Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50 gr tütün kaç sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Allure- said:

Masticore said:

Şundanda al

SEMİH GELDİĞİNDE DİREK BANA DA GETİRİYORSUN BUNLARDAN BİR TANE.

GELMEME ÇOK VAR DAHA

PROMOSYON VERDİLER AYNISININ SİYAHINDAN PTT İLE YOLLİYİM 1 LİRAYA :D
Mesaj tarihi:
maliyet durumu nedir peki ?

paket tütünler kaçtan başlar ? yanına kağıt veriyorlar mı ? okadar ince sarım sigara işe yarıyormı cidden ? filtremi filtresiz mi ? diye uzar gider
Mesaj tarihi:
orjinal, ictigim en iyi tutundur abartisiz. agizda les bi tat falan da birakmiyo, gayet hafif ama birden cekince carpiyo falan. baya iyi yani

bi 140 dal falan cikar sanirim
Mesaj tarihi:
Phyx said:

orjinal, ictigim en iyi tutundur abartisiz. agizda les bi tat falan da birakmiyo, gayet hafif ama birden cekince carpiyo falan. baya iyi yani

şu tütünü aldıgın yeri adresini yazarmısn
Mesaj tarihi:
biliyorum abi ts larda oldugunu ama daha pahalı diyolar o tarz yerlerde?

ben o pasaj içlerinde el altından satılanlardan bahsediyorm.
abi söylenmişti ya hatta biri almıştı ordan orjinal demişti
Mesaj tarihi:
escape said:

Phyx said:

şu tütünü aldıgın yeri adresini yazarmısn

tam adresini hatirlamiyorum arkadasla gitmistik

kadikoyde simit sarayindan akmara dogru giderken.

adini falan bilmiyoruz. oyuncakci gibi bisi, disarda caminda zippolar falan var.
Mesaj tarihi:
Çicek pasajinin Girisinde var ama sahtemi degilmi dersen bilemem cunku djarum super aldim (birtek indonezyada uretiliyor) tadi animsatiyor ama indonezyadan karton getirttigimden cok daha kotu

ha bide hologramliydi ind. Dan gelen
Mesaj tarihi:
Evet

Bi özet geçip durumu toparlıyım,

Günde 2 paket malbora içen birisiydim.

Golden + OCB + Filtre 9,5 Euro.

4. Gündeyim sanırım paketin daha %40'ı fln bitti.

Günde 15 tane sarıyorum. 2 paktten 1 pakete indirdim. Sebebi hem doyuruyor tütün, gerçekten sigara içtiğini anlıyorsun bir doyum veriyor yani.

2. Ben kısa malborayı 6dkda içiyodum bunun bitim süresi 5,30dk hemen hemen aynı gidiyor.

Tahminen günde 2 paket sigara içen bana bu 10-14 gün arası gidicek.

Yani benim aylık sigara masrafım 25 euro fln olucak.

Profit!
Mesaj tarihi:
siyah captan blackte pipo tütünüyle şöyle güzel ince bir sigara sarınca enfes oluyor yalnız. böyle arada bir tadımlık içilebilir, tek kelimeyle mükemmel.

hele kış falan da geldi kar yağarken gece çıkacaksın terasa, karın yağışını izleyeceksin elinde sigarayla offf sigaraya geri başlayacam valla ya hayat sigarasız çok boş. yada ben çok boşum bilmiyorum ama sigara iyidir.
  • Yeni Oluştur...