Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 torrent hırsızlık değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bu MOG'da torrent'te bulamayacağım kadar şarkı var. Soulseek'de sıraya girip, indirip, tag ayarlayıp, artwork bulana kadar MOG ile ceptelefonuma indiririm ya da direk internetten stream eder dinlerim. Ayrıca Soulseek dahil hiç bir yerde olmayan şeyler de var. Sırf korsan tartışması değil, aldığı parayı fazlasıyla hak ediyor. Radyo özelliğiyle bir sürü yeni grup keşfedip albümlerini filan dinledim, telefona indirdim. Değiyor yani paraya. Torrent de hırsızlıktır. Torrent hırsızlık değilse bankamatikten maaşını çektiğinde elindeki paranın çalınması da hırsızlık değildir, nasılda merkez bankası aynı paradan basıp duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 arkadaşıma müzik cdsi hediye ederken cdye koyduğum şarkıların plak şirketlerine de gidip para vereyim ben en iyisi. allahtan arkadaşıma cd falan hediye etmyiyorum ve bilgisayarımda cd/dvd rom yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bu mogu merak ettimde get free play dedimi create account gelmiyo sign in geliyo nasıl alıcaz üyelik free :) Abd ip si istiyormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kullanırken istemiyorlar ama. iik sefer icin halledilir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Dendi mi bilmiyorum ama Spotify Premium. iPhone'a da iniyor. Cloud playlistler falan yapilabiliyor. Sinirsiz ve trilyar sarki falan var hem de HQ dinleniyor. Inanilmaz otesinin otesinin otesi memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 İlk mesajda yazıyor Spotify, orada dediğim gibi bence bu tarz hizmetlerin kötülerinden. Niye öyle düşündüğümü anlattım. Premium alırsan 320k diyor ama ölçmüşlerdi bağımsız olarak head-fi'deki elemanlar, %30'u filan arşivin o kalitede ve yeni çıkanların da yarısı o kalitede değil demişlerdi. Bir de web arayüsü yok, kütüphane rahat gezilmiyor. Bir MOG'u dene bence trial ile, aklını çelebilir. Bir de ben üye olurken ip kontrol etmiyordu, dinlerken hâlâ etmiyor, yeni çıkmış demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Unutmuşum anlatmayı, MOG'un radyo özelliği çok iyi. Bir sanatçı şeçiyorsun, radyoya basında bir clider çıkıyor 11 kademeli. Dream Theather diyince mesela, slider bir ucunda Dream Theater only oluyor, öteki ucunda Similar Artists. Kullandığım en iyi web radio Last.fm'in Mix radyosundan sonra. Öyle bulup beğendiğin her şarkının tüm albümüne geçebilmen, istersen indirebilmen süper tabii. Bu var bir de: http://www.readwriteweb.com/archives/facebook_aims_to_partner_with_not_squash_music_str.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 A kusura bakma GERGE ya sonradan gordum atlamisim hemen. MOG'a bakiyorum. Ilk dinledigim sarkinin kalitesi beni ucurdu. Bunun desktop applicationu var mi? Head-fi'den baya arastirarak yeni kualklik almistim Vsonic GR07. Muhtesem memnunum bu arada aklinda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Desktop application betada. MacOS versiyonu çıktı ama, PC'de yakında geliyormuş. Chrome App'ı var, onu kullanıyorum ben, browser dışıka çıkartılıp normal program gibi kullanılabiliyorlarya onlar, rahat oluyor. Bir de Android programı Türkiye'den de indirilebiliyor. Bir de Spotify'da 3000 şarkı limiti vardı sanırım aynı anda offline kullanabilmek için bir aralar, burada öyle bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Bu Mog'a üye olayım dedim only US dedi kovdu beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 mog için 20 dakika sağdan soldan us proxy denedim create_account kısmında sayfayı açmadı. gittim vpn buldum, üye ol sayfası açıldı. lakin, koccaman bir login with facebook barı koymuşlar. olm benim facebookum yok neapçaz? bakışıyoruz öyle hay fesbuk gibi bırak lan yakamı Connect with Facebook and... Easily share music with friends See what your friends are listening to Discover new music & get personalized suggestions You can easily manage your MOG social & sharing preferences under your account settings at any time. edit: fake birşey buldum onla açtım. zart diye "Your IP address does not appear to be inside the USA. At present, we can only stream music in the USA." gırmızı yazı peydahlandı. free olan versiyonunu deneyeyim bari spotfy ile karşılaştırayım nasıl, ne kadar reklam veriyor falan diyordum, olmadı. benden bu kadar. im out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Kafam karıştı şimdi. Ben şu anda dinliyorum, ip adresim de Ankara diyor. Gerçi ben kaydolurken free versiyon filan da yoktu. Dinliyorum ama şu anda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Unblock-us dan hemen bir trial alıp üye olabilirsiniz facebook istiyo ama üyelik için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 spotfy de facebook istiyormuş. değişti sanırım artık acc vermiyorlar :/ unblock-us gayet başarılı birşeymiş ya. çatır çatır girdi vallahi. mog için free olanını deniyorum ben şimdi, bir şarkı limiti var benzin deposu gibin 3-5 şarkı dinledim bir gıdım düşmedi, limiti de göstermiyor :P (post bitirirken editi: 8 de falan bir parçası gitti şimdi) populer olan şarkılardan bazılarını dinleyemiyoruz sanırım. örneğin adele - rumour has it dinleyemedim. öde lan1!1 dedi. arayüz güzel. kalite güzel. unblock-us ı kapattım. devam ediyoruz dinlemeye. bir de ben vpn olarak http://www.securitykiss.com/index.php kullanmıştım onu da belirteyim. beceremedi kaçtı gibi olmasın. edit: fuel bar yeniden doldu. sebep olarak şöyleymiş: "The more you listen, share with friends, and explore Mog, the more music you earn." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 mog için bir kere facebook bağlantısını gerçekleştirdikten sonra, sing in kısmından facebook'ta belirlediğin mail ve şifre ile login olunabiyor (vpn ya da dns gerekmeden). giriş yaparken şifre yanlış derse, lost pass'dan yeni şifre isteyin. iki hesapta denedim, birinde facebook şifresi ile giriş yapabildim ama diğerinde yeni şifre istemeden olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ben üye olduğumda fb bağlantısı filan yoktu. sonradan koymuslar demekki. sonradan bana sormuştu ama fb ile baglanmak ister misin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Hayret, konmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 MOG'un ses kalitesi bariz Spotify'dan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bu mog bende ara sıra çalmıyor bekliyo şarkıyı tıklayınca neden olabilir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 HTML5 arayüzü daha betai ondandır. Bazen bende de oluyor, ama Android'den ya da eski Flash playerdan sorunsuz dinleyebiliyorum. Eski oynatıcının adresi bu: http://mog.com/player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Selamlar, Tag'leri eksik mp3'lerde telefonumda album art diye kendi fotomu görmekten bıktım biraz. Artık parasını verip dinlediğim albümleri satın alayım diyorum. MOG.com'a baktım. Sorumlarım var; /summon GERGE GERGE said: - Ayda 9,99 USD verince istediğim kadar mp3 indirebiliyorum galiba? - İndirdiğim mp3'ler 64kbps çıkmaz di mi? 320 hepsi? - İndirdiğim mp3'lerin albüm, artist, title, genresi doğru düzgün mü geliyor olacak? -1 ayda indereceğimi indirip üyeliğimi sonlandırmayı düşünüyorum. Herhalde genelde herkes böyle yapıyordur. Benim göremediğim nokta nerede? niye aylık subscription yapmayi isterim? -Satın aldığım mp3'leri dilediğim zaman tekrar Download edebiliyor muyum? Saygılar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 mp3 indiremiyorsun. mp3 satın da almıyorsun. şarkıalra erişim hakkı alıyorsun ve mog'un kendi ios ya da android programına mog'da favorilerine eklediğin şeyleri sync ediyorsun. drm var. sadece mog programında dinleyebiliyorsun şarkıları, para vermeyi kesince de dinleyemiyorsun dopal olarak. hepsi 320 ama masterları 320 olmayanlar da var tabii. eski plaklar filan. rdio'yu tavsiye ederim ben ilgileniyorsan bunlarla. onun da ses kalitesi iyi ama para verdiğin sürece dünyanın her yerinde dinleyebiliyorsun. sadece kaydolurken amerikan ip istiyordu o sanırım. Spotify kullanıyorum ben de, o da her yerde çalışıyor para verinde ama amerikan paypal hesabı istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 indirememek kötü. Telefonumda PowerAMP ile dinlemek istiyorum. Bunun için bir çözümün var mı? Düzgünce albüm albüm indereyim, kaliteli olsun vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Yok. İndirip offline dinleyebiliyorsun ama işte kendi programıyla sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar