Mirage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 army yaptıktan sonra hızlandıramazsın wonder yapımını. o işlem için direk hero'yu yapacağın wonder'ın olduğu şehre götürmen gerekiyor. ayrıca isminden farklı olarak wonder'ı 1 round içinde bitiriyorsun hero'yu kullanırsan. yani daha başlamamış olsan bile yapabilirsin.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 biliorum ya army ya da wonderdan biri için seçmem gerektiğini götürüyorum lideri wonder yaptığım şehre de orda her yere baktım bi bulamadım şu 'wonder hızlandır' emrini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 patch gayet düzgün çalışır oyunun orjinalse, gerisi yasak ben burada okuduklarımı takiben 2. bir oyuna başlamıştım çok kolay oldu 1500-1600 de dünyayı feth ettim , 1 uygarlığın 1 şehrini de belki oyun bitiyordur diye bıraktım, uzaya gidicem de :D.öyle yani.zorluğu arttırmak lazım, o zaman da mantıksız oluyor, herşey kısıtlama. keşke oyun sistemi zorluk ayarı değil de oynama zorluğu üzerine kurulu olsaydı.caesar yükledim o da kesmedi.zaten civ kesmiosa hiçbişey kesmez orası ayrı hehe. bu army olayını adım adım anlatabilir misiniz? napolyonum vardı bi tane.ordu yapamadım bi türlü, merak ettim tabii.[signature][hline]uneven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 arcane rome total war kesebilir seni :) napolyonu army yapamama sebebinde ya o sehirde barracks yoktur ya da scienfic leader dir. [signature][hline] My loving heart Lost in the Dark [Bu mesaj -Mix- tarafından 05 Ekim 2004 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 en sonunda keşfettim wonderları hızlandırmayı oh be :) deneme yanılma yoluyla buldum hotkey'i ctrl+h, army kurmanın hotkey'i de b. ama enteresan olanı leaderin üstüne tıkladığımda 'build army' ya da 'hurry production' komutlarının çıkmaması, sadece activate-fortify ve disband komutlarının çıkması, bi onu taktım kafaya gurur meselesi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ya şimdi hagen bişey soylicem niye daha once soylemedin diyeceksin :) anlamamıstım anlattıgından şimdi anladım. lidere sag tıklamayacaksın en altta menu oluyorya yani move, fortify, wait vs. orda cıkıyordu build army ve hurry production[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 leader army ve hero conquestdemi var? Ya ben Military ı araştırdım. Military wonderını yapıcam savaş kazanmış ordu istiyor? Eee ben savaştım bi sürü yer aldım bıraktım nasıl bir savaş? bu zafer olmuyormu?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 yani mix ne diim ben sana :) neyse saolasın hallettik en sonunda bi şekilde :) black onu yapabilmek için leader ile bi army krman ve bu army ile savaş kazanman gerekiyor, army kurulumu için önceki mesajlarıma bakabilirsin. bu arada leader de elite unitlerin savaş kazanması sonucu oluşabiliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Peki bi secrenario var Earth diye 2 tane var aslında biri huge diğeri ise Standart Şimdi bu gerçek dünyamı?Öyle diyor fakat map hiç benzemiyor =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 benziyor be? harita olarak benziyo yani. turkiyeyi falan aramadıgın surece sorun yok. kıtalara bakacaksın hehe[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: -Mix-, 30 Eylül 2004 21:57 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 30 Eylül 2004 18:21 tarihinde demiş ki: oyun feci zevkli oldu warlords da oynuyordum bilimi %30 da tutup para biriktirdim. 20k oldu %100 e çıkardım İndusturial age deki çoğu bilimi araştırdım diğerleri daha 1-2 bilim araştırmışlar. Ama topraklarımda hiçbirşey çıkmıyor mecburen gidip sömürge yapıyorum.Kimde coal ve salt. varsa gidio o şehri alıyorum sonra barış ilan ediyorum =) Bütün dünya İngilizlere karşı birleşti ingilizlerlede aram çok iyiydi bana military alliance önerdi ve karşılığında rescueleri ve 350 altın =) kabul etmedim hemen arkasından greece bana embargo önerdi ingilizlere karşı yoksa karşımızdasın dedi ama ingilizlerden çok şey alıp satıyorum. ortalık karıştı =) Biraz daha zorlarlarsa Greece hemen yanımda dağıtmayı planlıyorum küçücük ülke. eheh baya eglenceli hale gelmis kac yılındasın? 1950 oyunun moku çıktı çok beklemeye başladım greece daldım dağıldı ortalık sıkıldım bıraktım yeni oyun daha eğlenceli Zulular yanımda ama kıtanın 4/1 lik bölümü onların kültürle 4 şehirlerini aldım gunpower dan sonra başkentlerini ve diğer yerlerini alıcam 5 tane adada yayılmış şekilde oynuyorum çok eğlenceli oluyor adalar topluluğu bi ülkeyim =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: -Mix-, 05 Ekim 2004 16:49 tarihinde demiş ki: benziyor be? harita olarak benziyo yani. turkiyeyi falan aramadıgın surece sorun yok. kıtalara bakacaksın hehe ya belkide ben AD 900 de açtım haritayı pek benzetemedim kıtalar yer değiştirmiyor değilmi =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 heh sanmam :) rome total war da var o olay ama. ege bölgesinin yarısı denizin içinde bi ada:) içimden diyorum "lan adamlar kızıl ırmagı yeşil ırmagı bile yapmış. ege bölgesini yanlıs yapmıslar puhahahhah"[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 halbuki egeid yarım adası :P ya total war çıktımı? Ayrıca bişey sorucam tüm unitleri tek bi seferde hareket ettirme olayımız yokmu? Mesela bi şehirden alıyorum unitleri savaşa götürüyorum 20-30 tane unit tek tek çekiyorum feci zor oluyor.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 rome totalwar cıktı unitleri tek tek goturecen valla baska yolu yok :) ama g kısayolu işini fazlaca kolaylastırır (g:go)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hayır unitleri tek başına götürmek zorunda değilsin. Küçük haritanın üzerinde iki kutucuk var. Onlardan biri bütün birlikleri birarada götürür, diğeri sadece aynı türdeki birlikleri hareket ettirir.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 aa varmıydı öyle bişey? nezamandır hiç farketmedim onu. iyi oldu söyledigin sagol[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar