SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Yumrukla kırıcan soğanı bide hmmffsssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 goldbarene sorun onun uzmanlık alanı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Seele said: bi tek ben mi slogan haklari diye okudum. ben haala sonradan editleyip düzelttiğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Aluriel said: goldbarene sorun onun uzmanlık alanı direk şişmanlarla dialog kurmayın önce sizi fast food dükkanına çekerler, sonra üzerinize otururlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ahah ibreler arkamdan iş çeviriyosunuz bi öm ile çevirmiyosunuz da soğan halkası sevmiyorum ben, pürelenmiş soğan + nişasta, hakiki kaplamalı soğan halkası değil ki. çin restoranlarında falan oluyo hakiki halkaların kaplanmışı. ama onlar da sizin yediklerinize benzemez. hani soğan halkası diye soğan yemiyosunuz ki aslında, %10-20 soğan o. kızarmış soğan kokulu hamur topu yiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_VCVohKXUc0o/R9-v2OwfggI/AAAAAAAAANA/6QDOIwMe2Cc/s320/bloomingOnion.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Kojiroh said: http://www.aktifmutfak.com/wp-content/uploads/2010/12/hamsi-kusu.jpg + http://1.bp.blogspot.com/-gJQ3NSuuBns/TpcXBsXLwDI/AAAAAAAAAJU/cJQmYT8C3Yc/s1600/MAR+LIMON1.jpg + http://www.oguzhandibek.com/wp-content/uploads/2011/02/kuru-sogan1.jpg Halkanız da size kalsın!!!!!!!!!1111 Canım ne çekiyor hamsi bu aralar ya.Yarama tuz bastın lan bu hafta hamsi yaptıracağım evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 en son ne zaman hamsi yedigimi bile hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 beyler bu hikaye gerçek, benim teyzem soğan halkası. burgerking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 goldbären said: ahah ibreler arkamdan iş çeviriyosunuz bi öm ile çevirmiyosunuz da soğan halkası sevmiyorum ben, pürelenmiş soğan + nişasta, hakiki kaplamalı soğan halkası değil ki. çin restoranlarında falan oluyo hakiki halkaların kaplanmışı. ama onlar da sizin yediklerinize benzemez. hani soğan halkası diye soğan yemiyosunuz ki aslında, %10-20 soğan o. kızarmış soğan kokulu hamur topu yiyosunuz. hakketen uzmanlık alanınmış ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 aluriel benim güçlü irademi kıskanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar