Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S. Lig 8. Hafta | Beşiktaş JK - Fenerbahçe | 27 Ekim - 20.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

abi turnikedeki adamlar mal mı? biletin ustune bakmıyo mu adamlar okutmadan once? bence net yalan.

elektronik turnike var, niye baksın adam , alıo sokuyo bileti makinaya , tek tek her bilete bakacak olsalar , o elektronik turnikilerin ne işi var orda.
Mesaj tarihi:
bugün fenerbahçe taraftarı sağduyulu davranarak, büyük olayları engelledi.olay çıkarsınlar da, rakip takım seyircisini bir daha maçlara almamak için bahanemiz olsun diye herşeyi yaptılar.ama kapıyı kırıp içeri girenler, direk tribüne çıkarak engel oldu buna.

kolpadan bir haber yapmışlar hemen 800 eski biletle girmeye çalıştılar turnike bozuldu diye.turnikenin bozulduğu nerde görülmüş, üstüne 800 bileti saydı mı bu adamlar?
Mesaj tarihi:
benjani said:

bugün fenerbahçe taraftarı sağduyulu davranarak, büyük olayları engelledi.olay çıkarsınlar da, rakip takım seyircisini bir daha maçlara almamak için bahanemiz olsun diye herşeyi yaptılar.ama kapıyı kırıp içeri girenler, direk tribüne çıkarak engel oldu buna.

kolpadan bir haber yapmışlar hemen 800 eski biletle girmeye çalıştılar turnike bozuldu diye.turnikenin bozulduğu nerde görülmüş, üstüne 800 bileti saydı mı bu adamlar?

devlet mülküne zarar verip, yasak bölgeye giren fenerbahçelileri kutluyoruz, bir de olay çıkartsalardı.
Mesaj tarihi:
"Genç Fenerbahçeliler" said:

"Fenerbahçe taraftarı stadı bastı", "Fenerbahçe taraftarı kapıları kırdı" ve buna benzer başlıklarla Fenerbahçe taraftarını potansiyel tehlike olarak lanse etmeye çalışan basın mensupları! Fiyapı İnönü Stadı Misafir Takım Tribününe tek bir kapıda yer alan çift turnikeden giriş yapıldığını biliyor musunuz? Beşiktaş JK Yönetim Kurulu tarafından kolluk kuvvetlerine verilen talimatla kapıların açılmadığını ve elinde bileti olan yüzlerce taraftarın kendi başının çaresine bakmak zorunda bırakıldığını biliyor musunuz?
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

benjani said:

devlet mülküne zarar verip, yasak bölgeye giren fenerbahçelileri kutluyoruz, bir de olay çıkartsalardı.

devlet mülküne zarar gelmesin diye, 70tl bilet parası veren adamlar maça mı girmesin?anlayışın bu mu?öyle bir yazmışsın ki, sanki stadı yıktık.
Mesaj tarihi:
benjani said:

devlet mülküne zarar gelmesin diye, 70tl bilet parası veren adamlar maça mı girmesin?anlayışın bu mu?öyle bir yazmışsın ki, sanki stadı yıktık.

peki, bu zihniyete oturup laf anlatmamak lazım ama neyse eğitim şart.

Şayet bilet aldıysan ve bu bilet karşılığında taahhüt edilen hizmeti alamadıysan bu durumdan dolayı oluşan zararın tazmini istersin; bunun sonucunda 70 liranı geri alırsın.Şaet benim için manevi önemi vardı dersen buna ilişkin manevi tazminat davası açar iddianı savunursun.

Devletin malına zarar v e r m e z s i n. En azından insan vasfına sahip olanların izleyeceği yol budur.
Mesaj tarihi:
benjani said:

"Genç Fenerbahçeliler" said:

"Fenerbahçe taraftarı stadı bastı", "Fenerbahçe taraftarı kapıları kırdı" ve buna benzer başlıklarla Fenerbahçe taraftarını potansiyel tehlike olarak lanse etmeye çalışan basın mensupları! Fiyapı İnönü Stadı Misafir Takım Tribününe tek bir kapıda yer alan çift turnikeden giriş yapıldığını biliyor musunuz? Beşiktaş JK Yönetim Kurulu tarafından kolluk kuvvetlerine verilen talimatla kapıların açılmadığını ve elinde bileti olan yüzlerce taraftarın kendi başının çaresine bakmak zorunda bırakıldığını biliyor musunuz?

BJK yönetim kurulunda teyzemin oğlu var o söyledi kolluk kuvvetlerine acmayin diye valla bak.. bende amcamin kızından duydm.. baskanin eşi oda
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

benjani said:

peki, bu zihniyete oturup laf anlatmamak lazım ama neyse eğitim şart.

Şayet bilet aldıysan ve bu bilet karşılığında taahhüt edilen hizmeti alamadıysan bu durumdan dolayı oluşan zararın tazmini istersin; bunun sonucunda 70 liranı geri alırsın.Şaet benim için manevi önemi vardı dersen buna ilişkin manevi tazminat davası açar iddianı savunursun.

Devletin malına zarar v e r m e z s i n. En azından insan vasfına sahip olanların izleyeceği yol budur.

devletin hangi mülküne zarar geldi?kapının kilidi kırıldı bir, onu mu diyorsun?
Mesaj tarihi:
gerek kapı gerek içerideki camekan bölüm tahrip edildi; bununla birlikte sadece gerekli izin belgesine sahip kişilerin girmesine izin verilen saha içine girildi. Seç beğen al hepsi gerek TCK gerekse TFF yönetmeliklerine aykırı hareketler.
Mesaj tarihi:

boş konuşma dolu 21 sayfa. 2 tane patlattık, zaman olsa 3te olurdu, hala bıdı bıdı yok stat yok tff, 88'deki füzeden haber verin :)

Bir de;

tinu said:

800 kadar Fenerbahçe taraftarı, ellerindeki başka maçlara ait biletleri]turnikeden okutup kaçak şekilde içeri girmeye çalışmış ve turnikelerin kilitlenmesine neden olmuştu. Maça kaçak girmeye çalışan bu taraftarlar, elinde gerçek bilet olan Fenerbahçelilerin de hakkını gasp etmişti adeta...

yuh lan, birde bu hırsız sahtekarla ne güzel stat bastık diye övünüyor gerzekler.

Quaresma alana kadar stada adam gibi turnike alın, 2 bilet gösterince bozulan turnike mi olur ya : ))))
Mesaj tarihi:
Tebrik ederim bir insanın hayatta sahip olabileceği en değerli yeteneklerden biri uyum sağmala yeteneğidir. Daha bank Asyaya düşmeden anadolu takımı zihniyetini bu kadar içten benimseyip inönüde berabere kaldığı için sevinen anadolu takımı moduna girmen, önümüzdeki sene bank asyaya adaptasyon açısından kolaylık sağlayacaktır.
Mesaj tarihi:
ya evet, kendi saha ve seyircisi önünde 88. dakikada 2. golü yiyip 3. golü yemekten son anda karşı takımın futbolcusunun öküzlüğü ile kurtulan muhteşem bir Beşiktaş ve anadolu fiti fitisine alışmış bıdı bıdı bir Fenerbahçe :). Ağlama artık ağlama, hakem de yokki şöyle penaltı vermemiş olsun, seyirciye sarmışsın boş beleş :). Deplasmanda beraberlik kötü değildir dostum, daha bunu kavrayamamışsın. Şükrü Saraçoğlu'na bekleriz :). Beraberlik alırsanız anadoluyu düşünürsün bol bol :)
Mesaj tarihi:
yalnız yine alex attı ya,
bıraksa futboluda kurtulsak lan

88 dk da serbest vuruş sırasında bu ne lan baraj nerde diye bağırıyordu benim etrafımdakiler, yan da teknik direktör olarak duran arkadaş neden müdahale etmedi olaya ki,
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
kör dövüşü gibiydi maç. pozisyon olunca göz hoş geldi.
gerisi fazla uç olmuş, ama bu kısmına katılıyorum. taktiksel açıdan falan çok vasat bi maçtı gidişat içindeki hamlelere bakınca. lig standardında gayet normal aslında. ama izlemesi baya zevkliydi hızlı ve bol pozisyonlu olduğu için.
fırat aydınus gerçekten çok temiz maç yönetti, tartışılacak pozisyon da pek olmadı doğrusu ama yine de sürekli hakim gözüktü oyuna.
o turnike olayı net yalandır da, doğruysa inönü'de bi sonraki derbide beşiktaş tarafındaki turnikeler fena trollenir 150 kişi falan izler maçı.
Mesaj tarihi:
tinu said:

yan da teknik direktör olarak duran arkadaş neden müdahale etmedi olaya ki,

o herif hiç bir işe yaramıyor zaten
nerden bulmuşuz anasını satayım
Mesaj tarihi:
mourinho var ya hapiste o çıkacak diye bekliyoruz işte,

valla anlamıyorum, bu tayfur iyidir efendi adamdır tamam ama bu adam daha geçen sene yardımcıydı ya, yani adam sanki mourinho , çıkacak dünyamız değişecek, onu bekliycez diye bu carvalhal a kaldık, yani getir adam gibi bir teknik direktör tayfur çıkınca yine yardımcı olarak kalsın.
  • Yeni Oluştur...