kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Selam , Flash ın Ubuntu'daki bu ultra yavaş olma sorununu çözmenin bir yolu var mı ? Dizi vs izlerken online , kare kare izliyoruz neredeyse . Windowsa geçmeye üşeniyorum , ikide bir video için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 pardon neden windows değil de linux? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bende initiate ederken kasıyor biraz ama onun dışında bi sıkıntı yok. 10.04'ten itibaren her sürümü kullandım öyle bi sıkıntı yok, sen b ir şeyi yanlış yapmış olmayasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 NTFS oldugundan eminiz de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 HDD ile ilgisi var mı ki ? EXT4 ubuntu'nun yüklü olduğu , diğer hdd ler NTFS @escape , anlmadım neyi soruyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Hangi browser? Doğrudan Chrome ile dene bir. Firefox ya da Opera sorun çıkartabilir bazen flash ile. Ender olur ama olur. Chrome dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 kithnos_1 said: HDD ile ilgisi var mı ki ? EXT4 ubuntu'nun yüklü olduğu , diğer hdd ler NTFS @escape , anlmadım neyi soruyorsun ? Ben bambaska bisi anlamisim ya. Gerge dogru demis. Firefox'ta ben de sorun yasamistim oncelerden. Chrome'da yasamadim henuz. Google'ladin mi hic? Cozum vardi diye hatirliyorum firefox'ta da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 GERGE said: Hangi browser? Doğrudan Chrome ile dene bir. Firefox ya da Opera sorun çıkartabilir bazen flash ile. Ender olur ama olur. Chrome dene. Chromium var abi Aslında çok kötü değil durum , yani ubuntu 8 falan kullanırken daha beterdi . Ama initiate ederken bi de arada falan takılmalar , frame atlamalar oluyor. Windows taki gibi kayıp gitmiyor bir türlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Chromium olmaz. Düz Chrome kullanacaksın: http://www.google.com/chrome/index.html?platform=linux_ubuntu_i386 Bir de 32 bit kullan Firefox için filan. 64 sorunluydu son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 niye windows kullanımıyosunda linux? beleş oldugu için falanmı.. böle sorunlar cıkması noırmal yani bu tarz işletim sistemlerijnde onu diyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Linux iyidir abi. Oyun oynamıyorsan tek sorunu DRM. Yoksa Windows'dan daha stable. Böyle flash sorunları ender çıkıyor, Windows'da da çıkıyor aynı sıklıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 escape said: niye windows kullanımıyosunda linux? beleş oldugu için falanmı.. böle sorunlar cıkması noırmal yani bu tarz işletim sistemlerijnde onu diyorm Konu hakkinda hic fikrin yok de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 escape said: niye windows kullanımıyosunda linux? beleş oldugu için falanmı.. böle sorunlar cıkması noırmal yani bu tarz işletim sistemlerijnde onu diyorm Windows iyi hoş da bazen çıldırtıyor , windows da beleş yoksa bana. Ethernet ile ilgili bir sorun başladı mesela , durup dururken Unidentified Network oluyor , enable/disable yapyıorum düzeliyor . Driver ı kaldırıp kurdum geçer mi diye olmadı . Gel de uğraş şimdi , formatı bassan düzelir ama . Garip bir çalışma mantığı var Windows'un :P Süprizlerle dolu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 @GERGE şimdi kurdum Chrome u deniycem birazdan . Bu chromium un olayı nedir ? Ben niye onu kurduysam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Chromium open-cource proje sadece, Chrome onun işlenmiş hali. Chromium is the name given to the open source project and the browser source code released and maintained by the Chromium Project. It is possible to download the source code and build it manually on many platforms. Google takes this source code and adds: [list] [*] an integrated Flash Player [*] a built-in sandboxed PDF viewer [*] the Google name and logo [*] an auto-updater system called GoogleUpdate [*] an opt-in option for users to send Google their usage statistics and crash reports [*] RLZ tracking when Chrome is downloaded as part of marketing promotions and distribution partnerships. This transmits information in encoded form to Google, e.g. when and from where Chrome has been downloaded. In June 2010, Google confirmed that the RLZ tracking token is not present in versions of Chrome downloaded from the Google website directly or in any version of Chromium. The RLZ source code was also made open source at the same time so that developers can confirm what it is and how it works. [/list] By default, Chromium only supports Vorbis, Theora, and WebM codecs for the HTML5 audio and video tags; whereas Google Chrome supports these plus AAC and MP3. On 11 January 2011, the Chrome Product manager, Mike Jazayeri, announced that Chrome will no longer support the H.264 video format for its HTML5 player, equally as Chromium does not. Certain Linux distributions may add support for other codecs to their customized versions of Chromium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Deacon said: escape said: niye windows kullanımıyosunda linux? beleş oldugu için falanmı.. böle sorunlar cıkması noırmal yani bu tarz işletim sistemlerijnde onu diyorm Konu hakkinda hic fikrin yok de mi? konu hakkında bir bilgimin olmasına ne gerek var arkadaşım bi yandan microsoft windowsdan bahsediyoruz diğer yanda linuxtan. tamam onun da kendine göre artıları vardır ama illaki windows üstündür genel olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Adam haklı beyler , en sağlıklı düşünceler , konu hakkında bilginiz olmayınca çıkar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 64bit kullaniyorsan Flash player'in de 64bit surumunu yukle. Bariz performans artisi yasarsin. Gerge sorunlu demis sanirim eski alpha/beta surumleri aklinda kaldi. 11.0 final surumu hicbir sorun yasatmadi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Yok 32 bit OS . Genel olarak iyi ama bir başlarken bir de bazen bideo ortalarına doğru frame atlamalar kitlenmeler oluyor. Ses akıyor , video frame atlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 escape said: tamam onun da kendine göre artıları vardır ama illaki windows üstündür genel olarak.. ööö abi garip bi argüman olmuş gibi. Pek çok program falan windowsda çalışmıyor mesela örneğin node.js ve mangodb bide bazı geliştirme ortamları yok veya performans farkı var (en düz mantıkla eclipse). Windows günlük kullanım için iyi, ama pcyi video+oyundan farklı sebepler içinde kullananlar var (nasıl c# için windows lazımsa ki galiba onuda aştılar hmmm)asdfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 escape said: pardon neden windows değil de linux? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Chrome düzeltti mi sorunu, onu de sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 SenariouS said: Windows günlük kullanım için iyi, ama pcyi video+oyundan farklı sebepler içinde kullananlar var (nasıl c# için windows lazımsa ki galiba onuda aştılar hmmm)asdfasdf. escape zaten bilinçsizce saçmalamış da.. bu da yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 escape sacmalamis gibi gozukuyor ama casual arena da linux'un durumu bu sekilde. hani biz geekler nerdler fln anliyoruz olayini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 escape'in hatasi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayi legit bir olay gibi anlatmasi. No way punk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar