Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korsansız müzik çözümleri

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici

Bu MOG'da torrent'te bulamayacağım kadar şarkı var. Soulseek'de sıraya girip, indirip, tag ayarlayıp, artwork bulana kadar MOG ile ceptelefonuma indiririm ya da direk internetten stream eder dinlerim. Ayrıca Soulseek dahil hiç bir yerde olmayan şeyler de var. Sırf korsan tartışması değil, aldığı parayı fazlasıyla hak ediyor. Radyo özelliğiyle bir sürü yeni grup keşfedip albümlerini filan dinledim, telefona indirdim. Değiyor yani paraya.

Torrent de hırsızlıktır. Torrent hırsızlık değilse bankamatikten maaşını çektiğinde elindeki paranın çalınması da hırsızlık değildir, nasılda merkez bankası aynı paradan basıp duruyor.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
İlk mesajda yazıyor Spotify, orada dediğim gibi bence bu tarz hizmetlerin kötülerinden. Niye öyle düşündüğümü anlattım. Premium alırsan 320k diyor ama ölçmüşlerdi bağımsız olarak head-fi'deki elemanlar, %30'u filan arşivin o kalitede ve yeni çıkanların da yarısı o kalitede değil demişlerdi. Bir de web arayüsü yok, kütüphane rahat gezilmiyor. Bir MOG'u dene bence trial ile, aklını çelebilir.

Bir de ben üye olurken ip kontrol etmiyordu, dinlerken hâlâ etmiyor, yeni çıkmış demek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Unutmuşum anlatmayı, MOG'un radyo özelliği çok iyi. Bir sanatçı şeçiyorsun, radyoya basında bir clider çıkıyor 11 kademeli. Dream Theather diyince mesela, slider bir ucunda Dream Theater only oluyor, öteki ucunda Similar Artists. Kullandığım en iyi web radio Last.fm'in Mix radyosundan sonra. Öyle bulup beğendiğin her şarkının tüm albümüne geçebilmen, istersen indirebilmen süper tabii.

Bu var bir de: http://www.readwriteweb.com/archives/facebook_aims_to_partner_with_not_squash_music_str.php
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Desktop application betada. MacOS versiyonu çıktı ama, PC'de yakında geliyormuş. Chrome App'ı var, onu kullanıyorum ben, browser dışıka çıkartılıp normal program gibi kullanılabiliyorlarya onlar, rahat oluyor. Bir de Android programı Türkiye'den de indirilebiliyor.

Bir de Spotify'da 3000 şarkı limiti vardı sanırım aynı anda offline kullanabilmek için bir aralar, burada öyle bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

mog için 20 dakika sağdan soldan us proxy denedim create_account kısmında sayfayı açmadı. gittim vpn buldum, üye ol sayfası açıldı.

lakin, koccaman bir login with facebook barı koymuşlar. olm benim facebookum yok neapçaz?

bakışıyoruz öyle

hay fesbuk gibi bırak lan yakamı

Connect with Facebook and... Easily share music with friends See what your friends are listening to Discover new music & get personalized suggestions You can easily manage your MOG social & sharing preferences under your account settings at any time.

edit: fake birşey buldum onla açtım. zart diye "Your IP address does not appear to be inside the USA. At present, we can only stream music in the USA." gırmızı yazı peydahlandı.

free olan versiyonunu deneyeyim bari spotfy ile karşılaştırayım nasıl, ne kadar reklam veriyor falan diyordum, olmadı. benden bu kadar. im out.
Sosyal ağlarda paylaş

spotfy de facebook istiyormuş. değişti sanırım artık acc vermiyorlar :/

unblock-us gayet başarılı birşeymiş ya. çatır çatır girdi vallahi.

mog için free olanını deniyorum ben şimdi, bir şarkı limiti var benzin deposu gibin 3-5 şarkı dinledim bir gıdım düşmedi, limiti de göstermiyor :P (post bitirirken editi: 8 de falan bir parçası gitti şimdi)

populer olan şarkılardan bazılarını dinleyemiyoruz sanırım. örneğin adele - rumour has it dinleyemedim. öde lan1!1 dedi.

arayüz güzel. kalite güzel.

unblock-us ı kapattım. devam ediyoruz dinlemeye. bir de ben vpn olarak http://www.securitykiss.com/index.php kullanmıştım onu da belirteyim. beceremedi kaçtı gibi olmasın.

edit: fuel bar yeniden doldu. sebep olarak şöyleymiş: "The more you listen, share with friends, and explore Mog, the more music you earn."
Sosyal ağlarda paylaş

mog için bir kere facebook bağlantısını gerçekleştirdikten sonra, sing in kısmından facebook'ta belirlediğin mail ve şifre ile login olunabiyor (vpn ya da dns gerekmeden).

giriş yaparken şifre yanlış derse, lost pass'dan yeni şifre isteyin. iki hesapta denedim, birinde facebook şifresi ile giriş yapabildim ama diğerinde yeni şifre istemeden olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
Selamlar,

Tag'leri eksik mp3'lerde telefonumda album art diye kendi fotomu görmekten bıktım biraz.

Artık parasını verip dinlediğim albümleri satın alayım diyorum.

MOG.com'a baktım. Sorumlarım var;

/summon GERGE
GERGE said:

- Ayda 9,99 USD verince istediğim kadar mp3 indirebiliyorum galiba?
- İndirdiğim mp3'ler 64kbps çıkmaz di mi? 320 hepsi?
- İndirdiğim mp3'lerin albüm, artist, title, genresi doğru düzgün mü geliyor olacak?
-1 ayda indereceğimi indirip üyeliğimi sonlandırmayı düşünüyorum. Herhalde genelde herkes böyle yapıyordur. Benim göremediğim nokta nerede? niye aylık subscription yapmayi isterim?
-Satın aldığım mp3'leri dilediğim zaman tekrar Download edebiliyor muyum?

Saygılar,
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
mp3 indiremiyorsun. mp3 satın da almıyorsun. şarkıalra erişim hakkı alıyorsun ve mog'un kendi ios ya da android programına mog'da favorilerine eklediğin şeyleri sync ediyorsun. drm var. sadece mog programında dinleyebiliyorsun şarkıları, para vermeyi kesince de dinleyemiyorsun dopal olarak.

hepsi 320 ama masterları 320 olmayanlar da var tabii. eski plaklar filan.

rdio'yu tavsiye ederim ben ilgileniyorsan bunlarla. onun da ses kalitesi iyi ama para verdiğin sürece dünyanın her yerinde dinleyebiliyorsun. sadece kaydolurken amerikan ip istiyordu o sanırım. Spotify kullanıyorum ben de, o da her yerde çalışıyor para verinde ama amerikan paypal hesabı istiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...