Asgard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 çıtır çıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Van da deprem olmuş denilince insani konular dışında benim aklıma hiç kürtler bu meseleler değil daha çok Van gölü geliyordu simgesel olarak. Nasıl kafalar bu yorumları yapıyor ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 milf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 müge anlı denince akla cock chopper gelmezse olmaz http://galeri.uludagsozluk.com/23/angelina-jolie-yi-senay-dudek-ile-aldatmak_24147.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 haah fotonun ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Flameoffear said: Ülke kafalarda ikiye bölünmüş zaten. Aferim akepeye istediğini başardı nihayetinde. Bir ülkenin batısı, doğsundaki doğal afete iyi olmuş diyebiliyorsa daha da birlik beraberlik masalları okumaya gerek yok. "roket adam" said: Müge onu demiş olsa da olmasa da birileri taşlanacaktı, dövülecekti. Şiddetle, fakirlikle yoğrulmuş bir coğrafyada ne yaparsan yap dayağı yersin abicim. Fakirlik bir yerden sonra insanın vicdanını öldürüyor, kendimi kurtarayım yeter moduna giriyorsun. Çin'de ezilen bebeği hatırlıyorsunuz, kimse durup bakmadı çünkü ezip de duran tazminatı ödeyecek. Hatta, bir kez üstünden geçen tekrar geçiyormuş ki yaşıyor olmasın, yaşıyorsa hayatı boyunca tazminat ödeyecek. Birebir aynı şeylere gidiyor o bölge. Paylaşımın, konukseverliğin coğrafyası yavaş yavaş, iyicene "kendimi kurtarmalıyım"a gidiyor farkında değil misiniz_? Şiddete yönelme bu halkın suçu değil, fakirliğin, eğitimsizliğin getirdiği bir şey. Kimse bunu pozitif göstermeye, "ayy müge anlı öle faşik faşik konuşmasaydı" demeye çalışmasın. Bu olacaktı, oldu, oluyor da. Yardım kampanyaları durmasın, millet iyicene nefret etmesin diye TV'lerde yayınlanmayan çok şey var. İşin en kötüsü, devlet de suçluu, bireyler de suçluu, siyasi partiler de suçlu... Kimsenin de elinden bir şey gelmiyor ve gelmeyecek maalesef... Ekleme yapayım: Yahu Van dediğin yerde bizim bedavadan yardım olarak gönderdiğimiz ekmekleri yağmalayan şerefsizler bunu kendi komşularına, kardeşlerine 2.5 liraya, 5 liraya satıyor görmediniz mi? O tentelerin nasıl yağmalandığını izlemediniz mi? Yaşlı başlı insanların kavgasını, ufak köye gidecek yardımların önünün topluca kesilip başka bölgede yağmalandığını görmediniz mi? İlçelerde yüzlerce kiralık daire "BOŞ" ve SAĞLAM bir biçimde beklerken, sokakta yatan on binlerce insanı da mı görmediniz? Komşusunu, kardeşini, hemşerisini düşünmeyen bir topluluğun İstanbul'dan gelmiş süt çocuğu muhabirleri düşündüğünü hiç sanmıyorum. ne yazık ki şunun ikisi de doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 dasaaa said: Suark said: abi geçmiş olsun / başın saolsun. O zaman orada ki insanların ruh hallerinden anlıyor olman lazım. Normal davranışlar beklemek ne kadar doğru ki? oldukça.. aslında son derece doğru. sinirlence silahı çekip birisini öldürmek gibi bişi bu. insan kendisine hakim olabilmeli Bende depremi merkez üssünde yaşamış biri olarak konuşuyorum bir çok yakınımı bende kaybettim(marmarma depremi),insanların psikolojisi ciddi anlamda bozuluyor,normal davranışlar beklemek doğru değil,araç taşlamalar ambulans kovalamalar bizim orada da oldu,geç gelen yardım ekiplerine sövmeyenler tartaklayanlar mı olmadı sanıyorsunuz.Ne kürt nüfusu vardı bizim orada ne de bölücü terör örgütü yandaşları. Mahalleliler kendi kendilerini kurtarma çabası içine girdiler çünkü ekipler yetersiz,adam ölüyor can çekişiyor,adam öldükten sonra ambulans geliyor,hadi bakiyim normal davranış sergile yapabilirsen helal olsun.Uzman ekip diye bir ekip geliyor saçma salak iş yapıyor,enkazın altında ki adamın kurtulma şansı varken ölüyor.Bizim mahalleye yardım falan da ulaşmadı akrabalar geldi de kurtardı neyse ki ağustos ayıydı,2 gece kaldırım da yattım bildiğin beton, alan yok çünkü altına serecek hiç bir şey yok.Gıda dağıttılar bozuk çıktı zehirlendik.Bazı sokaklarda ölü kokusu geliyor bildiğin,yola çıkıyorsun yaralılar yollarda yürüyerek taşınıyor trafik desen gram akmıyor.Komple araç yığını. Müge Anlı şu Van Depremi yorumunu mesela Marmara Depreminde yapsaydı iyi oldu orada ahlaksızlık,dinsizlik yaygınlaşmıştı vs deseydi(hani 7.4 yetmedimi kafasında) emin olun kameramanlara meydan dayağı çekerlerdi.Yok öyle depremde sağlam kafa canından çok sevdiğin annen can çekişecek ambulans gelmeyecek dasaa görürüm senin normal davranış sergilemeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Yarın öbürgün "Müge Anlı Van'a şu kadar bağışta bulundu!" diye haber yaptırır, bi tane de Vanlıyla fotoğraf çektirir iki gün sonra herkes unutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 şunu yazayım valla üzüntüyle söylemek gerekirse ülke bitti arkadaşlar. insanlar salaktı hani onu anladık da, artık sıfırı da tüketmekteyiz. internette yazılanlara bakıyorum da, millet tamamiyle aklını yitirmiş, kuduz köpekten farkı olmayan davranışlar sergiliyor. hani bir yerde Van halkını savunacak bir şey yazarsanız, soyunuzdan girip ananızdan çıkıyorlar, buna rağmen kendilerini "edepli davranış sergiliyor" sanıyorlar felan. istanbul'un doğusunu görmeyen insanlar en kültürlü en bilgili en süper en öyle en böyle kişilermiş gibi tanıtıyorlar. Müge Anlı "Van'lılar şöyle böyledir" diye konuştuğu için Müge Anlı'nın hayran sayfaları dolup taşmış "yaşa varol en büyük Müge bizim Müge" moduna girmişler felan. hayır bu kadar "vatanı önemseyen" insanlara söylesen "al silahı dağa çık terörist avla" diye, hiç biri kılını kıpırdatmaz. ancak uzaktan nefret söylemleri yapıp PKK'yı beslemek işlerine geliyor. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 http://macromeme.com/cat/teletubbies-watch-the-world-burn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 basliga her bakinca bunu tasladilar diye guluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ben de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 özür dilemis ama pek inandirici bulmadim ben http://www.youtube.com/watch?v=274qPPzE4DQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 aquila said: basliga her bakinca bunu tasladilar diye guluyorum lan ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Devlete polise askere faşolar diyip, küfredip taşlayıp, oraya askerliğini yapmaya gelen adama izin gününde dışarıda gezemeyecek kadar rahatsız edip, üzerine biz federasyon istiyoruz, devlet buraya gelmesin diyip, hakkaride gayri resmi mahkemeler ve yapılanma kurup, (şu an hakkari kurtarılmış bölgedir, tanıdıklara göre bıraktık geceyi, gündüz dahi devlet memurları, türkler polis vb şehirde tek başlarına dolaşamıyorlar) devleti reddedip, deprem olunca bu seferde devlet nerde, polis nerde, asker nerede diye ağlamak yüzsüzlüktür. gelen yardımların çoğunu şehir dışında yağmalayıp bdp sempatizanlarına dağıtmak, sonra o malzemeleri kendi hemşerisine 10-20 liradan satmak şerefsizliktir. sadece kızılayın 17 tırı yağmalandı. bir kısmı satılıyor, bir kısmı el konuldu bir kısmı ise PKKnın şehir ve dağ kadrolarına dağıtıldı. tvde açıklama yapılsın sonra, engelleyemiyoruz ne yapalım diye BDP belediye başkanı tarafından. kendi parti teşkilatı yapıyor, ne demek engelleyemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar