SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Yumrukla kırıcan soğanı bide hmmffsssf
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 goldbarene sorun onun uzmanlık alanı direk
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Seele said: bi tek ben mi slogan haklari diye okudum. ben haala sonradan editleyip düzelttiğini düşünüyorum
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Aluriel said: goldbarene sorun onun uzmanlık alanı direk şişmanlarla dialog kurmayın önce sizi fast food dükkanına çekerler, sonra üzerinize otururlar...
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ahah ibreler arkamdan iş çeviriyosunuz bi öm ile çevirmiyosunuz da soğan halkası sevmiyorum ben, pürelenmiş soğan + nişasta, hakiki kaplamalı soğan halkası değil ki. çin restoranlarında falan oluyo hakiki halkaların kaplanmışı. ama onlar da sizin yediklerinize benzemez. hani soğan halkası diye soğan yemiyosunuz ki aslında, %10-20 soğan o. kızarmış soğan kokulu hamur topu yiyosunuz.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_VCVohKXUc0o/R9-v2OwfggI/AAAAAAAAANA/6QDOIwMe2Cc/s320/bloomingOnion.jpg
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Kojiroh said: http://www.aktifmutfak.com/wp-content/uploads/2010/12/hamsi-kusu.jpg + http://1.bp.blogspot.com/-gJQ3NSuuBns/TpcXBsXLwDI/AAAAAAAAAJU/cJQmYT8C3Yc/s1600/MAR+LIMON1.jpg + http://www.oguzhandibek.com/wp-content/uploads/2011/02/kuru-sogan1.jpg Halkanız da size kalsın!!!!!!!!!1111 Canım ne çekiyor hamsi bu aralar ya.Yarama tuz bastın lan bu hafta hamsi yaptıracağım evde.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 en son ne zaman hamsi yedigimi bile hatirlamiyorum.
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 beyler bu hikaye gerçek, benim teyzem soğan halkası. burgerking.
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 goldbären said: ahah ibreler arkamdan iş çeviriyosunuz bi öm ile çevirmiyosunuz da soğan halkası sevmiyorum ben, pürelenmiş soğan + nişasta, hakiki kaplamalı soğan halkası değil ki. çin restoranlarında falan oluyo hakiki halkaların kaplanmışı. ama onlar da sizin yediklerinize benzemez. hani soğan halkası diye soğan yemiyosunuz ki aslında, %10-20 soğan o. kızarmış soğan kokulu hamur topu yiyosunuz. hakketen uzmanlık alanınmış ama =)
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 aluriel benim güçlü irademi kıskanıyor.
Öne çıkan mesajlar