xxbar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ve patladım:)Patlattım diyen sıkıyordur zaten,nasıl patlatayım pvp fit bs'i frigimle:)ama baya baya zorladım,droneları başımı yedi tam warplanırken bommm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bunun için böle bi topik açmıştım ben http://forum.paticik.com/read.php?53,5590588 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hani sen beni patlatıcaktın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 daredevilini hazır et akşam bi podlayım seni.Ben dramiel alcam sen daredevil kap akşam.dual web'in filan var anty dram ama genede bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Daredevil havada karada alır tuttumu dramiel'i... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 paalı olm o başka bişile geleyim o zaman =) rifterla falan gelsem olur mu. ciddi ciddi yapcaksak Bar'a gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Tek kaçacağım frig daredevil,90 milyon eder mi tartışılır tabi.Gördüğümde uzuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ya olm param yok benim, cruor yapasım vardı değişikliğine de ne pahalıymış ya :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 benim dramielimi sana satayım rigleri ile 75'e veririm kanka:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 daredevilde dual web olmaz :( eger ekstra bir durum dahilinde baska pointciler varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bellicosela gelsem olar mı =) (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 gerçi wolfta olur ya, raat dramlar wolfla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 loki vs tengu yapalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Adam daredevil için pahalı param yok dedi sen t3 diyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 esprik yaptım daha lokiye binmişliğim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Suark said: hani sen beni patlatıcaktın :/ Fanteziye gel. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 xxbar said: esprik yaptım daha lokiye binmişliğim yok :) loki tırt ya, sevmiom. ferox vs cyclone yapalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Suark said: xxbar said: esprik yaptım daha lokiye binmişliğim yok :) loki tırt ya, sevmiom. ferox vs cyclone yapalım mı Lokiyi sevmen için bir sebep; Loki 20 KM orbit MWD açık,yaklaşamaz yanına 400 Cap boosterlarla bile stable ;) Overload'lu 2078 m/s yapıyor kendileri.Fiyat olarakta hemen hemen t2 fit diyebiliriz.570-600m civarı tutar. T3 lerin recon özelliklerini kullanınca çok iyi oluyorlar.Diğer T3 ler recon bonusu olarak daha dandik geliyor bana. RF mermilerle 626 DPS 1.5 + 18 Km range. Loki ftw ! Bu arada Cyclone vs Ferox'a bende varım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 oo güzel fit, ferox kullanmak istiom ben ya ama ac yapcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 İkiside hoş gemi,ama benim favorim cyclone ;) Tank olarak hemen hemen aynılar.Ama cyclone DPS'te eziyor,hemde çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ferox daha şekil :) kaslı abi bi kere, biz tier 1 bc roam yapsak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben o lokiyi kaybedersem akşamına büyük rakı açarım,resmine bakar ağlarım,liseliler gibi davranırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 onlar zenginler ya :/ ya olm oyuna girin de benim satılık abso ve niddy var onları alın incursion yapcam die altı corpa soktum, hyperion aldım fitledim bi türlü gelmio group :/. neymiş shiny gemiyle gelcekmişim ulen onu alabilio olsam ne işi var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Suark said: ferox daha şekil :) kaslı abi bi kere, biz tier 1 bc roam yapsak ya. Valla şekil olarakta cyclone favorim ^^ Şöyle T3 bonuslu aktif cyclone/Ferox fleeti güzel olur. xxbar said: ben o lokiyi kaybedersem akşamına büyük rakı açarım,resmine bakar ağlarım,liseliler gibi davranırım. Yok yahu açmıyorsun,bende salak bi şekilde 1.6b lik machariel kaybettim,yenisini yapmak için daha fazla farma bağlattırıyor sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9RamkeHYm0zZUv-yHnzo4IywfN5lrAJlvRLzfbB0QqGR3Uduz şekil aga bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar