Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 Şubat kutlu olsun...


Prawler

Öne çıkan mesajlar

Esas olarak bir kız arkadaşın olmaması saplık filan değildir öncelikle bunda anlaşalım. Hayatınızın bütün evrelerinde illada birisi ile birlikte olmanız gerekmez. Zaten bir kadın ile bir erkeğin cidden çok uzun süre iyi anlaşması bayaa zordu. Geçende bir arkadaşımla (hatun kişi) konuşuyordum. Erkek arkadaşından ayrılmak üzereydi ve bana niye hep böyle niye anlaşamadıkki türevinde şeyler soruyordu. Verdiğim cevap şuydu; "Güzelim senelerdir seninle çok iyi arkadaş değilmiyiz, sence neden? Çünkü seninle allahın her günü görüşmüyoruz aynı evdede ancak ayda yılda bir kalıyoruz. Sen onunla allahın her günü birlikteydin ve tükettiniz işte. Onun herşeyi sana senin herşeyinde ona batmaya başladı."

Birisi ile birlikte olmak herşey demek değildir. Geçici olarak sizi iyi hissettirebilir ama o sadece birlikte olmak için olduğunuz birisiyse, ki daha da kötüsü bunu farkında bile değilseniz o zaman size çok daha fazla acı olarak geri dönecektir.

Ben kimse ile birlikte değilim ve bundan da en ufak rahatsız değilim. İleride kafa yapıma uygun, çok iyi anlaştığım birisini bulursam onunla birlikte yaşayabilirim kimbilir ama o güne kadar hadi biriyle oluyimde kiminle olursam oluyim diye bir ruh hali içine girmeyede hiç niyetim yok.

Hep söylediğim gibi aşk geçicidir ama dostluk kalıcı. Aşk gözünüzü kör etmeden önce o sadece arkadaşım olsa idi onunla birlikte yaşayabilirmiydim diye bir düşünmeye çalışın, biliyorum çok zor ama buna çalışın. Şayet cevabınız evet ise daha ne bekliyorsun yallahhhhh :-))). Ancak cevabınız hayır ise lütfen siz kendi yolunuza gidin o kendi yoluna. Bu çok daha kolay ve acısız bir yol ki eninde sonunda varacağınız yol.[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla geçen sevgililer gününde eski kız arkadaşımla acaba devam ettirebilirmiyiz diye buluşmuştuk, elime geçenler

1-) Bütün fabrikaya giyinimimle maymun oluş
2-) 100 milyonluk hediye faturası
3-) 100 milyonluk yemek faturası
4-) Gereksiz yere acıyı uzatma[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...