
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben de öyle bir sorun yaşamıyorum. Ana ekrandan ana ekrana geçerken çok widget varsa onları çalıştıyor bir, onu mu diyorsunuz?
Mesaj tarihi:
Loxias said:

yok be 300 liralık telefonlarda android kullanıp delay var diyolar

abi galaxy s var bende
tepkime süresini iphone 4 ile karşılaştırınca farkı hissedebiliyorsun. iki telefonda da sağ veya sol swipe yapınca algı - tepki süresi arasında fark belli oluyor.
Galaxy s2de olmayabilir daha adam gibi kurcalamadım hiç
Mesaj tarihi:
Abi iki işletim sisteminin ekrana dokunma ve hareket ettirmeyi algılama algoritmaları farklıdır. Android'de parmağı dokunup çok yavaş hareket ettirirseniz yine de ekranın parmaktan birkaç milimetre geriden geldiğini görürsünüz. Delay değil yani o. Uygulamaların açılışına, uygulamalar arası geçiş hızlarına falan bakın, size yavaş geliyosa delay deyin, başım üstüne, ama ekran hareketlerindeki milisaniyelik farka delay demeyin.

Konuya dönersek, şu telefonu htc yapsın alırım. 5-6 inch arası en rahat kullanımı sağlar diye düşünüyorum, benim için. Ama samsung'un berbat arayüzünden nefret ediyorum.
Mesaj tarihi:
Yurtdışı fiyatı belli zaten, Türk android forumlarında diyolar 2 bin civarı olur burda diye.

Nexus da ortalama 700 dolar civarı olacakmış yurtdışında
  • Yeni Oluştur...