senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 beyler bayanlar 3 ayligina ankaraya gidiyorum is icabi :) daha istanbulun tadini cikaramadan ankaraya gidiyorum sfd, ankaradakilerin internet altyapisi bana emanet artik :) ne sorcam, bu sancak mahallesine kolayca gidilebilecek bi otel fln soyleyebilirmisiniz bana, baktim haritadan da cok ters yerde burasi sanirsam, burdan merkeze fln ne kadar zamanda gidilir ki? bide atasehirden 9 gibi fln ciksam kac gibi ankarada olurum? abi bide niye herkes ankara icin kotu konusuyor yaf, cok sikici abi fln diyorlar hep. paso avm var baska bisi yok diyorlar, hakketen boyle bi yer mi ankara? milletin abartmasi mi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bokum gibi, gg nore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 oksijen tüpü al ankarada deniz yok boguluyosun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 evi,nde otur 1 hafta kaldım can çekiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 olm yapmayin lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 oha abi sen daha yeni girmedin mi işe, hemen ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 1 hafta gecti ustunden iste hemen ankara oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 BoneC ile avm gezin sıkılmazsınız oyunları falan konuşursunuz buluşup böyle bi ankara kime sıkıcı gelebilirki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 dimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kermit said: BoneC ile avm gezin sıkılmazsınız oyunları falan konuşursunuz buluşup böyle bi ankara kime sıkıcı gelebilirki ? AMA YAĞMURLU HAVADA GİTMEYİN. ZİRA PIT PIT PIT ÇIT ÇIT ÇIT PATA PATA PATA DİYE YAĞMUR DAMLALARI DÜŞERSE BONEQ KORKABİLİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 intahari fln da dusunurmuyuz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 evet gürültü var, insan gürültüsü bu gürültü kesiliyor. az sonra tekrar başlıyor biraz daha şiddetli. ama gene dikkat etmiyceklerin duyamayacağı birşey. kesiliyor tekrar. "oh be" derken bir anda tekrar başlıyor, gittikçe artıyor "pıtı pıtı pıtı" "tıpı tıpı tıpı" "tırı tırı tırı" gibi birses. annem "aa evet bir gürültü var" derken çok şiddetleniyor, kulakları sağır edermiş gibi bir ses. Benim tabii aklıma "the day after tomorrow" filmi ve "cin çağırdım" topicleri geliyor. O sırada ölümü ensemde hissettim. (bkz: ayşeciğin alpellaya doyduğu an) ruhum sanki bedenimden çıkıyormuş gibi oldum. hayatım film şeridi gibi geçmedi gözümün önünden belki ama, aklıma bir sürü düşünce ve olay geldi. "şimdi bomba patladıysa bina yıkılıyorsa ne olcak" "ya sel olduysa filmdeki gibi boğulcaksak?" felan gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 felan gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ankarada kısacası kafana uygun bi çevre edin onlar zaman geçir gezebilecek görebilecek pek bi yer yok var ama kapalı mekan yada müze, yada atatürk orman çiftliği bu havadada gezilmez zaten. çevre edindikten sonra o insanlarla gidersin almede yaparsın içersinde sıçarsında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 neyse çok korktum orda, kötü oldum. "bilinmeyenden korkulur" lafı yine haklı çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… küheylan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 benim çok iyi arkadaşlarım var tanıştırabilirim istersen. tunca koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 tuncayla ağaca tırmanırsın elfcilik oynarsın o anne elf olur sen baba elf sonrası malüm işte memelerinizi falan açar kontrol edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ya normali odur zaten de millet oyle bir konusuyor ki sanki ankarada hicbisi yok sadece avm var gibi bahsediyorlar. illa bi mekanlari cartlari curtlari vardir zaten koca baskent... bide beyler anadolu yakasindan ne kadar suruyor ankara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 senko said: millet oyle bir konusuyor ki sanki ankarada hicbisi yok sadece avm var gibi bahsediyorlar. abi bir bakıma böyle ama ya, üzgünüm ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 e arjantin tunali fln diyorlar, yok mu oralarda da hicbisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… benjani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ankara güzeldir, eğlenmesin bilene tabi.bi de parası olana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Oran, yıldız, panora dolmuşları gider sanırım sancak mahallesi tarafına. Turan Güneşten geçer en azından çok yürümezsin gibi ama otel öneremeyeceğim pek bilmiyorum o tarafları. Dolmuş trafik yoksa tahmini 25 dakikada kızılaya gelir gibi ama o taraftan dolmuş da kullanmadım yani tahmin yürütüyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 istanbuldan pahali olamaz heralde? para var coksukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 felan gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ankarada kısacası kafana uygun bi çevre edin onlar zaman geçir gezebilecek görebilecek pek bi yer yok var ama kapalı mekan yada müze, yada atatürk orman çiftliği bu havadada gezilmez zaten. çevre edindikten sonra o insanlarla gidersin almede yaparsın içersinde sıçarsında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 neyse çok korktum orda, kötü oldum. "bilinmeyenden korkulur" lafı yine haklı çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 benim çok iyi arkadaşlarım var tanıştırabilirim istersen. tunca koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 tuncayla ağaca tırmanırsın elfcilik oynarsın o anne elf olur sen baba elf sonrası malüm işte memelerinizi falan açar kontrol edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ya normali odur zaten de millet oyle bir konusuyor ki sanki ankarada hicbisi yok sadece avm var gibi bahsediyorlar. illa bi mekanlari cartlari curtlari vardir zaten koca baskent... bide beyler anadolu yakasindan ne kadar suruyor ankara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 senko said: millet oyle bir konusuyor ki sanki ankarada hicbisi yok sadece avm var gibi bahsediyorlar. abi bir bakıma böyle ama ya, üzgünüm ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 e arjantin tunali fln diyorlar, yok mu oralarda da hicbisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ankara güzeldir, eğlenmesin bilene tabi.bi de parası olana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Oran, yıldız, panora dolmuşları gider sanırım sancak mahallesi tarafına. Turan Güneşten geçer en azından çok yürümezsin gibi ama otel öneremeyeceğim pek bilmiyorum o tarafları. Dolmuş trafik yoksa tahmini 25 dakikada kızılaya gelir gibi ama o taraftan dolmuş da kullanmadım yani tahmin yürütüyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 istanbuldan pahali olamaz heralde? para var coksukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar