Durlag Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ne bileyim oyle mutlu uyandım bugun dedim Günaydin diyeyim herkese :) Atın Garbıca isterseniz :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Darric the Dayakcı BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 günaydın umarım bütün günün böyle mutlu geçer :) benim bayaa uykum var[signature][hline]ASLI GİBİDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 günayadın antalyada inanılmaz güzel bir yagmurla beraber kış geldi hemen sitayl bi sekilde giyindik derse gidiyoruz.. görüşmek üzere..[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 günaydın[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Sabahın 5 inde kalktım bana biraz öğlen gibi geliyor walla :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ßen uyumadım gerçi ama günaydın :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 günaydın gerçi uyandığıma hiç mutlu olmadım,daha fazla uyuaya çalştım yapamadım,okul yok yapcak bişi yok taksime gidim dedim arkadaş yok otruduğum yerdee takılacak mekan yok hiç bişi yok canım dışarı çıkamk istio ama üüüf[signature][hline]hayatımın toz pembe olduğunu sanıyrodum ve çocukca umutlarımla çokda mutlu olmayı beceriyordum teşekkür ederim,hatamı düzletenlere,hayatın asıl rengini hatırlatanlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 günaydın! :) ne gsl insanlar mutlu uyanabiliyo.. bide bazıları benim gibi 6 da kalkıp okula geliyo sonrada dersin başlaması için 2 saat bekliyo... allahtan lab açık :)[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 günaydın.. dogmeat aynı durumdayız:-) bir öss nubisi olarak test çözmek farz oldu bu sebeple. iş yok güç yok:)[signature][hline]öss nubisi izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 lol bende öss ciyimde testmi çözcem bu kafayla??!?! imkansız hayır,olanaksız,ophaney yani düşünmesi bile berbat yeter be yeter cebnimde para var ne zmandır beri ilk defa canım sıkkın adam yok taksime g,idemiom[signature][hline]and so when i'm lost and i'm tired and depressed and when my mind goes astray won't you light my way don't save it for another day hey! don't save it for another day won't you light my way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 oha! nası yaa hangi 4?? a.m.-p.m.?? way bea demek benden beterleride warmış :) ama ben bide şileye gidiyom her gun 2 saat o nasıl?? :)[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Dogmeat çağırdık seni gelmiosun,adama bak ya. Günaydın herkezlere:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 06 Ekim 2004 09:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 cok guzel uyuyodum mutlu mesut yattiktan sonra dun gece ki bilen bilir ne okulum var ne isim oole bos bi insanim birden biri 5 saniye boyunca sokak kapisi ziline basmis (telefon ses seklindedir) annemler evde yokd iye firladim yataktan, annem kapida dur dur misafir o dedi, seni ne isin var burda dedim okullar tatil ya bugun dedi) kalbim duruyodu ama hehe tekrar da uyuyamam simdi Morocross Madness 2 nin dl i bitmis, oooooooh lopurfust bu tatiller kaldirilmali kardeism, egitim sart! :P[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 günaydın vampirim[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar