saturn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Ulusal Geçiş Konseyi (UGK) Başkanı Mustafa Abdülcelil yeni yönetim şeklini şeriat olarak ilan etti. http://www.kenthaber.com/Haber/Genel/Normal/libya-seriat-ilan-etti/e65cb611-249f-4740-8d52-f899bab63988 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1YEYuLnUZYo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hani demokrasiydi çağdaş vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 NATOnun götürdüğü demokrasiden bu kadar olur. Amerika götürseydi ohh mis gibi buram buram demokrasi kokçaktı her yer So long for the arap baharı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 pseudo şeriat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Devrim bumu yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 200 sene sonra tarih kitapları cok ilginc ele alcam bu dönemi eminim,ortacag da din adına klise neler yaptıysa emperyal gucler de demokrasi ayagına aynılarını yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Kaddafi iyi adamdı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 çok önce resmiyet kazanmıştı zaten. oraların toplumlar değişik zaten. avrupa, abd bile anladı, bakanları vs açıkladı biz hala şeriat tartışıyoruz coğrafya tanımaksızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bu habere başka kaynaktan ulaşabilen var mi? Ben başka yerlerde göremedim de paylaşırsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 biz ılımlı pakparti bekliyorduk şeriatı beklememiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 xieon said: Bu habere başka kaynaktan ulaşabilen var mi? Ben başka yerlerde göremedim de paylaşırsanız sevinirim http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2011/10/111024_libya_sharia.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 libya ilan etmedi. ettirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 amaç ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 tayyip pilot ülke olarak libyayı seçmiş. başarılı olursa 2023'te biz de bu sisteme geçecekmişiz. http://www.bbc.co.uk/english/news/2011/10/313131_tayyip_declared_seriat_demo_v1.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 özgürlük için savaşıp şeriat. islam fuck yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 DoruK said: tayyip pilot ülke olarak libyayı seçmiş. başarılı olursa 2023'te biz de bu sisteme geçecekmişiz. http://www.bbc.co.uk/english/news/2011/10/313131_tayyip_declared_seriat_demo_v1.shtml abi öyle bi link yok diyo, bizi yedin mi yoksa kaldırttılar mı acaba gerci tayyip falan yazıyo linkte sffdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Amac Suudi Arabistan modeliyle ulke petrolunu hupletmek. Simdi cogu kazanilan ihale, Kaddafi fesat karistirdi iddiasiyla yeniden yapilacak. Bakalim Turkiye hibe ettigi 380mil $ in karsiligini alabilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Demokrasi,çağdaşlık ve sosyalizm geliceğini kimse düşünmedi ; ama sonucu ne olursa olsun milyonlarca insan kolektif hareket etmeyi , bir siyasi ideal için mücadele edebilmeyi tecrübe etti.Yeni gelicek düzen eskisinden kötü bile olsa bu devrim provası o toplum için önemli bir kazanımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hedehodohop said: Demokrasi,çağdaşlık ve sosyalizm geliceğini kimse düşünmedi ; ama sonucu ne olursa olsun milyonlarca insan kolektif hareket etmeyi , bir siyasi ideal için mücadele edebilmeyi tecrübe etti.Yeni gelicek düzen eskisinden kötü bile olsa bu devrim provası o toplum için önemli bir kazanımdı. abi acıkcası ben böyle düşünmüyorum,yani cok kucuk bir grup libyanın nufusuna oranla kaddafinin gitmesini isteyen,natoyu destekleyen,natonun duzenli askeri harekatları (gerek havadan gerek karadan) olmasa zordu bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Milyonlarca derken terazinin kefesini biraz kaçırdım ama Trablusta,Bingazide ve başka büyük illerde binlerce insan sokaklarda yürüdü.Cumhuriyet mitinglerinin hükümeti devirmek için ülkenin her yerinde yapıldığını ve bu insanların silahlı mücadeleye girdiğini düşün.Libyadaki ortamı biraz daha anlıyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 tabiki haklısın ama benim olayı okumam şöyle ; libya bir aşiretler toplulugu ve en büyük payı bu pastadan kaddafinin aşireti alıyordu,nato diger aşiretlere "hadi şu adamı devirelim hem sizin işinize gelir başa siz geçersiniz,ee bizim önümüze de 3-5 bir şey atarsınız ucuz petrol satıp,sen benim sırtımı kaşı ben senin sırtını kaşıyım." demesi,ve medyanın da bunu libya halkının özgürlük mücadelesi olarak göstermesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Durumun özeti ne tamamen ''dış güçlerden'' ibaret ne de sadece özgürlük savaşıyla açıklanabilir.İki durumun karışımı bir konjonktür aslında.Libya halk tabanında radikal tepkilerin gelebiliceği maddi şartlar oluştuktan sonra koalisyon güçleri de bunu derinleştirdi ve kendi lehine kullandı diyelim ; ama NATO diye bir örgütlenme hiç varolmasaydı da libyada baskı ve şiddet olduğu sürece insanlar elbet bir gün ayaklanıcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar