Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu nasıl insanlık ya?!

cerebralis

Öne çıkan mesajlar

Bu adamın senelerdir elektrik faturasını bizim ödediğimizi düşünürsek sinir bozucu bir durum.

Doğu ve güneydoğu illerinden tahsil edilen vergiler, tüm ülkenin toplam vergi gelirlerinin yüzde 3'ü kadar.

Sen hiç vergi verme başın sıkışınca devletin nerde, e sen nerdeydin bugune kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

Biri de şöyle yazmış geçen.

Deprem bölgesinde ki belediye başkanları çağrıda bulunuyor; - İş makinelerini buraya gönderin ! Cevap: - İş makinelerini yaktınız ! - Doktorları buraya gönderin ! Doktorları öldürdünüz! - Polis gelsin! Polisi taşladınız. - Mehmetçik bize yardım etsin! Mehmetçiği ŞEHİT ettiniz, edenlere yardım ettiniz. - Para gönderin! Gönderdiğimiz paralari belediyeleriniz pkk ya verdi! Ama Polisimiz, Askerimiz "İnsan", "Müslüman" ve "Merhametlidir". HAİN DEĞİLLER. Bekleyin ! Geliyorlar !!!
Sosyal ağlarda paylaş

kami said:

Bu adamın senelerdir elektrik faturasını bizim ödediğimizi düşünürsek sinir bozucu bir durum.

Doğu ve güneydoğu illerinden tahsil edilen vergiler, tüm ülkenin toplam vergi gelirlerinin yüzde 3'ü kadar.

Sen hiç vergi verme başın sıkışınca devletin nerde, e sen nerdeydin bugune kadar...

şunu de ama daha olayın üzerinde 12 saat geçmeden deme bari.
Sosyal ağlarda paylaş

kami said:

teğallam, nefretin vergi olarak dışa vurumu heralde...

http://finanshaber.mynet.com/detay/ekonomi/devlet-bordroludan-geciniyor/6601

http://www.superpoligon.com/haber/10354
Sosyal ağlarda paylaş

kami said:

oha ya oha allah bildiği gibi yapsın seni ya , yuh lan yuuuh
elektriğinde batsın sende bat
Sosyal ağlarda paylaş

Of bu nasıl bir cahillik ya. Orda sevdikleri taş altında kalmış adamın ne olduğunu kim olduğunu ne biliyorsun.

Bir terör örgütü ve bir grup cahil politikacı kendi özerk devletlerini kurmak için bu ülkede kürt türk çatışması çıkararak bunun üzerinden doğuyu batıdan bölmek istiyor insanlar da buna alet oluyor. doğudaki herkese potansiyel terörist muamelesi yapmaya ve bölücülerle işbirliği içersinde olmaya devam edin sözde vatanseverler.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

kami said:

Mesajımdan nefret söylemi gördüysen en yakın ruh hastalıkları hastanesine uğramanı tavsiye ederim.

http://www.haber365.com/Haber/Doguda_19_Il_Vergi_Vermiyor/

Sosyal ağlarda paylaş

kami said:

calimero said:

kami said:

Mesajımdan nefret söylemi gördüysen en yakın ruh hastalıkları hastanesine uğramanı tavsiye ederim.

http://www.haber365.com/Haber/Doguda_19_Il_Vergi_Vermiyor/

altta da vergi vermeyen başkaları var bak bakalım, onlar mı daha muhtaç beleş elektriğe yoksa doğudakiler mi?

ha bir de doğuda 0 (yazıyla sıfır) gelirle yaşayan insan sayısına da bir bak...
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

kami said:

Sen kimsin de bana böyle hakaret ediyorsun ya? Gerçekler zoruna mı gitti? Linç edecek adam arıyorsanız başkasını bulun. Karşındakine sorgusuz beddua edebilen zavallılar gelip burada insanlık naraları da atmasın bi zahmet.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Biri de şöyle yazmış geçen.

Deprem bölgesinde ki belediye başkanları çağrıda bulunuyor; - İş makinelerini buraya gönderin ! Cevap: - İş makinelerini yaktınız ! - Doktorları buraya gönderin ! Doktorları öldürdünüz! - Polis gelsin! Polisi taşladınız. - Mehmetçik bize yardım etsin! Mehmetçiği ŞEHİT ettiniz, edenlere yardım ettiniz. - Para gönderin! Gönderdiğimiz paralari belediyeleriniz pkk ya verdi! Ama Polisimiz, Askerimiz "İnsan", "Müslüman" ve "Merhametlidir". HAİN DEĞİLLER. Bekleyin ! Geliyorlar !!!

hala bütün doğu illerinde yaşayanlar pkk lı olarak addediliyor.. sanki pkk kamplarında deprem oldu. o bölgede pkk lı olmayan ve de pkk yı desteklemeyen sürüyle kürt ve türk vatandaş ta yaşıyor. zihniyetinize, olmayan beyninize, kara cehaletinize..., beni banlanmaktan alıkoyacak ne yapılır bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kami said:

tinu said:

kami said:

Sen kimsin de bana böyle hakaret ediyorsun ya? Gerçekler zoruna mı gitti? Linç edecek adam arıyorsanız başkasını bulun. Karşındakine sorgusuz beddua edebilen zavallılar gelip burada insanlık naraları da atmasın bi zahmet.

senmisin insan!!! gerçeğine sıçayım ben senin , çocuklar bebekler enkaz altında orda, sen elektrik derdine düşmüşsün çok meraklıysan giden paralarına , deprem vergisi diye 13 yıldır ödediğin paralar nereye gidiyor onu araştır önce.

sorgusuz bedduamıs sen o adamın kaçak elektrik kullandığını tespitmi ettinde konuşuyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

kami said:

Sen içinde bulunduğun psikolojik durumun farkında değilsin bence. Empati kurma yeteneğin zaten sıfıra yakınsamış.

Depremde göçük altında kalan insanlara adam gibi yardım gitmezken buna sinir olmayıp da televizyonda gördüğün hiç tanımadığın bir adama saçma bir genelleme çerçevesinden sinir oluyorsun bir de. Nefret söylemi yok ama oraya doğru gidebilirsin bu tarz düşüncelerle dikkat et.
Sosyal ağlarda paylaş

aquatik said:

hala bütün doğu illerinde yaşayanlar pkk lı olarak addediliyor.

Gerçekten de bazı gerizekalı insanlar PKK'nın amacının bütün TSK'yı yenerek kürdistan kurmak olduğunu sanıyor. Onların amacı (bazı politikacılarla beraber) bu ülkedeki kürt-türk ayrımcılığını kontrol edilemeyecek hale ve iç savaşa sürükleyip ülkeyi ayrılmak zorunda bırakmak. O yüzden PKKyı destekleyen milletvekilleri samimi şekilde "gel sorunlarınızı çözmek için uğraşalım" diyenlerle bile uzlaşmıyor. Ama işte cahillik ve kötü bir eğitim sistemi böyle bir şey, en nefret ettikleri PKKnın piyonu olduklarını göremiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

kami said:

tinu said:

kami said:

senmisin insan!!! gerçeğine sıçayım ben senin , çocuklar bebekler enkaz altında orda, sen elektrik derdine düşmüşsün çok meraklıysan giden paralarına , deprem vergisi diye 13 yıldır ödediğin paralar nereye gidiyor onu araştır önce.

sorgusuz bedduamıs sen o adamın kaçak elektrik kullandığını tespitmi ettinde konuşuyorsun

Senden daha insan olduğum kesin! İnsan dediğin okuduğunu anlar, direk ortalığa saldırmaz!

Videoda bebek mi var! Devlete söven bebek mi lan! Videoyu niye koydun demiş biri, bende adamın yaptığına şu durumdan dolayı yanlış bulduğum için koyduğumu açıklamışım, amacım yan konu açmaktı. orada adamın yaptığını yazmışım, genelleme de yok.

Başlıycam algılama yeteneğine de sana da.

Bunların alayı vergi vermiyor ölüme terk edelim mi demişim? Sen o beyninle ne algıladın da bana direk saldırma hakkını buldun?

Tekrar diyorum insanlıktan nasibini almamışlar gelip burada insanlık şovu yapmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

aquatik said:

hala bütün doğu illerinde yaşayanlar pkk lı olarak addediliyor.

Gerçekten de bazı gerizekalı insanlar PKK'nın amacının bütün TSK'yı yenerek kürdistan kurmak olduğunu sanıyor. Onların amacı (bazı politikacılarla beraber) bu ülkedeki kürt-türk ayrımcılığını kontrol edilemeyecek hale ve iç savaşa sürükleyip ülkeyi ayrılmak zorunda bırakmak. O yüzden PKKyı destekleyen milletvekilleri samimi şekilde "gel sorunlarınızı çözmek için uğraşalım" diyenlerle bile uzlaşmıyor. Ama işte cahillik ve kötü bir eğitim sistemi böyle bir şey, en nefret ettikleri PKKnın piyonu olduklarını göremiyorlar.

e ama bunun sonu var mı ?

hadi halk bu oyuna gelmedi.ee nolacak devamlı bombalar çatışmalar tahrikler olacak ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün gün hastaydım, tüm gün boyunca telefondan twitleri ve sözlükte yazılanları takip ettim. Ben ki ülkesini seven bir insanımdır bilirsiniz, bu ülkeden de insanından da nefret ediyorum artık. Hepsine ayrı ayrı lanet olsun, ne türküne üzülebiliyorum ne kürdüne. Al birinii, vur ötekine. Biri der kızılaya yardım etmeyin bize kurşun olarak geri dönecek, diğeri der katil israilin yardımına ihtiyacımız yok.

İşe gelince iki taraf ta sağduyulu, icraate gelince bi taraf terörist cesedi, diğer taraf asker cesedi sayar.

Ben tiksiniyorum arkadaş. Bu bitmeyecek yani, bildiğin midem bulanıyor artık BDP'sinden dee, ortalama türkünden dee, kürdünden de.

Cidden bugün hayattan soğudum yani. Artık gram pipimde de değil, başlarım kürt sorununa da bilmemnesine de. Kendi işime bakıcam.

Küfür etmek istemiyorum şu ülkede 2 gün ard arda günyüzü göremeyeceğiz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

algılama yeteneğinden insalıktan bahsedene bak, orda bebekmi var diyor!!!

sen küfür eden adamın vergi kaçırdığını elektriğini kaçak kullandığını bizzat tespitmi ettin de orda bir enkazın başında elleriyle insanları çıkartmaya çalışan adam devlete küfür etti diye adamı suçluyorsun! adamın cocugu belki enkaz altında. insaf insaf
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

e ama bunun sonu var mı ?

hadi halk bu oyuna gelmedi.ee nolacak devamlı bombalar çatışmalar tahrikler olacak ?

Bu gidişatla (hükümetin de bu konuda yetersiz kaldığını var sayarsak) bunun sonu iç savaş ya da ayrılmak zaten. İkisinden birini istemiyorsan zaten başka yöne gitmek zorundasın. Önce bunu görmek lazım zaten. Bu konuda en çok gücü elinde bulunduran devlet elbette. İnsanların bireysel olarak olaya analitik yaklaşması bir şeyi çözmez o yüzden bu konuda yetersiz kalan hükümetten hesap sorulması gerekir (en azından sandık başında).

Ama işte insanlarımız bu olan olayların sorumlusu olarak devleti görmek yerine vanlıyı görüyor. bütün vanlılar ölürse bu sorunun çözüleceğini sanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...