Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ya adamlar bak bunlat cok entel dantel gel bunlara katilalaim diyor ama zor biraz sirf kultur abansan aaaancaaa oluyor o olay. E tabi abana bilirsin zarari yok :)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Beyler ne kadar cok anlasma yapip adama dalarsaniz okadar sizi okadar düsman goruyolar ve size karşi birlesiyolar. en iyisi Spy tactic i dost oldugun adama spy sokacaksin yakalana kadar.... bu sekilde hem kendini gelistirmis olursun . Ondan sonra bunu gorunce o sana saldirip savas acacak. Eyer boyle olursa diger ulke devletleri sana degil ona karsi cephe almaya basliycak[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 şehirleri ne kadar aralıkla dizmek lazım toprak bütünlüğünü sağlıyamıyorum ...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 *!kareleri say blackchaos kareler kareler kareler *[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya bide türkçe guide lazım bana anlamıyorum bu binaların ne işe yaradığını iyi ingilizce istiyor =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Acil yardım baboliler... hepsi 7 olan 3 tane hayvanat şehrim var ordu çin olduğum için Çin ordusu gibin ekonomi mükemmell taaki kara bulutlar gelene kadar nasıl olduysa bi anda ekonomi turn başına -12 e çıktı hazinem çok hızlı eriyor.Ordunun fazlalığındanmı kaynaklanıyor. Ekonomiyi nasıl düzelticem...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 orduyu azalt saldır yık savaş aç :) bu oyunun yenisi çımadımı loo[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 olsun tecrübe kazanıyor =)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yenisi ne abi? exp pack çıkmadımı bide multi için..[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya bi bug mıydı hilemiydi bilmiorum ama adamlardan harac almak istediginzaman mesela 100 gold per turn dedigin zman vermiolardı 46236236236326 per turn dediginde veriolar paran cosuo onların parası - lere fln dusuodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 100gold a 100gold takas yapalım diorum huh? yapıo =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bug ı bilmem de yetiştireceğiniz bina falan filan yoksa o gold olayını daima per turn yapın, resmen ekonomiye darbe vuruyorsunuz :)[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 suana kadar sadece başkentimde çıkvan sivil disorder yazısını nasıl yok edebilirim[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya hep şehrin kalabalığından yakınıyorlar. şehirde altta çıkan köylülere tıklıyorsun entertaiment yapıyorsun üzgün köylüleri diğer turn de düzeliyor. ama hala anlamadım neden kalabalıktan yakındıklarını ve nasıl düzeliceğini...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 gemiler su üzerinde bellli bi alanda gidiyo benimsonra batıyo napacaz ne bina falanmı yapcaz adamların gemileri mis gibi gidiyo sıkıştım kaldım adada sonuç kötü[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 loo ben gemi bile yapamadım daha =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 deniz kenarına şehir kur galley çıkıyo sıçıyolar azıma bu oyunda :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 teknoloji falan satın alanıbiliyomu nasıl[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 teknolojiyi diğer devletlerden satın alıyorsun. trade yaparak. Ayrıca gemiler herhalde ileriki karelere light house yapınca gidiyor. Hala savaşı beceremiyorum ya. Müthiş bir şekilde geliştim.Ve çok hızlı geliştim. 2k parayla altın çağa girdim. sonra mısırlılar geldi dibime şehir kurdular kızdım bende saldırdım bayağı çetin bi savaş yaptım müthiş bir taktikle asker çıkardım çok stratejik bi şehirlerini aldım başkente çok yakın olan.Sonra barış imzaladık.Sonuç bennım yıkmak istediğim şehir hala onların onlardan sadece 2 şehir gitti. beceremiyorum şu savaşı orduyu ve orduyu yapınca ekonomideki dengeyi ayarlıyamıyorum. Ayrıca ilk çağlarda pern turn yapıyorum diğer devletlerle ama +5 para geliyorsa anlaşmayı +10 flm yapıyorum yine +5 para gelmeye devam ediyor. Teknolojiyi satmalımı yoksa satmayıp gelişmelimi ? ve ayrıca atlı asker çıkaramıyorum geçen sefer çıkıyordu bu sefer çıkaramıyorum ne yapmak lazım? =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 valla bende b lmiyom canım çekti dün aldım oyunu bide eklenti paketini annamadım yükledim ama bi bok değişmedi insanda ingilizce olmıyınca annamıyo satıyomuyum alıyomuyum annamıyom basıyom :) almak lazım bende para bok ama karada olunca yapamadım bişi adada bŞLADIM bu seferde uyuz oldum demir falan bi tane gidecem şehir kurup genişlerim dedim boş alan bulamadım haritada[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bi de insanların kafalrına basında duman çıkan şehirler düzelir demiştin ama bi bok olmıyo :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Yahu zoom city yap orada altta adamlar varya kafalarına basma böyle shield iconları var adamların üstünde tam şehrin üstüne denk geliyor onlar üzerinde gezdir mouse üzgün olanı bul entretaiment(eğlendirici) ye çevir 1 turn sonra düzeliyor adada başlamak daha iyi. Haritayı hughe seç çok fazlada devlet koyma 10-12 tane olsun sonra çok bekletiyor.adada geliş kendi kendine işte mis gibi. Mutlaka devlet çıkar yanında adayı bi araştır gez köylere gir culture kazan[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 forumun tamamını okumadım ama şura forumu okumadıysanız okuyun özellikle ileriki sayfalarda baya bi bilgi edinirsiniz oyunla ilgili guide falan yazılmıstı :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 forumun tamamını okumadım ama şura forumu okumadıysanız okuyun özellikle ileriki sayfalarda baya bi bilgi edinirsiniz oyunla ilgili guide falan yazılmıstı :) http://forum.paticik.com/view.php?id=48477[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ya ben şimdi Sid Miers Civ 3 ü aldım bu Conquest de ne olaki. Bende afrika flm yok :-? conquest ek paketmi?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar