DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 pofff kaciriyorum yine :/ livestream olcak dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 gelebilirim, aksam belli olur, fede bana numaranı pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Gelmem dedim ben, nereden çıkartıyorsunuz geleceğimi? Mitral valv prolapsusu var bende. Koşamam öyle gelip. Hem Pazar günü DM'lik yapacağım, ona hazırlanmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 koşmucaz abi oturcaz livestream olmaz da banttan sonra veririrz numara 505 632 33 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 up http://www.youtube.com/watch?v=kKyrULAfvq8&feature=share Abi gideceğimiz yeri tekrardan gözden geçirelim o zaman. Güzel oldu kalabalık olduk ama orada cumartesi bulamayız yer çünkü kıç kadar bi yer zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ne tarz bi yer istiyosunuz yer konusunda yardimci olabilirim isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Müzik olsun ama kafa silkmesin, sohbet muhabbet edebilelim işte. Bide en kötü bira olsun, bir de tipler korkutucu olmasın noliferız biz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ben gitar hiro oynamaya gidicem. sonrasında da bayram alışverişi derken cumartesiyi bitirmiş olurum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 yarın nerde kaçta olayım? ege geliyosun demi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bu arada bugun de boşum ben bişiler yapmak isteyen fln varsa uyar bana. çıkcam zaten her halükarda kızılaya sanıram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 7de toplantım var benim ama gitmeyeceğim sanırım, biraz rahatsızım yarın için dinleneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 wastyrx said: Müzik olsun ama kafa silkmesin, sohbet muhabbet edebilelim işte. Bide en kötü bira olsun, bir de tipler korkutucu olmasın noliferız biz sdf. suna +1 @senko Ege kesin geliyor raad ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ben doluyum akşam hakan da mekana bi ayar çeksin hadi hakan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Seni biggosa yollamayı düşünüyordum yea :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Dragon kardeşim yardımcı oldu baya finalistleri yazıyorum aralarından seçelim. -Leman -Bigos(Rezerve falan lazım sanırım çok dolu ve küçük çünkü. Bir de erken gitmemiz lazım 2-3 kişi olarak) -Havelka var rasmonla gitmiştik fena değil orası -marco pasha yıda önerdi ama kişisel garezim var oraya istemiyorum orayı. Derseniz gidelim np -Bir de limanlı bahçenin yanında bi yer varmış yeni açılmış orasıda olarmış. Seçin beğenin yarın sabahtan rezerve etmeye çalışayım. Kimseler sallamaz ise seçtiğim yeri beğenmeme lüksünüz yok, fedeye para veririm hepinizi döver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Bigosa 3 oy verildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 büyük ihtimal gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mekana da oy ver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 marco olmasında neresi olursa uyar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Bigosa 4 oy oldu o zaman ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 saat kaçta buluşacaksınız. bahçelide olacam yarın. belki sürpriz yaparım. evet gerçekten çok sürpriz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 8 iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 BİGOS'TA 8'DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 helal lan bigos en sevdiğim ! benim için bi bigos burger yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Tamamdır ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar