MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 steak ve streak'in bu kadar karıştırılmış olması içimi acıttı... yanlış eğitimden hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ahmedinejad said: o kadar delayın olması normal yahu. değil abi androidin en hızlı şekilde dokunma delayini çözmesi lazım... Android side da sorun var sanırım... iphone ile karşılaştırınca çok kötü kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Androidde dokunma delayi diye bi sorun yok yahu ? Neyi kast ediyorsunuz tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Ben de öyle bir sorun yaşamıyorum. Ana ekrandan ana ekrana geçerken çok widget varsa onları çalıştıyor bir, onu mu diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 yok be 300 liralık telefonlarda android kullanıp delay var diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 androidde su sikinti var derken hangi telefonu kullandiginizi yazin bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Loxias said: yok be 300 liralık telefonlarda android kullanıp delay var diyolar abi galaxy s var bende tepkime süresini iphone 4 ile karşılaştırınca farkı hissedebiliyorsun. iki telefonda da sağ veya sol swipe yapınca algı - tepki süresi arasında fark belli oluyor. Galaxy s2de olmayabilir daha adam gibi kurcalamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Widgetler onun nedeni sanırım. iOS'da yüklenecek widget yok, geldilerse bilmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Abi iki işletim sisteminin ekrana dokunma ve hareket ettirmeyi algılama algoritmaları farklıdır. Android'de parmağı dokunup çok yavaş hareket ettirirseniz yine de ekranın parmaktan birkaç milimetre geriden geldiğini görürsünüz. Delay değil yani o. Uygulamaların açılışına, uygulamalar arası geçiş hızlarına falan bakın, size yavaş geliyosa delay deyin, başım üstüne, ama ekran hareketlerindeki milisaniyelik farka delay demeyin. Konuya dönersek, şu telefonu htc yapsın alırım. 5-6 inch arası en rahat kullanımı sağlar diye düşünüyorum, benim için. Ama samsung'un berbat arayüzünden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Cihaz 2bin tl civarı satılacak falan diyolar android forumlarında yav :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 yok artık leburan ceyms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mümkün değil. Şu iki fiyattan biriyle çıkacak, adım gibi eminim: $799.99 $899.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Yurtdışı fiyatı belli zaten, Türk android forumlarında diyolar 2 bin civarı olur burda diye. Nexus da ortalama 700 dolar civarı olacakmış yurtdışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 o fiyata tablet almak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar