SwZ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Melek Efe, Korkuteli İlçesi’nin bir köyünden pet şişe içinde getirttiği üzüm suyundan biraz içildiğini, daha sonra şişeyi buzdolabına koyduğunu söyledi. Yaklaşık bir hafta dolapta kalan şişeyi, iki gün süreyle de balkonda beklettiğini kaydeden Efe, “O gün atılacak çöpleri torbada topluyordum. Balkonda bekleyen şişeyi de atmak için elime aldım. O sırada şiddetli bir patlama oldu ve baş parmağımın bileğime doğru düştüğünü gördüm. Komşularım yardıma geldiklerinde evde tüp patladı sanmışlar” dedi. Melek Efe, kdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde hemen ameliyata alındı. Kopan parmak, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nda Uzman Doktor Haluk Özcanlı tarafından üç saat süren operasyonla yerine dikildi. Özcanlı, Melek Efe’nin hastaneye geldiğinde parmağında hayatiyet kalmadığının belirlendiğini kaydetti. Operasyonla sinir ve damarların onarıldığını belirten Özcanlı, Melek Efe’nin parmağının yaklaşık 6 ay sonra eski işlevini kazanacağını, ancak eskisine oranla biraz hissiz olacağını ifade etti.[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bigün hepimiz ölücez biliorum ama sarapin elinden olmaisn lol[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ondan iyi bomba yapılır :P normalde onun buzlukta kendiliğinden patlaması gerekmez mi ?[signature][hline][b]MetaLLordS member[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bunun sebebi içindeki bakteriler alkolleştirirken üzüm suyunu sağlam bi karbondioksit yayıyorlar ve karbondioksit sıkıştırmaya uygun bişi çok basınç yapabilir içinde aa üzüm suyundan bomba:P[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Ben zamaninda demistim ki: hasktr chemical geldi[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 chemice tapıyoruz. bide pet şişeleri sıkıp kapaklarını açmak basınçlı bi şekilde süfer oluyor ya =) [signature][hline]tuana... [Bu mesaj blackchaos tarafından 05 Ekim 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ehehehehehe =) Bu Volfi nin mesaja tabi, elinde patlayan kişiye üzüldüm ya, şanssızlık + dikkatsizlik :([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 patlama nedenini sormadım neden buzlukta patlamayıp sonra patladığını sordum[signature][hline][b]MetaLLordS member[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 buzlukta bakteriler oluşmuşturda alkollenmez buzdolabında 2 günde bakteriler debişmiş ılık sıcaklıkta tabii[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 çünkü sadece su sıvı halden katı hale geçerken hacmi genişler. Şarap değil yani =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Chemical'in bilgisi takdire sayan gerçekten lol.. bikaç güne chemic yapimi uzum bombasi gorecez heralde..[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 olayla alakası yok ama geçen gün bira şişesini düşürdüm patladı biranın yerdeki hal, süperdi bembeyaz...:-P anlatma ihtiyacı hissettim nedense:-)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 o çok farklı olay tabii yannız içeceklerdeki çalkalayınca köpüren şey asit diildi sanırım içindeki karbondioksitti galba bunu bilmiyorum bak işte:) ama asiti çalkalayınca köpürme hışş etme diye bi özelli yok[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 şöyle bi olay var buzluğa atıosun orada patlıo dışarıda patlamasının nedeniyi söylemişsin de o zaman niye buzlukta patlayabiliyor bence bi bilgi eksikliği var, çelişiyor genel patlama prensibi olarak holy nin dediği olabilir mesela ki o da senin dediğinden farklı bilen biri aydınlatsın cidden merak ettim hehe.[signature][hline][b]MetaLLordS member[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: SwZ, 05 Ekim 2004 15:12 tarihinde demiş ki: Melek Efe, Korkuteli İlçesinin bir köyünden pet şişe içinde getirttiği üzüm suyundan biraz içildiğini.... Bi dakka ya PET ŞİŞE ne alaka parmak kesmesi falan?[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Kal geldi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 (oha!)falan oldum..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Buzlukta ancak su odlu siseler patlar...bunun nedeni ise suyun en küçük hacminin 4C de olmasıdır...yani 4 ten sıfıra giderken de genleşir! eğer sen bir şişeyi doldurup ( az boşluk lacak şekilde ) atarsan buzluğa su buz olurken genleşir içerde basınc artar şişenin kaldıramayacağı yere gelincede patlar...hatta o basınçla ordaki boşluktaki havanında önemsenmiyecek kadar küçük bir kısmı suya dönüşebilir...ama büüyk ihtimalle bu olmadan patlar :) dışarı cıkardıktan sonra patlaması ile şişenin tamamen bakterilerin işi gibi gözüküyor...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ii de kardeşim hiç akıl nizan yokmu? ne diye şişeyi buzluğa koyuyo? Normal alta koysa hiç bişi olmaz yanee.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 oehh allah korusun =) uzum suyu fln bulundurmam artık evde gerci zaten olmazda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ne üzüm suyu yaaa üzümün tanesini bile sokmam ewe...[signature][hline] [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 05 Ekim 2004 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 :([signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 20) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Kopuk parmağın kolun her türlüsünü gördükte, pet şişe tarafından koparılan enteresan![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Burası Türkiyeee..(Ne alaka?) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Üzümümüz bile agresif![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar