Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 interperez said: hayırlı olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Hayırlı olsun :) Ben de 1,5 yıldır evliyim sıkıntımız yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hayırlı olsun ben de 1.5 senedir bekârım bi sıkıntımız yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 AutolycuS said: Hayırlı olsun :) Ben de 1,5 yıldır evliyim sıkıntımız yok :) ben de 1.5 yıldır evliyim agam , 1.5 yıl iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bazi seyleri tadinda birakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 herkese çok teşekkürler :) bakalım biz kaç yıl evli kalacağız :D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 benim 1 yılım bu ayın 30 unda dolmuş olacak. evlilik zor değilde, evlilik öncesi hazırlıklar adamı 10 yıl yaşlandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 cok tanidik geldi lan, dejavu oldum dsgs Allah bi yastikta kocatsin insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Seele said: mutluluklar diliyorum. bilmiyorum erkeklerde oluyor mu ama ayakkabina Seele yaz evde kaldim. yap bunu lütfen. abi adam HELP ME! yazıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 olm benide evlendirin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 olm benide evlendirin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 düşünün yani o kadar çok evlenmek istiyormki 2 tane gitti mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 annene soyle bulsun koyden bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 millet delirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 evlenmek isteyenler anne bank'a başvursunn. o faizle uygun koşullarda kız buluyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 benim annem yok abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 LonelyWolf said: evlenmek isteyenler anne bank'a başvursunn. o faizle uygun koşullarda kız buluyorlar :P opsiyon sunabiliyor muyuz? 1.70'den kisa olmasin. 55 kg ustu olmasin. renkli goz tercih nedeni. mutfakta asci, sokakta hanfendi falan. gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Masquerade said: LonelyWolf said: evlenmek isteyenler anne bank'a başvursunn. o faizle uygun koşullarda kız buluyorlar :P opsiyon sunabiliyor muyuz? 1.70'den kisa olmasin. 55 kg ustu olmasin. renkli goz tercih nedeni. mutfakta asci, sokakta hanfendi falan. gibi? hahaah :D feyste olsa beğenirdim valla. benim kuzen verdi valla liste annesine, sarışın olsun filan diye. artık adam ne hale geldiyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 escape said: olm benide evlendirin ya Izdivaca falan basvur haci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Allah mutlu mesut etsin. Bir yastıkta kocayın. Mutlu, mesut ve bakabileceğiniz kadar çocukla... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Hayırlı olsun, inş ömür boyut mutlu devam edersiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Seele said: benim annem yok abi :( anneanne? benim anneanne daha okumama rağmen 2 kızla geldi bana bir tanesi hiç de fena değil. listeye ekledim ajsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar