tAKA Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Buna bakınca bu evrende yalnız olamayacağımızı daha iyi anlıyorum klik kim bilir kac gezegen daha var... olurda bir gun galaxide kaybolan olursa allah yardımcısı olsun gerci o gunleri gormemiz icinde allah yardımcımız olsun[signature][hline]Diyorsanız ki; çocuk ta yaparım kariyer de, Erkekler size tavır da koyar bariyer de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu hede daha önce konulmuştu ve konuşulmuştu forumlarda. ancak bu hedeyi görüp uzaylı muhabbetine girmiş birisi yoktu sanırsam. ancak daha önce farklı nedenler yüzünden uzayda yaşam var mı ve UFO'lar hakkında muhabbetler çevirmiştik. Onları forumda araştırırsan, aklındaki soru işaretlerinin çoğu gider, ama bu sefer de aklına yeni soru işaretleri takılır. Hatta bir ara o topicleri arayıp, tartışılmış konuları tekrar baştan okumayı düşünüyordum. iyi olur yani mutlaka oku.[signature][hline]Kurallar. Kurallar.. Kurallar... Kurallar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 *!aranmaya başlar*[signature][hline]Diyorsanız ki; çocuk ta yaparım kariyer de, Erkekler size tavır da koyar bariyer de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 adam uzaylı dememiş ki bonec evrende yalnız değiliz demiş ee haklı da çıkmış ikiniz varsınız işte en azından :) seni bulmuş yani saniyesinde ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hmm evet öyleymiş. :) olsun ben şu topiği koyayım yine de ... demişim de koymamışım ehe silmişim. neyse hatamızı affetmek için iki tane koymuş olalım: http://forum.paticik.com/view.php?id=25640 http://forum.paticik.com/view.php?id=43218 [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Eylül 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 *!armut pişer ve takanın ağzına düşer*[signature][hline]Diyorsanız ki; çocuk ta yaparım kariyer de, Erkekler size tavır da koyar bariyer de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 evrende yanlız değiliz 1000 herhalde bu topic :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 La 1 saat baktım ne cıkııcakk Hay senin :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ;)[signature][hline]Diyorsanız ki; çocuk ta yaparım kariyer de, Erkekler size tavır da koyar bariyer de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Diğer topiclerle alakası yok..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 kesin korkutma hedesi ;)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 niye yalnzı olaım sen varsın ben varım arkdaşların var yanındaki otobüs durabna batkım bizm evin,hala birileriv ar otobüs beklyen,çok kalabalıpz hatta yalzlık nedir ya ama ben kendi evernimde yaqlnızm o ayrı...[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya ben bunu 3-5 kere izlmiştim . aptla bişi bu [signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 14 Eylül 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Hmm ilginç valla.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu konuya daha önce hiç böyle yaklaşan olmamıştı =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: zgrw, 14 Eylül 2004 00:24 tarihinde demiş ki: ya ben bunu 3-5 kere izlmiştim . aptla bişi bu Aptal bişey? Nası bi aptallık yakaladın bizede anlatsana, paylaki bizde görelim o aptallık neymiş anlıyalım. Yada senin için Evren ve Yaşam, hayat gibi kavramlar aptallıksa yorum yapmaya bile gerek duymuyorum.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Çok begendim bu olayı. Hoşuma gitti. Ugrasıp yapmıs adamlar helal olsun. [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 14 Eylül 2004 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bir mikro birde macro evren olduğunu ve bu iki evrenin birbirne çok benzediğini göstermek sanırım amaçları bununla ilgili çok felsefe yapılmış zaten zamanında hatta atomlar (en fazla demokritosun açıklaması vardı) ve evrenin sırları bilinmediği antik yunan çağlarında bile.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ben evrende yalnızım sizi bilmiyorum[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bi sivri sinek var burda vızıldıyo bende uyuyamıyorum tabi evrende yalnız olsaydım belki uyuyabilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ben de gecenin 4ünde kalkıp bi sinek öldürdüm rahat bırakmıyodu, acaba bu sinek seni de rahatsız eden sinek miydi eagle?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bizden 120 milyon daha fazla bi zamandır gezegende yaşadıklarından, sivrisineklerin teleport olayını bulmuş olmaları muhtemeldir zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 niye ki biz belki yan odalarda yatıyoduruz? :p hayal gücün zenginmiş norak, fantazi romanı yazsana! :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: EagleEye, 14 Eylül 2004 03:46 tarihinde demiş ki: bi sivri sinek var burda vızıldıyo bende uyuyamıyorum tabi evrende yalnız olsaydım belki uyuyabilirdim adamdan felsefe çıksa çıksa bu çıkardı zaten. felsefeye bak be lol.. bezgin bekir gibi adam [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Eylül 2004 10:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Yok daha çok Dünyanın en yüzeysel adamı gibi konuşmuş :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar