Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galaxy note


Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Ben bunu yada Galaxy Nexus'u almayı düşünüyorum. Ekranın devasa olması süper gibi geliyo ilk görüşte yalnız özellikle yazın pantolon tişörtle işkence olur gibi taşıması.

Zaten Samsung'un bilmem ne direktörü cihazın bayanlar için tablet sayılabileceğini falan söylemiş. 10" lik tablet yerine 5 küsür inçi çantalarına rahat sığıdırırlar falan demiş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bunun ekranı ney
iphonne ile aynı ekran teknolojisine mi sahip dokunmatığı kapasitif oluyordu sanırsam.

eğer öyleyse ben bunların kalemini alıp benim biftekte yazı yazabilirmiyim?
çünkü ucu ince stylus yok hiç piyasada hepsi parmağım kadar ucları maşallah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ekran ozellikleri :


http://st.gsmarena.com/vv/reviewsimg/samsung-galaxy-note/preview/phone/gsmarena_032.jpg

SuperAMOLED offers great contrast (theoretically infinite), saturated, lively colors and 180-degree viewing angles. It's not a 'Plus' model, which means it uses PenTile (2 subpixels instead of 3 per each pixel). But the very high pixel density - 285ppi - puts pixels so near the edge of human vision that you have to stare closely to barely make out the PenTile grid.
For comparison, the Galaxy Tab 7.7 display has 196ppi, the Galaxy S II has 217ppi, HTC Sensation XE - 256ppi and the iPhone 4 offers 326ppi

We took some close-up shots of the screen of the Galaxy Note along with the Galaxy S II and iPhone 4 to illustrate the difference. The photos are shot at the same magnification, so you get an idea of how the different pixel densities affects the amount of fine detail in the visible image.
You can see the PenTile matrix of the Galaxy Note, but its pixels are closer in size to those of the iPhone 4 than those of the Galaxy S II so the "grid" look typical of PenTile is practically invisible on the Note's screen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yooo diil :( ben fark goremedim cart cart renkler harici, ikiside gun isiginda ayni performansi sunuyor. pil omru konusunda bir sey diyemiyorum cunku ikiside ayni gidiyor ama hangisi dual coredan gidiyor hangisi ekrandan onuda bilemiyorum.

iphone 4 ekrani daha dogal gercekci ve yuksek cozunurluk dolayisi ile daha net.

sgs 2 ekrani guzel, cok canli renkler ama dogal degil gibi ama genede hos.

fark yok yani oyle aman aman ama ips biraz daha onde gibi en azindan iphone 4 de, 3,5 ekranda 960 cozunurlukten de oluyor olabilir ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayni fotografin 3 ayri ekranda esit uzakliktan alinan goruntuleri bunlar, yani resmin belli bir parcasi cok yakindan ama zaten bu kadar yakindan almanin pek bir mantigi yok gozlerimiz icin, 50 cm uzaktan hepsi ayni gorunuyor sadece netlikte hafif bir fark oluyor oda harflerde falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...