Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patlayan Pet Şişe Parmak Kopardı

SwZ

Öne çıkan mesajlar

Melek Efe, Korkuteli İlçesi’nin bir köyünden pet şişe içinde getirttiği üzüm suyundan biraz içildiğini, daha sonra şişeyi buzdolabına koyduğunu söyledi. Yaklaşık bir hafta dolapta kalan şişeyi, iki gün süreyle de balkonda beklettiğini kaydeden Efe, “O gün atılacak çöpleri torbada topluyordum. Balkonda bekleyen şişeyi de atmak için elime aldım. O sırada şiddetli bir patlama oldu ve baş parmağımın bileğime doğru düştüğünü gördüm. Komşularım yardıma geldiklerinde evde tüp patladı sanmışlar” dedi.
Melek Efe, kdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde hemen ameliyata alındı. Kopan parmak, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nda Uzman Doktor Haluk Özcanlı tarafından üç saat süren operasyonla yerine dikildi. Özcanlı, Melek Efe’nin hastaneye geldiğinde parmağında hayatiyet kalmadığının belirlendiğini kaydetti. Operasyonla sinir ve damarların onarıldığını belirten Özcanlı, Melek Efe’nin parmağının yaklaşık 6 ay sonra eski işlevini kazanacağını, ancak eskisine oranla biraz hissiz olacağını ifade etti.[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehehehehe =)

Bu Volfi nin mesaja tabi, elinde patlayan kişiye üzüldüm ya, şanssızlık + dikkatsizlik :([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

olayla alakası yok ama geçen gün bira şişesini düşürdüm patladı biranın yerdeki hal, süperdi bembeyaz...:-P
anlatma ihtiyacı hissettim nedense:-)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bi olay var
buzluğa atıosun
orada patlıo
dışarıda patlamasının nedeniyi söylemişsin de o zaman niye buzlukta patlayabiliyor
bence bi bilgi eksikliği var, çelişiyor
genel patlama prensibi olarak holy nin dediği olabilir mesela ki o da senin dediğinden farklı

bilen biri aydınlatsın cidden merak ettim hehe.[signature][hline][b]MetaLLordS member[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Buzlukta ancak su odlu siseler patlar...bunun nedeni ise suyun en küçük hacminin 4C de olmasıdır...yani 4 ten sıfıra giderken de genleşir! eğer sen bir şişeyi doldurup ( az boşluk lacak şekilde ) atarsan buzluğa su buz olurken genleşir içerde basınc artar şişenin kaldıramayacağı yere gelincede patlar...hatta o basınçla ordaki boşluktaki havanında önemsenmiyecek kadar küçük bir kısmı suya dönüşebilir...ama büüyk ihtimalle bu olmadan patlar :)
dışarı cıkardıktan sonra patlaması ile şişenin tamamen bakterilerin işi gibi gözüküyor...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...