Phyx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ilk suarktan geldi onla kaydoldum. buyuk ihtimal satin alirim oyunu suark oyunda ekleyip sana bi iki soru sorabilirsem falan super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 adım tuncan, tabi ki sorabilirsin, online yakalayamazsan mail at direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Tuncan diye isim mi olur lan ? Yolda gorsem doverim. Oyunu bi ogreneyim kircam agzini burnunu. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 :) soyadım yaa, ama millet tankın die okuo. ilk zamanlarımdı oyunda, iac ye katılmıştım böle bi 200 kişi vardı fleetde, nese gate de takılıoduk, oda arkadasım olm bunlar oyuncumu hakkaten demişti "everybody say tuncan" dedim kimisi reddetti tabi ama bütün filoya nerdese sölettim :p tankın takın tankın tankın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 akşam dlye bırakayım yarın işten dönünce bi denerim bi kaç gün sararsa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bi kaç güne pek sarmayabilir say fay delisi deilsen uzay gemisin neyin uççam ben heey vuruyom sagı solu dıe ilk 2-3 ayı atlatırsan da bi daha da bırakamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 zaten sadece akşamları 1 2 saat ayırabilcem bide o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 skill training için oyun başında olman gerekmemesi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 triali indiriyorum sararsa alacam bende. freelancer diye bir oyun vardı vaktiyle ; hasta olduydum. x3 denedim baymıştı o. ikisinin ortası ise güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 X3 de atmosfer yok Freelancer da içerik yönünden zayıf kaldı. Bir kaç mod ile çok sağlam işler yapılmış internette mod server ları var da oyuncu sayısı az olduğu için belli bir süre sonra sıkıntı oluyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 aldım oyunuda sağlam bir başlangıç rehberi lazım karışık geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Oyunun kendi tutorial kismi ilk asama icin oldukca iyi tasarlanmis belkide en iyi tutolardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ingilizce sorun olmaz diyorsan isk 3.0 indir. iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bakıyorum sağolun :) ilk drakeyi unlockla dediler ona uğraşıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar